Kanada'da yaşamak için birkaç nedenim !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar gereksiz yere tartışıyorsunuz herkezin özgür hakları var isteyen gider isteyen kalır bu sistemde köle gibi yaşamaya devam eder türküz birşey demiyoruz ama böyle köle sisteme karşıyız biz çalışıp baştakiler kazanacaksa yerim öyle adaleti.

Yurt dışı benim için en fazla tatil zamanları 1-2 hafta veya ay gezilebilecek bir yerdir.
Gitme sebebiniz gerçekten okumak mı yoksa yurt dışı hayranlığımı bilemem ama internette gördüğünüz o güzel şeylere inanıp gidip oralarda sürünmeyin :) Kendinizi garantiye almadan iş yapmayın ) Ayrıca işini bilene Türkiye'de yaşamak gayet de iyidir. Benim açımdan mesela gayet iyi-eğlenceli-zevkli güzel terimlerin hepsi ) Biraz Pollyanna'cılık gibi gelebilir ama öyle ) Gidip birde gavur kültürüne mi alışacağız.

Yaşın 19 gel 30'a da bir görüyüm seni :D

19 yaşında afrikada da yaşasan mutlu olursun. O yaş her yerde güzel gecer...Beyin hayallerle yaşar o yaşlarda...

[MENTION=2306]muratti[/MENTION] Sizin için Türk milleti demek sizin aileniz eşiniz mi demek oluyor siz ne demek istiyorsunuz ? Bu nasıl bir konuşma tarzıdır. ?

вєякαη;275648' Alıntı:
[MENTION=2306]muratti[/MENTION] Sizin için Türk milleti demek sizin aileniz eşiniz mi demek oluyor siz ne demek istiyorsunuz ? Bu nasıl bir konuşma tarzıdır. ?

Evet öyle benim için. Ben bu ülkeden nefret ediyorum. Tecavüze ugrayana saldırcagına, tecavüzcüye saldırmayı deneyin.

benim sevdiğim bi ailem var bi de yakın dostlarım, gerisi umrumda değil...bu ülkede kim kimi seviyor allah aşkına... nefret ediyor insanlar birbirinden...

Arkadaş mizah yaptık nasıl anlamış adamlar.Bu neyin kafası ?

Yok yok berkan kardeş seni harbi sınırdışı etmek gerek :)

Yaşın 19 gel 30'a da bir görüyüm seni :D

19 yaşında afrikada da yaşasan mutlu olursun. O yaş her yerde güzel gecer...Beyin hayallerle yaşar o yaşlarda...

Burada ki çoğu kişinin yurt dışına gitme sebebi üniversite okumak istemeleri bir yaş ortalamasını kontrol edin isterseniz ve onların hepsi yurt dışında okumak istiyor Türkiye'nin halinden memnun değiller ben memnunum demek ki herkes mutlu olamıyor 19 yaşında. . Bu yaş da malesef her şey güzel değil. Ailenin senden beklentileri gelecek planlamaları bunlar mı mutlu edecek bizi ? Siz sanırsam 5-6 yaş ile karıştırdınız bizi.

Arkadaş mizah yaptık nasıl anlamış adamlar.Bu neyin kafası ?

Yok yok berkan kardeş seni harbi sınırdışı etmek gerek :)

Burada ciddi bir konuşma yapıyoruz şakanın ve espirinin sırası değil ! Espri yapacaksan samimi oldugun bir arkadaşına yap ! Ben sizi tanımıyorum ve benim aleyhimde espiri yapmanızıda istemiyorum!

вєякαη;275658' Alıntı:
Burada ciddi bir konuşma yapıyoruz şakanın ve espirinin sırası değil ! Espri yapacaksan samimi oldugun bir arkadaşına yap ! Ben sizi tanımıyorum ve benim aleyhimde espiri yapmanızıda istemiyorum!

Niye tribe girdin neye girdin anlayamadım.Sen git kanadaya afyonda yaşıyorsun sanırım afyon sucuğu özlersen yollarız kargoyla :)

[MENTION=2306]muratti[/MENTION] kimse birbirinden nefret etmiyor ! Bu forumda herkes samimi tanımadığı birisine para gönderecek kadar samimi ! Anlıyormusun ? Türk Olmak budur ! Türk oldugum için ve Türkiye de yaşadığım için Allahım' a binlerce kez şükür ediyorum, onur duyuyorum

Benimde gidip yaşamak istediğim yerlerin ilk sırasında gelir Kanada ama her şey filmlerde izlediğimiz, fotoğraflarda gördüğümüz, birisinden duyduğumuz gibi değildir. Gidip yaşamak isteyen arkadaşlar önce bir süre tatile gitsinler 3 ay gibi veya dil eğitimi için gidebilir parası yetenler. Ondan sonra karar versinler.

Kendimden örnek vermek gerekirse eğer bu yaza kadar para biriktire bilirsem Kanada veya Amerika'ya tatile gideceğim. Eğer gerçekten filmlerde veya fotoğraflarda gördüğümüz gibi ise ve kanım ısınırsa üniversitemi bitirince gidip yerleşebilirim. Hatta bir üniversite ayarlaya bilirsem üniversite eğitimimi orada tamamlayabilirim.

Biz çocukken 10 yaşlarında bile bira almaya yollayan abilerimiz oluyordu.
Gayet rahat alıyorduk.
Bir tekelci abimin anlattığı da insanların gecenin bir körü sarhoş gelip parasız marasız içki almak isteyenlerin olduğunu, hır gür çıkaranların olduğunu söylerdi her gece her gece. Şimdi kime sorsam memnun. Ama 10 dan sonra içki içmemeyi ( içmemeyi de değil sadece satmamayı) bile gerilik sayan bir zihniyetle maalesef. Bu kadar işte.
Hükümeti savunmuyorum, objektif olmak şart.
Muratti'nin de banlanmasını talep ediyorum.
Forum üzerinden kimsenin kimseye "senden kaçıyoruz sizden nefret ediyoruz" gibi terimler kullanmaya hakkı yok.

вєякαη;275675' Alıntı:
Hayatında hiç görmediğin Hakiki Afyon sucuğu var istersen yollarım sana

yolla canım bodrumdayım ben.6 saatlik yol istersen sen gel beraber yeriz :)

вєякαη;275658' Alıntı:

Niye tribe girdin neye girdin anlayamadım.Sen git kanadaya afyonda yaşıyorsun sanırım afyon sucuğu özlersen yollarız kargoyla :)

вєякαη;275675' Alıntı:
Hayatında hiç görmediğin Hakiki Afyon sucuğu var istersen yollarım sana hatta kargoya gerek yok bizzat gelirim ben :)

yolla canım bodrumdayım ben.6 saatlik yol istersen sen gel beraber yeriz :)

Şu kavganıza özelden devam etseniz hem sizin hem de bizim için daha hayırlı olur.

Herkesin fikrine dusuncesine gorusune saygsim sonsuz ama yasanacak tek bir ulke var butun olumsuzluklarina,haksizliklarina cogu ulkeden yasam standardi olarak cok geride olmasina ragmen oda Turkiye..Gerisi hikaye bana gore.

Herkesin fikrine dusuncesine gorusune saygsim sonsuz ama yasanacak tek bir ulke var butun olumsuzluklarina,haksizliklarina cogu ulkeden yasam standardi olarak cok geride olmasina ragmen oda Turkiye..Gerisi hikaye bana gore.

söyler misin hocam bütün olumsuzlara haksızlıklara kötü yaşam standardına rağmen neden Türkiye?

Biraz önce elektrikler gitti yine. Bu hafta 5-6 gitti....

(bakmayın arkadaşlar, şeytanın avukatlığını yapıyorum biraz, ülkeme laf ettirmem yabancı biri ile konuşsam, bizimkisi kol kırılır yen içinde kalır muhabbeti )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri