Kanal açarken nasıl bir yol izlemeliyiz ?

Kafterr

Kayıtlı Üye
Sa beyler

Önceliği olan konular bunlar olduğu için açıyorum ip değiştrme ve yeni kanal açarken nelere dikkat edeceğiz her yeni kanalda modemi resetlemek mi gerekir yada ip değiştirici program yada bilgisayarın üzerinden manuel olarak filan tam detaylı oalrak bilmediğim için sizlere sormak istedim (bu aşamanın doğru yapılması ileri de çıakcak sorunların önüne geçilmesi içindir örneğin spamdan kanal kapatılması, para kazanmanın kapatılması.), Yani atıyorum videoalrı yükledik ve telif sıkıntısından başka sıkıntımız olmayacak düzeye kadar olan yüzeysel sorular sordum,

1-)kanal açarken nasıl bir yol izlemeliyiz !
2-)Tek tek kanalları ayrı ayrı ip adreslerindenmi açmamız spama yakalanmamamız için gereklimidir,
3-)Video yükleme aşamasına gelene kadar kanalı bekletme süreci (örneğin ilk önce ana mail tertemiz bir ip adresi alınarak açılır sonra 2 gün 3 saat sonra alt kanal açılır , alt kanalı açarken de ip değiştirerek açılması gerekir gibi),
4-)Kanalı oluşturduk ve video yükleme işlemine sıra geldi her kanala farklı ip adreslerinden mi yükleme yapmak gerekir yada videoyap, youploader gibi botlardaki ip sistemi ona göre mi yapılmıştır, vds almak çözüm olurmu spamdan kapatılma derdimize,

Ayrıca telefon onayını da x-lite gibi k7 gibi yerlerden rahatlıkla yapıyorum bilmenizde yarar var..

Şimdiden Cevaplayan Arkadaşlara Teşekkürlerimi iletiyorum..

Forumu kurcaladım buna benzer konu göremedim varsa da kusura bakmayın birçok arkadaş bilgilenir inşallah..

Cevap: ALLAH' ını seven yardım etsin Lütfen

Hocam Tüm Sorularının Cevabı Forumda Mevcut Konu Açmak Moda Oldu :) (Sözüm SADECE Size Değil )

Bu Baslıkla Konu acmak Yasak Dıye Bılıyordum Ve Az Forumu Arastırmıs Olsan Bu konuyu acmaya gerek bıle duymıyacaktın bence.

konunu editle ve özür dilerim diye rapor et bence yoksa ban yeme ihtimalin var.

tamamda açılan konuları bulamamak suç mu :( tekrar açmak istemiş benimde başıma geliyor bu bulamıyorum sorumun cevabı olan konuyu açtıgımdada çok var araştır deniliyor

tamamda açılan konuları bulamamak suç mu :( tekrar açmak istemiş benimde başıma geliyor bu bulamıyorum sorumun cevabı olan konuyu açtıgımdada çok var araştır deniliyor

ne istiyorsan arama alanına yaz bulursun bulamam diye bir şey yok. Hem zamandanda kazanırsın !

Bu tür başlıklar yasaktır.Sonraki sferde uzaklaştırılacaksınız.

Bak güzel kardeşim gerçekten arayan inanan herşeyi bulur başarır. Biz sana burda yardım edersek inan senin zararına olur. Burada en güzel yardımı forumda araştıra araştıra kademe atlayarak anlayabilirsin. Bizim sana yardım etmemizle olacak bişey değil, Bu forumda herkes iyi niyetli ve yardımsever, samimi söylüyorum bizim sana en büyük yardımımız sana burda yardım etmemektir. O yüzden forumu detaylı olarak incele, araştır, kendi planlarını çiz ve uygula, herkesin kendisine göre bir taktiği var, baştan başla ve bitir. Başarılar dilerim

