KAHKAHA TUFANINA HAZIR OLUN (AdamAdama Sohbet)

B
  • Kullanıcı Bonna
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube'daki En guzel Kanallar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav herkez beğenmiş galiba bir tek ben begenmedım :D

O neden bak anlatayım.10'larca arkadaşıma izlettim çoğu beğendi ama beğenmeyenlerinde kahkaha atacağını düşünmüştüm,yanıldım.
Sebebi de şudur.Adamlar sürekli ana avrat küfür ettikleri için eğer kendini onların yerine koyup izlersen gülmezsin.
Ya da adamlara gıcık olup izlersen yine gülmezsin.Sen keyfine bakacaksın :)

bu adamları ilk videolarından beri takip ederim hele bi videoda o kısa saçlı adamı kız yerine koyuyorlardı adamda bari kız oldum zevk almaya çalışırım diyordu :D en çok o videoya gülmüştüm

kamera önünde meşhur olmak için birbirlerinin anasını avradını muhabbete sokan , birbirlerinin analarına avradına söven acınası tipler.
2 dk zor dayandım. Böyle şeyleri destekleyip te zaten bozulan yozlaşan ahlakımızı dahada bozmayalım. Bizim de çocuklarımız olacak. Bunlar meşhur olunca çocuklarımız da bu adamları izleyecek.
Belki içinizden ne anlatıyorsun sen ya diyorsunuz ama biraz dikkat etmek lazım.

O neden bak anlatayım.10'larca arkadaşıma izlettim çoğu beğendi ama beğenmeyenlerinde kahkaha atacağını düşünmüştüm,yanıldım.
Sebebi de şudur.Adamlar sürekli ana avrat küfür ettikleri için eğer kendini onların yerine koyup izlersen gülmezsin.
Ya da adamlara gıcık olup izlersen yine gülmezsin.Sen keyfine bakacaksın :)

bılmıyom benı sarmadı ama 1 kezban 1 mahmutu severım :D

Bunları önceden biliyorum ama sitelerinde sifreylemi ne izleniyordu o zaman videoları

Olaya sosyolojik yaklaşmak pek istemezdim ama isimlerini bari değiştirsinler, adamadama olmamış. anasına, bacısına küfür eden insanlara mı diyeceğiz adam diye.

[MENTION=3096]Bonna[/MENTION] hocam süpersin 10 numara paylaşım uzun zamandır beni bu kadar güldüren birşey izlememiştim öldüm gülmekten özellikle bu adil çok iyimiş :D

Len bide eski üye olucaksın...

Her ne kadar 1. bölüm 10. dk ya kadar kahkaha ata ata izlesem de +18 paylaşım frm da yasak...

Konu kilit!

Uyarıdır ceza vermiyorum :) çok komikler ama :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri