Kanal HIRSIZLIGI :@

• Kullanıcı Aprcc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
tabıkı hakkın neyse arayacaksın bır zulmun karsısında susmak da hata. ama dediğim gıbı suankı adalet sıstemı pek uygun degıl suclular ceza alması gerekırken bas tacı yapılıyor malesef :S

tanıdık polisler var surecı hızlandırmaları ıcın rıcada bulunacagım . bu adam baya bı hack atmıs . yarın bılgısayarımı alıp bilişim suclara dırek gıdıcem butun etkinlikleri ıp adreslerını vs herseyı bıldırecem bakalım ınsallah sonuc alırız

tanıdık polisler var surecı hızlandırmaları ıcın rıcada bulunacagım . bu adam baya bı hack atmıs . yarın bılgısayarımı alıp bilişim suclara dırek gıdıcem butun etkinlikleri ıp adreslerını vs herseyı bıldırecem bakalım ınsallah sonuc alırız

kendi pc ni götürmene gerek yok dostum. belliki bilgiler databilimden çekilmiş.

Dilerseniz mail servisinin iletişimine de mail atabiliriz.Kişi hakkında daha detaylı bilgi almamızı sağlayabilir.

kendi pc ni götürmene gerek yok dostum. belliki bilgiler databilimden çekilmiş.

hayır mail adresimin gecmısını burdaki ve r10 daki magdur olan arkadasların yazılarını bılgılerı gosterebilmek ıcın gıdıcem .

hocam siz davanızı açın en azından adamın ismi cismi çıkar ortaya. ondan sonra uğraşmak istemiyosanız davanızı geri çekersiniz. sonuçta hırsızlık bir kamu suçudur ve adam kamu davasında yargınlanmaya devam eder. Hukukçu değilim ancak işler böyle yürüyor sanırım.

davayı gerı cekmeme gerek yok ben bulunayım da .

Aynen öyle dostum. Bu ülkede adalet sadece bayan ismi ne yazık ki.

Aprcc içerde ne kadar paran vardı ? Kanalında kaç bin video vardı ? Günlük ne kazanıyordun ? Merakımdan soruyorum yanlış anlama.

yaklasık 150 dolar vardı . 2k ya yakında vıdeo vardı .

Dilerseniz mail servisinin iletişimine de mail atabiliriz.Kişi hakkında daha detaylı bilgi almamızı sağlayabilir.

Hocam almancanız varsa yardımcı olabilirmisiniz

Kendimi 3-4 yıl öncesine gitmiş gibi hissettim, O zamalarda koxplar falan kullanırdık oyunlarda bi sabah kalktığımızda çarımız bumlamış olurdu, yılmadan sıfırdan her şeyi baştan yapardık. Gene kanallarınız sağlam, işin peşini bırakmayın hocam bugün size yarın bize bu işler Bi zaman bende databilim kullandım şimdi kanallarımı kontrol edeceğim.

Tabi almancam var ingilizcem de var mail servisine mi sorayım?

evet hocam bı yardımcı olursanız gmx.de ye bı ulasıp sorabilirmisiniz .
birde bu kısıyı googleye nası bıldırebiliriz. googlenınde haberdar olması lazım kımlıgıde elimizde

ornegın kurtarma maili olarak ne vermiş kullandıgı ıp adresleri gercek adi mailine baglı bişe varmı

ilgili Bot Servislerin Paneli Hack'lendiyse Bunlar Çok Rahat Yapılır.. Dikkatli Olun.. Sizlere Tavsiyem Bot'lardan Uzak Durun Alın 1 Aylık 20 Tlye Vps Ordan Upload Edin..

ya bende bot kullanıyorum allaha emanet gıdıyoruz valla . maıldı sıfreydı kanalın herseyını yazıyoruz gırerken :(
elbette kımseye hırsız dıyemeyız kotu dusunemeyız de sende eşşeğini sağlam kazıga baglıcaksın dıye bır soz var . dıken ustundeyım sahsen

abi eğer hotmail ile giriyorsan tel de girmemişsen yani eskiyse çalınır milyonluk sayfalarda şifreyi unuttum diyorum bi güvenlik sorusu kalıyor çok saçma yapmışlar birisinin dedesinin mesleği diğeri tarihte en sevdiği kişi pek uğraşmadım yoksa bulurdum

adsense forumunda olayı bildirdim . ınsallah herifin adsensesinin icabına bakılır da cezasını ceker .

Nadir sancak adında bı herif Jitemınde kanalını bu herıf ucurmus. kanalın calındıgını gorunce aklıma bişey geldı eger kanalı kurtaramasaydım cok fena edıcekdım ama kanalı kurtardım . eger ki kanalı bu kısı tarafından calınan olursa kurtaramazsa bı ıcabına bakacaz bu herıfın .

benımde bır kanalımın sıfresını ve 2.maıl adresını nadir.sancak@ xxx seklınde bı maıl adresıyle degıstırmıs hacklemıstı yani sonra tekrar aldım kanalı kım bu seref yoksunu ınsan arkadaslar nasl bulabılırız

benımde bır kanalımın sıfresını ve 2.maıl adresını nadir.sancak@ xxx seklınde bı maıl adresıyle degıstırmıs hacklemıstı yani sonra tekrar aldım kanalı kım bu seref yoksunu ınsan arkadaslar nasl bulabılırız

dostum googleye durumu ılettım yarında emniyete ileticem durumu . ıcabına bakacaklardır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri