Kanal HIRSIZLIGI :@

• Kullanıcı Aprcc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Nadir sancak adında bı herif Jitemınde kanalını bu herıf ucurmus.

Eger [email protected] veya [email protected] adresi ile iliskilendirilmis ise;
Buyur sahsin full bilgileri

Isim Nadir Sancak degil, Nadir Sancaklı
S8IirWg.png

IP Adresi Turkcell Superonline uzerinden Kartal civarindan baglandigini gosteriyor
7d9UKdc.png

Pendik'te Sancak Dizel Sahibi Nadir Sancakli. Cep telefonuna dikkat
IW2FAgG.png

Gmail sifremi unuttum kisminda cikan cep telefonu son 2 hanesi
6EmE2Fc.png
oNwRr6R.png

Telefonu giriyoruz
7bKcWxA.png

Ve kod gonderildi dogrulamasi ile bu sahsin kimligini dogruluyoruz
PfhxLYd.png

Sayfanin ciktisini al, savciliga ver gitsin.

olacakları kısaca yazayım, bilişim suçları-hukukla aram biraz iyidir.
1) savcılığa gidip dilekçe dolduracaksınız, başınıza geleni olabildiğince
iyi anlatmaya çalışın. adamın işlediği 2 suç var, mail hesabınızı çalmak ve paranızı çalmak.
2) googleın artık istanbulda ofisi var, savcılık onlarla iletişime geçip çok rahat şekilde kişiler tesbit edilebiliyor. bu arada bu işi yapan kişi "beni bulamazlar ip mi değiştirdim,geçmişi sildim" diye düşünüyorsa yanılıyor. çünkü google sadece sizin internette yaptığınız aramalara dayanarak bile kim olduğunuzu bulabilecek yapay zekalara sahip.
3) eğer savcı dava açmanızı kabul ederse ki %99 kabul edecektir, dava açılır ve suçu işleyen kişi mahkemeye çağırılır. ilk duruşmada muhtemelen bilirkişi raporu istenir, bazen mahkemeden öncede hakim isteyebiliyor.
4) çok uzun sürmez maksimum 2. duruşmada olmadı 3. duruşmada davayı kazanırsınız.
5) davayı kazandıktan sonra üstüne birde manevi tazminat davası açacaksınız, tüm mahkeme masraflarınızı ve manevi tazminat talebinizi suçu işleyen ödeyecek.

Vay arkadaş bu şerefsizin ipliği ortaya dökülmüş de şimdi kontrol ettim ben de sıkıntı yok.Şifreyi vs değiştirip bottaki açık kapanana kadar bottaki hesapları silsem mi acaba?Kararsız kaldım

bu arada yapan kişi 6 aydan-2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanır.

obeli napdın yaw :D oldu olcak adamın evinin renginide soyleyeydın :) :) :)
olacakları kısaca yazayım, bilişim suçları-hukukla aram biraz iyidir.
1) savcılığa gidip dilekçe dolduracaksınız, başınıza geleni olabildiğince
iyi anlatmaya çalışın. adamın işlediği 2 suç var, mail hesabınızı çalmak ve paranızı çalmak.
2) googleın artık istanbulda ofisi var, savcılık onlarla iletişime geçip çok rahat şekilde kişiler tesbit edilebiliyor. bu arada bu işi yapan kişi "beni bulamazlar ip mi değiştirdim,geçmişi sildim" diye düşünüyorsa yanılıyor. çünkü google sadece sizin internette yaptığınız aramalara dayanarak bile kim olduğunuzu bulabilecek yapay zekalara sahip.
3) eğer savcı dava açmanızı kabul ederse ki %99 kabul edecektir, dava açılır ve suçu işleyen kişi mahkemeye çağırılır. ilk duruşmada muhtemelen bilirkişi raporu istenir, bazen mahkemeden öncede hakim isteyebiliyor.
4) çok uzun sürmez maksimum 2. duruşmada olmadı 3. duruşmada davayı kazanırsınız.
5) davayı kazandıktan sonra üstüne birde manevi tazminat davası açacaksınız, tüm mahkeme masraflarınızı ve manevi tazminat talebinizi suçu işleyen ödeyecek.
ben bı suc duyurusunda bulunam da gerısı artık allah kerım

google'da sancakdizel diye aratın web sitesi cıkıyor zaten :D Buyrun

benımde bır kanalımın sıfresını ve 2.maıl adresını nadir.sancak@ xxx seklınde bı maıl adresıyle degıstırmıs hacklemıstı yani sonra tekrar aldım kanalı kım bu seref yoksunu ınsan arkadaslar nasl bulabılırız
üstat sen hangi botu kullanmıştın?

benimde geçen gün bi kanalım çalındı hala alamadım mail adresini işte adamın adsense kimliği ne işe yararsa artık 6399022993070991

Fatih, abimin de bir maili çalınmıştı ve databilim botunu kullanıyordu. Büyük ihtimalle bahsedilen adamdı yine.

eğer gmail hesaplarını satın aldıydan başına gelebilir benimde olmuştu artık her hesabıma telefon onay kodu yapıyorum

arkadaşlar bu aralar çoğaldı bu tür durumlar bence hazır program ile videolarınızı atmayın derim vps kullanıyorsanız eğer zaten youtube çoklu upload sistemi mevcut ve gayette hızlıdır bence o küçük upload programlarına girmiş olduğunuz şifreleri depoluyorlar bende bi ara kullandım ama şimdi bıraktım birde onun dışında hazır bot sistemleri var siz api, mail ve şifre gibi bilgilerinizi giriyorsunuz buda demek oluyor ki kötü niyetli bir insan size o hizmeti veriyorsa bilin ki şifrenizide kullanıyordur ;)

şimdi hesaplarınız tek tek inceleyip adsense kimliği ile uyuşup uyuşmadığına bakın.

Sanırım şu şifreleri komple değiştirmek gerekiyor, elli tane yardımcı araç kullanıyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri