Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
haziran ayı maşallah iyiydi.İnş bu şekil devam eder.
Hocam reklamveren gibi düşün. Bazen kelimede rekabet olur o kelimede çıkmak için 5 yerine 10 verirsin. Bir nevi borsa gibi bir şey bu. İzlenim yüksek kazanc düşükse bil ki kategoride rekabet yoktur o ay.
En basiti kendi sektörümden söyleyeyim. Atıyorum bahçe mobilyası kategorisinde videon olsaydı. Bütün yıl çok düşük para gelirdi. Ama geçen ay müthiş kazanırdın. Çünkü piyasa başladığı için herkes reklamlara abandı.
Tamam da benim sorunum düşük kazanç değil. 1 gün aralıklarla kazancın aşırı farklı olması. Hiçbir reklam veren ayın 5'i iyi olsun 6'sı kötü olsun demez. Sonra 8'i berbat olsun 9'u muhteşem olsun demez.
Bu isverenle alakali degil ki. Mak tbm ye 10 tl verirsin rakip cikmazsa sistem 1 tl atiyrum verir. Rakip cikarsa atiyorum 9 tl verir. Rakibe bagli.Tamam da benim sorunum düşük kazanç değil. 1 gün aralıklarla kazancın aşırı farklı olması. Hiçbir reklam veren ayın 5'i iyi olsun 6'sı kötü olsun demez. Sonra 8'i berbat olsun 9'u muhteşem olsun demez.
Bu isverenle alakali degil ki. Mak tbm ye 10 tl verirsin rakip cikmazsa sistem 1 tl atiyrum verir. Rakip cikarsa atiyorum 9 tl verir. Rakibe bagli.
Çıldıracağım şimdi.Benim sorunum düşük para kazanmak değil. Umurumda değil isterse 1 dolar getirsin. Ama ayın 5'inde 10 dolar getirip ayın 6'sında 5 dolar getirince bu Youtube'un saçmalığı diyorum. Yoksa gelir nasıl artar nasıl azalır hepsini biliyorum zaten.
29 izlenimin guncellenmesi gerekmiyormu artik
Senin banlanman gerekiyor.Güncellenmeden yazmak yasak o konuya. Banlanacaksın.
Şurayı oku bilgi için: http://www.ytpara.com/partnerlik-so...tics-uzun-zamandir-guncellenmiyor-sebebi.html
Enteresan ya son 2 ayın güncellemelerine baktım en azından hepsinde iznlenimler 2 gün sonra güncellenmiş benim şansıma 29 unki hala güncellenmedi
yanlış bakmışsın 2 ayda birçok kez 2 günü geçtiği oldu
hocam yazılmayan günler olmuş tabide benim gördüğüm en kötü 2. günün gecesinde izlenim gelmiş ama doğrudur en çok ne kadar uzadı
bugün sanırım 2side güncel olur
Henüz hesap özeti kısmı bile güncellenmemiş. Yakın zamanda analystics güncellenmiyecek gibi duruyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.