Kanal açık ama giriş yapamıyorum.

• Kullanıcı mrtlsatan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mrtlsatan

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar hepinize iyi forumlar. 2 gündür bir kanalım arafta kaldı :) İlk başta herhalde topluluk ya da spam ile ilgili bir durum oldu kapanır diye düşündüm ama hala kanalın görüntüsü resimlerdeki gibi. Kanal logosu ve kapak gitmiş ( resimdeki gibi logo'da ünlem kapak yeri de sadece beyaz ). Url'den kontrol ettiğimde videolar hala açık, reklam araları duruyor ve para kazandırıyor görünüyor. Forumdan network sorgulattığımda da Quiz'e bağlı olduğu yazıyor hala. Kanala giriş yaptığımda sanki kapanmış gibi tel onayı istiyor. Daha önce böyle bir durumla karşılaşan oldu mu ? Tecrübe ve fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Bol kazançlar.

[url=http://hizliresim.com/BRzG1L][/URL]

[url=http://hizliresim.com/z2MyDR][/URL]

EDİT : Kanala telefon onayı ile giriş yapınca eski haline döndü. URL Kontrol ettim logo ve kapak yerine gelmiş şuan. Topluluk telif gibi herhangi bir durum yok. Youtube olta atıp ip tespiti falan yapıyorsa şimdiden geçmiş olsun bana :)

Neyse sorun çözüldü. Hepinize iyi forumlar.

Son düzenleme:
hocam bişey olmaz önlem amaçlı yapıyorlar siz başka bi lokasyondan mı girdiniz kanala

Kanal vds'de açtığım bir kanal ve 2-3 haftadır giriş yapmadım hiç. 2 gün önce forum araçları kısımında kanallara bakarken logo kısımında ünlem olduğunu gördüm aha dedim uçmuş kanal :) Ben de url kopyaladım baktım spam ya da telifden kapanma yazmıyor ve videolar görünüyor, reklamlar çıkıyor dedim belki koyduğum logo ve kapakla ilgili sıkıntı vardır girip bakayım. Giriş yaptım tel onayı istedi. Foruma bir danışayım dedim konu açtım daha önce başına gelen vardır belki diye ama ses çıkmadı. En son çare olarak sanırım bir tel numarası girip öyle kontrol edeceğim bir cevap bulamazsam forumdan.

Aynısı bana oldu. Girdim düzelttim yeni resim koydum. Ama bir kaç gün sonra telif geldi. ben spamdan kapanır bekliyordum ama telif geldi. kanal hala açık videolar sildim ama parayı kurtarabilirim diye.. sizde girmeye çalışın +g bağlantısıda gitmişti benim onu da kontrol edin belki gitmez sizindi. şu durumda spamdan gidecek gibi gözüküyor.

Başıma geldi aynı ıpden girdiğiniz kanallar yada çerezlerden yakalanmışsınız aynısı oldu bana da toplu kıyım gibi bişey :D

Ağzından bal damlıyor hocam...

80 küsür kanal var forum kanal kontrolde ve %90 aynı ip ile açtım, çerez ile ilgili sıkıntım olmuyor zaten ama sadece bu kanal logosunda böyle bir ünlem işareti gördüm. Daha önceden ilk başladığım zamanlar toplu kıyımdan kanallarım gitti ama hiç biri bu şekilde olmadı. Tekrar yazıyorum kanal logosunda Ünlem işareti, kapak resmi silinmiş beyaz olmuş ilk defa görüyorum forumda da görmedim böyle bir şey daha önce.

---------- Spam Engelliyici 18:07 ---------- Önceki Mesaj 18:06 ----------

Aynısı bana oldu. Girdim düzelttim yeni resim koydum. Ama bir kaç gün sonra telif geldi. ben spamdan kapanır bekliyordum ama telif geldi. kanal hala açık videolar sildim ama parayı kurtarabilirim diye.. sizde girmeye çalışın +g bağlantısıda gitmişti benim onu da kontrol edin belki gitmez sizindi. şu durumda spamdan gidecek gibi gözüküyor.

Eyvallah hocam telle onay yapıp girip bakacağım şimdi.

Ağzından bal damlıyor hocam...

80 küsür kanal var forum kanal kontrolde ve %90 aynı ip ile açtım, çerez ile ilgili sıkıntım olmuyor zaten ama sadece bu kanal logosunda böyle bir ünlem işareti gördüm. Daha önceden ilk başladığım zamanlar toplu kıyımdan kanallarım gitti ama hiç biri bu şekilde olmadı. Tekrar yazıyorum kanal logosunda Ünlem işareti, kapak resmi silinmiş beyaz olmuş ilk defa görüyorum forumda da görmedim böyle bir şey daha önce.

Bal damlamıyor hocam gönül isterki hiç kanal spamdan gitmesin oluyo böyle çok izlenimli bir kanalım kalmıştı onu bile uçurdu google bunun gibi oldu oda mozillla portable mı kullanıyosunuz ben çerezden kurtarmak için öyle yapmıştım

Bal damlamıyor hocam gönül isterki hiç kanal spamdan gitmesin oluyo böyle çok izlenimli bir kanalım kalmıştı onu bile uçurdu google bunun gibi oldu oda mozillla portable mı kullanıyosunuz ben çerezden kurtarmak için öyle yapmıştım

Aynen portable kullanıyorum. Bak yukarıda bir arkadaş aynısı bana oldu girdim düzelttim yazmış ama sonra teliften gitmiş kanalı. Size de aynısı mı oldu diye 3. sefer yazıyorum " kanal logosu ünlem olup kapak beyaz mı oldu sizin de ? "

hocam bendeki çizgi kanalıydı çok iyi hatırlıyorum çizgi karakteri vardı profil fotosunda ve kapakta profil ünlem oldu kapak beyaz oldu uçtu kanal

hocam bendeki çizgi kanalıydı çok iyi hatırlıyorum çizgi karakteri vardı profil fotosunda ve kapakta profil ünlem oldu kapak beyaz oldu uçtu kanal

Tamam hocam doğrudur ben ona bir şey demiyorum onunla beraber onlarca kanal gitti mi diye soruyorum aynı gün. Neyse bir çok şeyi tecrübe ile edindim bunu da edinirim :)

Kanal bu şekildeyken hiç girmesek açık kalıyormu. Benimde bir kanalım böyle olmuş şu an ama kanal açık. Hiç giriş yapmasam kalırmı bu şekilde acaba.

Kanal bu şekildeyken hiç girmesek açık kalıyormu. Benimde bir kanalım böyle olmuş şu an ama kanal açık. Hiç giriş yapmasam kalırmı bu şekilde acaba.

Aynısı dün bana oldu. Ben girdim kanala telefon onayı istedi girerken onayı yaptım ve herşey düzeldi. Yani gireceksen bilki tel onayı istiyor. Böyle bırakmak ne kadar doğru bilemem. Spam diye gidebilir. Daha önceden arkadaşlara olmuş sanırım..

Aynısı dün bana oldu. Ben girdim kanala telefon onayı istedi girerken onayı yaptım ve herşey düzeldi. Yani gireceksen bilki tel onayı istiyor. Böyle bırakmak ne kadar doğru bilemem. Spam diye gidebilir. Daha önceden arkadaşlara olmuş sanırım..

Tamam hocam teşekkürler.

Hocam benimde o şekilde bi kanalım var life bağlı kanal açık ama giremiyorum 3 aydırda sorunsuz ödemesi geliyor.O şekilde bırakmak en iyisi girmek için zorlayınca spamdan kapanabilir :)

Bende de bir kanal aynı şekil olmuş.
Bu konudan sorayım.
Girip telle onay yapsam kanal uçarmı acaba spamdan, yoksa hiç girmesem mi?
:D

Bende de bir kanal aynı şekil olmuş.
Bu konudan sorayım.
Girip telle onay yapsam kanal uçarmı acaba spamdan, yoksa hiç girmesem mi?
bugünün modası bu herhalde .kanalda kayıtlı telefonla onay yaparsan kurtulur yoksa kapanır.ben kayıtlı numarayı yazdım.çok fazla kullanıldı dedi bıraktım.önemsiz kanalsa dene bana da alıntı yap :D

bugünün modası bu herhalde .kanalda kayıtlı telefonla onay yaparsan kurtulur yoksa kapanır.ben kayıtlı numarayı yazdım.çok fazla kullanıldı dedi bıraktım.önemsiz kanalsa dene bana da alıntı yap :D

kanal takipten baktım şimdi.
173 abone - 130.791k izlenme
2 aylık kanal.

Risk budur deyip kanala girsem mi bilemedim ki şimdi.
Günde 3-5 bırakıyordur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri