Kanal İçeriği Nasıl Olmalıdır ??

• Kullanıcı spac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

spac

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar

Arkadaşlar ben yeni baştan adsense açtım sizce ne tür içerik yaparsam iyi para alabilirim ? bunu araştırdım forumda bulamadım belkide gözümden kaçtı.Eğer gözümden kaçtıysa özür dilerim sizin düşünceleriniz veya fikirleriniz neler ? ne tür videolar koyarsak kazancımızı yükseltebilirizi ? Mesela araba tanıtımlarımı çizgi filmlermi veya komik videolar mı ? herkesin katılmasınız istiyorum aslında :)

dostum ingilizce içerik herzaman çok kazandırır çünkü dünyanın resmi dili şuan herşekilde ingilizcedir....

ONUN HARİCİNDE BİDE SANA RUSÇAYI TAVSİYE EDERİM...

Kanalda o kadar çok yerde o kadar çok anlatildiki bu gibi konular..

Neyse...

Bysetoll arkadaşimizinda dediği gibi yabanci içerikli olsunda ne olursa olsun... Tr uzak dur.

tr takılırsan sonra 0.01-0.04 lerde gezersin :d

bak bize :) onlarca tr içerikli kanalimiz vardi 10 günde toplam kazanç 8-9 $ :) oda ben üzülüp ümidimi yitirmeyeyim diye vermiştir google :) köküne kibrit çaktim yaktim sifirdan yabancilara yöneldim :) seviyorum yabancilari valla :) özellikle rus kizlarini :)

İngilizce video koymaya karar verdim peki siz videolarınızı karışık olarak mı yapıyorsunuz veya her konu için bir kanalınızmı var yani araba kanalı için başka çizgi film için başka ?

bak bize :) onlarca tr içerikli kanalimiz vardi 10 günde toplam kazanç 8-9 $ :) oda ben üzülüp ümidimi yitirmeyeyim diye vermiştir google :) köküne kibrit çaktim yaktim sifirdan yabancilara yöneldim :) seviyorum yabancilari valla :) özellikle rus kizlarini :)

heyt şimdi benim içerigi verdin son lafda :D kazancıma kibrit sokma :D

İngilizce video koymaya karar verdim peki siz videolarınızı karışık olarak mı yapıyorsunuz veya her konu için bir kanalınızmı var yani araba kanalı için başka çizgi film için başka ?

abone tutmak için her konuya bir kanal aç daha sağlıklı olur

Ben milletlere göre yapıyorum mesela hintlilerin dansı ünlüdür :D

Biraz fazla olacam ama :D Abd için ne gibi olabilir ? :D

---------- Mesaj saat 17:51:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:50:21 civarında gönderildi. ----------

:) rus kızlarını sevmiyen gitsin buralardan :D

Biraz fazla olacam ama :D Abd için ne gibi olabilir ? :D

---------- Mesaj saat 17:51:02 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:50:21 civarında gönderildi. ----------

:) rus kızlarını sevmiyen gitsin buralardan :D

abd haber yapmada ne yaparsan yap :) adamların binlerce gazetesi var binlrce haber kanalları var. caddelerde yürüyen herkese bedava gazete dağıtıyorlar, resmen bizim işleri baltalıyorlar :)

en sevdigim spor mesela rugby ve beyzball ları çok sever amerikalılar

ve ilginç videoları
mesela eline al bir kamera çık dışarı adamın birinin ensesine tükür ve kaç sana ne olur bilmem :D ama o video çok tutar amerikada :D

:))))))))))))))))))))))))) çok güldüm hahahahahahhahaha

en sevdigim spor mesela rugby ve beyzball ları çok sever amerikalılar

ve ilginç videoları
mesela eline al bir kamera çık dışarı adamın birinin ensesine tükür ve kaç sana ne olur bilmem :D ama o video çok tutar amerikada :D

aslında öyle bir denemek lazım :D ee tabiki kendimizide güvence altına almak gerekbilir bunları arkadaş ortamında yapabiliriz :D bu kolay bir şey beyzball, amerikan futbolu ve basketbol üzerine yoğunlaşabilirim aslında mantıklı geliyor :D

aslında öyle bir denemek lazım :D ee tabiki kendimizide güvence altına almak gerekbilir bunları arkadaş ortamında yapabiliriz :D bu kolay bir şey beyzball, amerikan futbolu ve basketbol üzerine yoğunlaşabilirim aslında mantıklı geliyor :D

denemeeeee uzak dur, 5 videodan 3 ihtar aldım :)) hele nba yanından bile geçme, izleme bile :) boykot yap, eylem yap ) basketbol toplarını yak :)))

denemeeeee uzak dur, 5 videodan 3 ihtar aldım :)) hele nba yanından bile geçme, izleme bile :) boykot yap, eylem yap ) basketbol toplarını yak :)))

ön yargılı olmayın lig tv videolarını paylaşan arkadaşlar var nasıl telifi atlatıyorlar bilmiyom ama adamlar atlatıyor birşekilde....

geçen gün rugby ve hentballda da reklam çıktıgını gördüm adamlar çözümü bulmuş...

:))))))))))))))))))))))))) çok güldüm hahahahahahhahaha

aslında bir video bulmuştum liseliler arkadaşlarının oturuduğu sıraları çekerek düşürüyor ben izlerken baya gülmüştüm ama bu yabancıların tepkisi ne olur bilmem bir video koymutum eski kanalımda adam vurup kaçıyor ben izlemek yerlere yattım adam alta şu yorumu yazmış "böyle şeyler komik böyle şeyler insanların zararına bir daha lütfen böyle şeyler paylaşmayın"

Bende Çılgına dönmüştüm :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri