Kalite Garantili Youtube Hizmetleri-BEĞENİ-İZLENİM-YORUM-ABONE ve DAHA FAZLASI

Hocam merhabalar, henüz çok yeni bir özgün çalışanım referans kabul ediyorsanız benim gelişmemde harika bir katkınız olur. Yardımınız sayesinde sağladığım gelişimi güzel bir yorum ile paylaşırım. Henüz hiç referans alabilmiş değilim. Maddi olarak sallantıda olduğumdan hizmetinizi satın alabilecek bir durumum maalesef yok. Ufak da olsa bir destek sağlarsanız müteşekkir olurum
''Allah’a ve ahiret gününe imân eden misafirine ikramda bulunsun.'' Diyen bir peygamberin ümmetiyiz.Hiç darda veya sıkıntıda olan kardeşlerimizi geri çevirmek bize yakışır mı?:)
Kanalınızı pm yollarsanız sevinirim. İnceleyeyim, elimden geldiğince yardımcı olayım.:)

''Allah’a ve ahiret gününe imân eden misafirine ikramda bulunsun.'' Diyen bir peygamberin ümmetiyiz.Hiç darda veya sıkıntıda olan kardeşlerimizi geri çevirmek bize yakışır mı?:)
Kanalınızı pm yollarsanız sevinirim. İnceleyeyim, elimden geldiğince yardımcı olayım.:)

Bu güzel mesaj ile içimizi ısıttığınız için çok teşekkür ediyorum hocam :) inşallah işiniz gücünüz her daim rast gider :)

skype pm alabilir miyim? yt abone fiyatı 10tl'den 15'e çıkmış bu arada.

Abone alındı, abone işlemi birkaç güne yayılarak hızlı bir şekilde sorunsuz tamamlandı.

bu referans sistemi tam olarak nedir acaba. Birde özgün kanallara bu tarz uygulamalar sıkıntı çıkarır mı? Duruma göre izlenim ve abone satın almayı düşünüyorum

500 abone almak istiyorum ne kadar acaba.
75 TL Efendim.
bu referans sistemi tam olarak nedir acaba. Birde özgün kanallara bu tarz uygulamalar sıkıntı çıkarır mı? Duruma göre izlenim ve abone satın almayı düşünüyorum
Referans sistemi bir kimsenin işe yarar olduğunu, yeteneğini gösteren, daha önce çalıştığı yerlerden verilen yorumdur.
Müşterilerimin yorumları benim referansım oluyor yani :)
Özgün kanallarda şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadık. Reklamlara hiçbir hizmetimiz zarar vermediği için haliyle sıkıntısı da olmuyor.:)

2k ultra kalite şipariş geçilmiştir.şimdiden teşekkürler

Konu günceldir. İş alımı açıktır.
Abone soracak arkadaşlar için yazıyorum. Aynen konudaki gibidir. Şuana kadar çok şükür sorunsuz ve öyle devam edecek inşallah :)

Konu günceldir.Sipariş alımı açıktır. Dilerseniz sitemizden,dilerseniz skype veya pm ile bilgi alabilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri