Oynatmaya göre BGBM olmasın hocam çarpacağımız sayı ?
Bgbg 1000 reklam gösterimin karşılığıdır.Orda yazan brüt gelirdir önemli olan 0.55 çarpılır sizin kazancı verir kalanda google gider
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Oynatmaya göre BGBM olmasın hocam çarpacağımız sayı ?
Bgbg 1000 reklam gösterimin karşılığıdır.Orda yazan brüt gelirdir önemli olan 0.55 çarpılır sizin kazancı verir kalanda google gider![]()
OYNATMAYA BAĞLI BRÜT GELİR
503,28 $
Yani şimdi bunu 0,55 ile mi çarpıp o günkü kazancı hesaplıyacam?
Görüntülenme 33 K
Bu hesaba göre 276 $ çıkıyor. 33k'ya göre çok değil misanırım ben yanlış anladım sizi
OYNATMAYA BAĞLI BRÜT GELİR
503,28 $
Yani şimdi bunu 0,55 ile mi çarpıp o günkü kazancı hesaplıyacam?
Görüntülenme 33 K
Bu hesaba göre 276 $ çıkıyor. 33k'ya göre çok değil misanırım ben yanlış anladım sizi
Ya 0,55 ile çarparak, ya da meblağ'dan % 45 düşerek hesaplayacaksınız.
Çünkü brüt olarak görünen kazancın % 45'ini Youtube kesiyor.
503.28 x %45 - 226.47 = 276.83 net kazancınız budur
Sadece 9 Kasımı seçtiğinizden eminseniz hesaplamanız doğru hocam , önceki günlerle sağlama yapabilirsiniz
niye hergün güncellenince buraya yazılıyor tam olayı anlayamadımzaten hergün 2 gün önceki kazançlar yansıyor? extrem bir durum olunca yazılması gerekmiyor mu
fransız kaldım konuya
Hadi gözünüz aydın![]()
biz böyle günlük güncellemeyi bekliyelim senin telifçi yardırıyor dolarları![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.