вєякαη;228807' Alıntı:
Bak güzel kardeşim gerçekten arayan inanan herşeyi bulur başarır. Biz sana burda yardım edersek inan senin zararına olur. Burada en güzel yardımı forumda araştıra araştıra kademe atlayarak anlayabilirsin. Bizim sana yardım etmemizle olacak bişey değil, Bu forumda herkes iyi niyetli ve yardımsever, samimi söylüyorum bizim sana en büyük yardımımız sana burda yardım etmemektir. O yüzden forumu detaylı olarak incele, araştır, kendi planlarını çiz ve uygula, herkesin kendisine göre bir taktiği var, baştan başla ve bitir. Başarılar dilerim

Teşekkür ederim anladım. iyi akşamlar

şu dediğinde bir bakıma haklı olabilirsin ama açılan başlık YTpara.com ana kurallarının 12. maddesini açık bir şekilde ihlal ediyor.

KÖK TENGRİ'mi sevdiğim için cevap yazayım:

İlk olarak yt kanalı açılan bilgisayarın ip'si ve konumu nerede? Örnek: Erzurum olsun.
Videoları nereden yüklediniz? Çeşitli VDS, VPS ve Bot vs aracılığıyla "istanbuldaki, denizlideki datacenter'dan veya ingiltere amerika konumlu başka bir datacenter'dan" bu aldığınız bot ve/veya vds/vps'e göre değişir.
Ee ne oldu sonuç olarak? Google'ın basit bir spam algoritması devreye girdi ve kanalınız direkt olarak kapatıldı. (Not: 2014 Ocak öncesi açılan kanallarda bu sorun yaşanmamış olabilir). Ve hem evde kullandığınız IP adresi hem de bot/vps/vds'in ip adresi spam listesine girdi.

Her bir kanalım ayrı bir IP adresinden açılsın. Bana göre çok saçma bir durum. Google bu kanalların tek bir adsense hesabına bağlı olduğunu görmüyor mu? tüm bu kanalların aynı "kişi" hesabına ait olduğunu görmüyor mu? E bu adam niye durduk yere ha bire IP değiştirip kanal açsın? Şüpheli bir durum olarak algılar bunu google.
Kanal açma işini abartmazsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Şu ana kadar bir çok yöntemi denedim (bot vps/vds vs satın almadan)

2 farklı konumda (TTnet adsl) + 3G internet üzerinden tek adsense hesabı ve bu hesaba bağlı 4 farklı gmail'de toplam 10+ farklı kanalı yönetiyorum. Kanalların tamamını tek bir adsl hattından açtım (genel olarak farklı günlerde) Ancak çerez vs temizlemedim, IP değiştirmek için uğraşmadım)
Bir kanala sürekli video yükledim (spamı denedim), bir kanalı 1 gecede komple kopyaladım, bir kanala arada bir kaliteli video attım falan, biri vine kanalı içinde yüzlerce video var. hemen hemen hepsini aynı IP adresleri üzerinden yaptım. Şu ana kadar tek bir kanalım bile kapanmadı.

"Ben illa bot/vps/vds kullanacam" diyorsanız yapmanız gerekenler:
1- Aldığınız VDS için "özel IP adresi" isteyin (2-3 TL oluyor genelde bu fark fazla para ödemeyin)
2- Bu VDS üzerinden adsense kontrolünü yapın, (Eğer vds çok uzak konumda ise hesap kontrolünü sadece bu vds üzerinden yapın) bu VDS üzerinden kanal açın, ve bu VDS üzerinden video yükleyin.
Örneğin: İngiltere redstation'dan aldığınız vds'le a isimli kanala spam yaparken evden de (erzurumdan yani) b isimli kanala spam yaparsanız 2 kanalın da uçma ihtimali yüksektir. Çünkü aynı kişi hem ingiltereden hem de erzurumdan nasıl video yükleyebilir? Google'ın spam filter'ına takılmamaya çalışın, şüphe çekici durumlardan uzak durun.

Özetle: Kullandığınız IP adresleri, browser'lar, çerezler vs Google'a güven versin.

şu dediğinde bir bakıma haklı olabilirsin ama açılan başlık YTpara.com ana kurallarının 12. maddesini açık bir şekilde ihlal ediyor.

Kuralları okumadım, hesap uzaklaştırma yorumunu görünce direk sustum :)

KÖK TENGRİ'mi sevdiğim için cevap yazayım:

İlk olarak yt kanalı açılan bilgisayarın ip'si ve konumu nerede? Örnek: Erzurum olsun.
Videoları nereden yüklediniz? Çeşitli VDS, VPS ve Bot vs aracılığıyla "istanbuldaki, denizlideki datacenter'dan veya ingiltere amerika konumlu başka bir datacenter'dan" bu aldığınız bot ve/veya vds/vps'e göre değişir.
Ee ne oldu sonuç olarak? Google'ın basit bir spam algoritması devreye girdi ve kanalınız direkt olarak kapatıldı. (Not: 2014 Ocak öncesi açılan kanallarda bu sorun yaşanmamış olabilir). Ve hem evde kullandığınız IP adresi hem de bot/vps/vds'in ip adresi spam listesine girdi.

Her bir kanalım ayrı bir IP adresinden açılsın. Bana göre çok saçma bir durum. Google bu kanalların tek bir adsense hesabına bağlı olduğunu görmüyor mu? tüm bu kanalların aynı "kişi" hesabına ait olduğunu görmüyor mu? E bu adam niye durduk yere ha bire IP değiştirip kanal açsın? Şüpheli bir durum olarak algılar bunu google.
Kanal açma işini abartmazsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Şu ana kadar bir çok yöntemi denedim (bot vps/vds vs satın almadan)

2 farklı konumda (TTnet adsl) + 3G internet üzerinden tek adsense hesabı ve bu hesaba bağlı 4 farklı gmail'de toplam 10+ farklı kanalı yönetiyorum. Kanalların tamamını tek bir adsl hattından açtım (genel olarak farklı günlerde) Ancak çerez vs temizlemedim, IP değiştirmek için uğraşmadım)
Bir kanala sürekli video yükledim (spamı denedim), bir kanalı 1 gecede komple kopyaladım, bir kanala arada bir kaliteli video attım falan, biri vine kanalı içinde yüzlerce video var. hemen hemen hepsini aynı IP adresleri üzerinden yaptım. Şu ana kadar tek bir kanalım bile kapanmadı.

"Ben illa bot/vps/vds kullanacam" diyorsanız yapmanız gerekenler:
1- Aldığınız VDS için "özel IP adresi" isteyin (2-3 TL oluyor genelde bu fark fazla para ödemeyin)
2- Bu VDS üzerinden adsense kontrolünü yapın, (Eğer vds çok uzak konumda ise hesap kontrolünü sadece bu vds üzerinden yapın) bu VDS üzerinden kanal açın, ve bu VDS üzerinden video yükleyin.
Örneğin: İngiltere redstation'dan aldığınız vds'le a isimli kanala spam yaparken evden de (erzurumdan yani) b isimli kanala spam yaparsanız 2 kanalın da uçma ihtimali yüksektir. Çünkü aynı kişi hem ingiltereden hem de erzurumdan nasıl video yükleyebilir? Google'ın spam filter'ına takılmamaya çalışın, şüphe çekici durumlardan uzak durun.

Özetle: Kullandığınız IP adresleri, browser'lar, çerezler vs Google'a güven versin.

Şu forumda birbirine yardım eden insanlar iyi ki varsınız sanki youtubeye 1 kişi fazla video yüklese kendi ekmeklerinden kesilecek eyvallah kardeşim eline sağlık bu arada birdaha böyle konu açmam çünkü sadece bu konuda takıldım geçenlerde 1 haftalık kazancımı da atmıştım herkes görmüştü farklı to farklı tık aynı kazanç diye...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri