Kanal Durumu Değişikliği Yeni Politika mı

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
bu sistem bayadır var ama biz yeni görüyoruz yani göstermedi youtube bize ki para kapanmaların sebebi buydu.

awenin dünya geneli yiyince neden attığı şimdi belli oldu bi bakıma direk telif gibi gözüküyor.aweden çıkmak isteyen dünya geneli yesin 1 ay sonra siliniyor nede olsa :)

daha sonrada uyarı verebiliyor

direk yemekten daha iyidir en azından

arkadaşlar ben uyarılarda herhangi bir sorun göremedim, bi bende mi anormallik var? adamların yaptığı tek şey content id kısmını silmek ve telif uyarıları olan yeri daha detaylı hale getirmek olmuş. hani uyarının ne zaman biteceğini, 2 hakkın daha olduğunu ve tekrar telif yememeye çalışman gerektiğini vurgulamış o kadar. eskiden de bu amaçla hareket ediyorlardı ama açıkça bilgi vermiyorlardı, şimdi detaylı yazmışlar o kadar. söylediklerimin haricinde kaçırdığım bi nokta mı var yoksa?

Aynen ,bu kadar kötü olan ne anlamış değilim!Telif kısmında 1.ihtar diye yazıyordu 3.de kapanıyordu şimdi 4 ihtara çıkarmışlar ve uyarılar da 1 ay sonra kalkacak demişler bunun neresi kötü?Bugün 2.telifi geldi diye ne olur olmaz diyerek bi kanalımı sildim burayı görseydim silmezdim,concent ıd kısmı da herkeste değişmiş zaten yeni bi sıkıntı yok?ya da var da ben mi anlamadım???

Şimdi yeni kanal açtık 100 video attık 4 tanesi dünya engelli video çıktı. O kanal direk kapanacak mı ben mi yanlış anladım

arkadaslar 20 subatta telif yemıstı kanal 2014 yeni düzenlemeye göre kanalda yazan yazı 23 Şub 2015 tarihinde sona erecek :D 6 ay kalkmıs 1 sene olmus olay

Para kazanmalar yesil olduktan sonra bunu dert etmeye gerek yok. Kanallar zaten sürekli kapaniyor, sifirdan baslamayada milletin eli alisti. Para kazanmaya devam...

Bana göre mantıkmı bir çalışma yapmış, direk hesabı askıya almaya veya kapatmaya nazaran bu tür önlemler aslında bize yarayacak;

Şöyle diyelim orta 1 ihtar verdi yüklemeyi kesip kanalı adsense'ye bağla bırak bana göre... tabi yeşil yananlara sonradan uyarı verirse orası muamma.

dün boş kanalda denedim attığım videoda dünya geneli olmadığı için güvenerekten videoyu asıl kanala yükledim bugün bir baktım asıl kanalda dünya engeliyle karşılaştım videoyu deneme kanalına ilk yüklerken niye gelmedi uyarı anlamadım

dün boş kanalda denedim attığım videoda dünya geneli olmadığı için güvenerekten videoyu asıl kanala yükledim bugün bir baktım asıl kanalda dünya engeliyle karşılaştım videoyu deneme kanalına ilk yüklerken niye gelmedi uyarı anlamadım

Benimde 1 haftalık video engel yemiş dün gece bot silmiş enteresan.

Benimde 1 haftalık video engel yemiş dün gece bot silmiş enteresan.

yani videoyu ilk deneme kanalına atmakta çözüm değil sanırım çünkü engelin ne zaman geleceği belli değil bende 36 saat sonra engel geldi

Görünen uyarı görünmeyen düşmandan iyidir. Artık buna göre bir sistem oluşturup yolumuza devam ederiz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri