Kahramanlık Nasıl Bir Duygu İzleyelim!

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Allah rahmet eylesin. Rabbim seni ve aileni 2 cihanda da yüceltsin.

Ya bu kahramanlık değil Ömer Halis Demir, Fethi Sekin ve buna benzer asker ve polislerimiz için farklı bir söz bulunması lazım. Bu kahramanların yaptıkları kahramanlıktan daha da öte bir durum. Yer yüzünde ülkesi için vatanı ve milleti için gözünü kırpmadan canlı bomba olma ihtimalinin yüksek olmasına rağmen mermilerin üzerine koşarak giden bana bir millet hadi onuda geç bir tane insan gösterin ya! Tüm Türk kardeşlerimden alevisinden, sünnisinden, çerkezinden, lazından, zazasından, kürdünden tüm Türk milletinden gurur duyuyorum. İyiki bu dünyaya Türk olarak gelmişim iyiki Türk milleti gibi bir milletin bir parçası olmuşum, iyiki Türkiye gibi bir vatan toprağında yaşıyorum. Allah hepinizden razı olsun. İyi varsınız.

terörün ve teröristlerin Allah bin türlü belasını versin. Şehidimizin mekanı cennet olsun.

Mekanın cennet olsun abim sizler bu vatanın çocukları öksüz yetim kalmasın diye şehit oldunuz ama kendi çocuklarınız yetim kaldı sizin hakkınızı ödeyemeyiz.

ALLAHIM bunun bedelini misliyle ödettiğimiz günleri gelir.
Dağdaki çakalları öldürmekle bitmiyor bu pislik,
Kahpeliğin adını savaş koymuşlar
Azmettirenlere acı çektirdiğimiz günleri getir.

Bunların amacı nedir arkadaş bir insan oğlu anlatsın çok feci merak ediyorum yani orada ölen teröristin bundan karı nedir neyi sunuyorlar ona da orada ölümü pahasına çatışıyorlar ölmeyi göze alıyor? orada herkesi öldürse eline ne geçecek? şehrimi alacağını düşünüyor oradaki halkı korkutup ne olacak? korkup tamam teslim mi olduk diyeceklerini sanıyorlar çok ama çok garip ... Hiç mi inanç yok hiç mi bu yüreğin sızlamaz yapacağının sonucunda ne olacağını hiç mi düşünmezsin nasıl bir insan arkadaş bunlar kafasız yüreksiz inançsız gereksiz şerefsz....

Allah tüm şehitlerimize rahmet eylesin .Tüm teröristlerin ve destekçilerinin tez zamanda belasını versin..

Ruhun Şad olsun abim

Son düzenleme:
Bu adliyeye cok gittim tüylerim diken diken oldu,guvenlik olan yerde uzun namlu silah şart ,diyeceksiniz trafik polisi ne alaka yok abim yok el bombasi bile sart, trafik polisine bile , heleki bu zor gunlerde,mekanin cennet olsun guzel insan Allah rahmet eylesin.

Her türlü siyasi görüşten arınık bir şekilde diyorum ki, bu akşam bir çok insanın evine "canlı" bir şekilde dönebilmesini o sağlamıştır. Hemde kendi canını feda edip. Işıklar içinde uyusun bu güzel insan... Üzücü olan ise hayatımızın Fethi abi gibi insanların kahramanlık düzeylerine bağlı olmasıdır.... ne yazık ki!

bız ızmırlıler olarak onu en ıyı sekılıde ugrulamamız lazım erdem kardesım

bız ızmırlıler olarak onu en ıyı sekılıde ugrulamamız lazım erdem kardesım

hiç şüphem yok, İzmir gibi Türkiye'nin en milliyetçi insanlarının bulunduğu bir kaç şehirden birini hedef göstermek hainliktir başka bir şey değil, İzmir gereken cevabı verecektir..

hiç şüphem yok, İzmir gibi Türkiye'nin en milliyetçi insanlarının bulunduğu bir kaç şehirden birini hedef göstermek hainliktir başka bir şey değil, İzmir gereken cevabı verecektir..

aynen Gürhan kardesım sehıdımızı en ıyı sekılde ugurlucaz Allah mekanını cennet eylsın ınsallah

düşüşünü görmek çok ağrıma gitti. kahpeler. allah geride kalan sevenlerine sabır versin. :(

uzun namlulu silah olsaydı bu yiğitte 2 sinide perişan edermiş yeminle varya
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun :/

Helal olsun delikanlı polisimize. Pkk yavşakları büyük planlarını uygulamaya bir an olsun fırsat bulamamış. Arkalarında polis abimiz. Binaya bile yaklaştırmamış...Şaşkına dönmüş itler...Bir soysuzuda indirmiş...Plan milan bırakmamış itlerde, delikanlı kahraman abimiz...(Planlarını uygulama fırsatı bulsalardı, durum çok vahim olurdu bencede) Helal et hakkını...

izlerken kaç kez helal olsun dedim bilmiyorum. Gerçekten çok cesur birisiymiş Nur içinde yatsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri