Kafam çok karışık.

Nasıl ya? Sevgilisi var demiştin :)

Kızın hem sevgilisi vardır, hemde bana yavşıyordu. Aşkım,bebeğim diyordu bana.
Sevgilisi ile ayrılmışlar. Bana facebook 'dan arkadaşlık isteği atmış arkadaşıma felan yazmış ben çıkmak istiyorum diye. Bende olmaz dedim işte artık arkadaş kalalım dedim :)

Kızın hem sevgilisi vardır, hemde bana yavşıyordu. Aşkım,bebeğim diyordu bana.
Sevgilisi ile ayrılmışlar. Bana facebook 'dan arkadaşlık isteği atmış arkadaşıma felan yazmış ben çıkmak istiyorum diye. Bende olmaz dedim işte artık arkadaş kalalım dedim :)

en iyisini yapmışsın, sevgilisi varken sana öyle sözler söyleyen insandan cacık olmaz dostum.

valla şu insanları anlamıyorum sevmek aşk felan çok soyut şeyler bana göre üzülmek ağlamak bir kız için yarın seni bırakmayacağı ne malum yada bir erkek için farketmez hiçbir kız sevmedim sevmemde saçmalıktan öteye geçmez benim için bu duygular

valla şu insanları anlamıyorum sevmek aşk felan çok soyut şeyler bana göre üzülmek ağlamak bir kız için yarın seni bırakmayacağı ne malum yada bir erkek için farketmez hiçbir kız sevmedim sevmemde saçmalıktan öteye geçmez benim için bu duygular

ben de senin gibi düşünüyordum, aşık ol anlarsın..

[MENTION=12551]EricH[/MENTION] yaşın kaç acaba? kesinlikle yaş sormamı yanlış anlama .. 20 den aşağısı ise 1-2 haftaya unutursun :)

Hala seviyorum ama benimde bi gururum var, gelip ağama kapancak :)

Not : bu arada, eski sevgilisini İnşAllah yarın dövmeye gideceğiz çevreyi topladık. Size video/resim atarım çekebilirsm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri