7363162982516502 bu ads hesabıyla benim bilgilerimde degiştirilmiş.Ortak noktamız databilim sanırım.
Muhtemelen databilimde açık tespit ettiler. Dediğim gibi ulaşabilen biri varsa bilgi versinler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
7363162982516502 bu ads hesabıyla benim bilgilerimde degiştirilmiş.Ortak noktamız databilim sanırım.
tabıkı hakkın neyse arayacaksın bır zulmun karsısında susmak da hata. ama dediğim gıbı suankı adalet sıstemı pek uygun degıl suclular ceza alması gerekırken bas tacı yapılıyor malesef :S
tanıdık polisler var surecı hızlandırmaları ıcın rıcada bulunacagım . bu adam baya bı hack atmıs . yarın bılgısayarımı alıp bilişim suclara dırek gıdıcem butun etkinlikleri ıp adreslerını vs herseyı bıldırecem bakalım ınsallah sonuc alırız
kendi pc ni götürmene gerek yok dostum. belliki bilgiler databilimden çekilmiş.
hocam siz davanızı açın en azından adamın ismi cismi çıkar ortaya. ondan sonra uğraşmak istemiyosanız davanızı geri çekersiniz. sonuçta hırsızlık bir kamu suçudur ve adam kamu davasında yargınlanmaya devam eder. Hukukçu değilim ancak işler böyle yürüyor sanırım.
Aynen öyle dostum. Bu ülkede adalet sadece bayan ismi ne yazık ki.
Aprcc içerde ne kadar paran vardı ? Kanalında kaç bin video vardı ? Günlük ne kazanıyordun ? Merakımdan soruyorum yanlış anlama.
Dilerseniz mail servisinin iletişimine de mail atabiliriz.Kişi hakkında daha detaylı bilgi almamızı sağlayabilir.
evet hocam bı yardımcı olursanız gmx.de ye bı ulasıp sorabilirmisiniz .
birde bu kısıyı googleye nası bıldırebiliriz. googlenınde haberdar olması lazım kımlıgıde elimizde
nasıl dava acabilirim yardımcı olabilirmisin .
Nadir sancak adında bı herif Jitemınde kanalını bu herıf ucurmus. kanalın calındıgını gorunce aklıma bişey geldı eger kanalı kurtaramasaydım cok fena edıcekdım ama kanalı kurtardım . eger ki kanalı bu kısı tarafından calınan olursa kurtaramazsa bı ıcabına bakacaz bu herıfın .
benımde bır kanalımın sıfresını ve 2.maıl adresını nadir.sancak@ xxx seklınde bı maıl adresıyle degıstırmıs hacklemıstı yani sonra tekrar aldım kanalı kım bu seref yoksunu ınsan arkadaslar nasl bulabılırız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.