Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende inanmıyorum artık inancımı yitirdim. Hocam kimsenin yapmadığı içeriği yapsam dahi youtube beni 10.Sayfaya falan atıyor. Kim arama yaparken 10.sayfaya kadar inip tıklar ki? Böyle bir kaos ortamında ben bir çare kaldım ve başarabilenlere hayret ediyorum. Ya ben çok gerizekalıyım o kadar bilgiye rağmen sonuç elde edemiyorum ya da onlar bende çok çok önde.
Artık kanallara yüklemediğim videoları yüklemek bile beni yoruyor çünkü biliyorum ki ne aramada çıkacak ne de izlenecek. İnsanın şevki bu derece kırılır yani. Niş kategoriler (Kimsenin yapmadığı videolar) yapsam bile biliyorum ki aranma hacmi düşük olduğu için izlenmeyecek. Nitekim Yaptım ve izlenmedi de.
Blogger blog açıp SEO çalışması yaparak rahatlıkla 1.Sıra google üzerinde çıkabilirken ne yapıp etsem de youtube algoritması bırak 1.sırayı ilk sayfaya atmıyor beni. Trafik kaynağı 0 olursa bir kanal nasıl patlar ki. Bu işin sırrı ney çok merak ediyorum hala bir şey anlamadım ve kafamda bir ton soru işareti var.
Spam kanallarından biri sana yardım ederim ama 1000 TL alırım dedi düşünün yani ortada bir sır var sanırım ama kimse paylaşmak istemiyor haklı olarak.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.