Kafayı yiycem yeter!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla hep sizin, en çok mesaj atıyorsunuz bu konu hakkında. :)
arabam yok ki izlesem

Hocam ben de yaşadığım için ilgiliyim bu konuya bu kadar. Size kamera kamera diye boşuna demiyorum. Umarım en yakın zamanda o kamerayı yalnızca sizin haberiniz olacak şekilde yerleştirirsiniz :)

Hocam ben de yaşadığım için ilgiliyim bu konuya bu kadar. Size kamera kamera diye boşuna demiyorum. Umarım en yakın zamanda o kamerayı yalnızca sizin haberiniz olacak şekilde yerleştirirsiniz :)

Siz de ne yaşadınız,biraz anlatırmısınız :)
kamera alacagım, kaliteli iyi çekim yapan,küçük kamera önersi istiyorum varmı bildiginiz.

o balkonun altında görünen ağaç ne ağacı kardeş ?
şakası bi yana bizim insanımız başkalarının korkularından prim yapmayı çok sever. Çevrene eşine dostuna, ailene korku yaşatmak isteyecek insanlara dön bi bak derim ben. Şaka ise 1-2 olur, sürekli devam ediyorsa eğer birisi bunu kasten kötü niyetli yapıyordur. Kamera yoksa gözün var, otur dışarıda izle gerekirse

Son düzenleme:
Siz de ne yaşadınız,biraz anlatırmısınız :)
kamera alacagım, kaliteli iyi çekim yapan,küçük kamera önersi istiyorum varmı bildiginiz.

Biraz özel hocam benimkisi. Ama ben kamerayla izlemedim kendim izleyip gördüm. Bu olayı yapanın gerçek birisi olduğunu gördüm tamamen hayatımdan çıkardım o kişiyi.

sizin evde musallat var 2 tane onlar yapıyordur camasırları alın yakın arta kalanı toprağı dökün devam ederse bilgi verirsin

Hocam Çamaşırları Halen Yakmadınızmı YAKIN . Bi hocayı Çağırın . Mazallah Kötü Şeyler Olmadan .

Çamaşırları ipe asmadan balkona annen kat kat yaparak koysun bakalım ertesi sabah çanakta görürsen rüzgar olayı ortadan çıkar hiç değilse. Hep aynı şeyi yapıp bu sefer uçacakmı acaba demek yerine farklı şeyler yapın. Antenin üstüne serin çamaşırları bir kerede yada dediğim gibi ipe asmayın balkonda yere serin çamaşırları bakalım duracaklarmı.

ee hocam cin bile olsa senle dalga geçiyordur sen izlerken niye yapsın ki :D ya da bi gizli kamera olsa sanki bilmeyecek onu. :cool:

Benzer bir konu benimde başıma geliyor ne zaman misafirler gelirse internet bağlantım kesiliyor onlarca kez oldu :D adamlar telefonlarının wifisini kapattıkları halde internet yok ama gittikleri gibi internet geliyor :D

Çamaşırları as bir gece uyuma bekle evde çamaşırları görebileceğin bir açıda. Al pc yi yanına bir de kahve, kanal bas sabaha kadar.

Bunu düşünmek çok zor değil be kardeşim. Kafayı yemene ne gerek var. Birisi özellikle yapıyorsa al tüfeği vur poposundan :)

koy webcami balkona bütün gün kaydetsin paranormal style :D

Evi yatır veya mezarın üstüne yapmış olabilirler resimler gelince hiç sağlıklı gözükmüyor.
Son attığınız resimde sanki bir canlı var gibi görünüyor.
Size tavsiyem peşinde çok koşmamaya çalışın..

akşamları çamaşır asmayın, gündüz deneyin. onları neyin oraya götürdüğünü söylemiyimi akşam çamaşır asmayın

Benzer bir konu benimde başıma geliyor ne zaman misafirler gelirse internet bağlantım kesiliyor onlarca kez oldu :D adamlar telefonlarının wifisini kapattıkları halde internet yok ama gittikleri gibi internet geliyor :D
Aynısını bende yaşıyorum. Arkadaşlar gider gitmez geliyor bide Şaka gibi :D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aynısını bende yaşıyorum. Arkadaşlar gider gitmez geliyor bide Şaka gibi :D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim internetim şuan yok mobilden paket yaptım galiba kuzen aşağıda uyumuş hocam buralarda olabilir :D

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri