Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Türklere hitap edecek ise türkçe olursa daha iyi olur hocam. Sonra uğraşır durursun ileride kanal isminden.
Hitap edeceğin kitleye göre kanal ismi koymalısın bence,türklere hitap edecekse türkçe isim koymalısın fakat 2 kanal halinde hem türkçe hemde ingilizce olarakta açabilirsin.
Hitap edeceğin kitleye göre kanal ismi koymalısın bence,türklere hitap edecekse türkçe isim koymalısın fakat 2 kanal halinde hem türkçe hemde ingilizce olarakta açabilirsin.
Tarafını seç![]()
![]()
Ne Türkçe, ne İngilizce bir ad yok mu ya, arafta![]()
isim içerikle alakalı olmasa olmaz mı?kanal adı içerigi ile alakasız ama herkes tarafından bilinen kanallar var.ismi markalaştır bence.tabi ahmet,mehmet gibi bişey olmaz ama etkileyici,ilgi çekici bi isimde olabilir...
tabiki ing olmalı
Tam olarak neden cartoon'cu hocam
Ona göre tartıyorum da.
Tek kanal olmak zorunda hocam, iki tane ayıramıyorum maalesef.
dostum o zaman ingilizcen iyiyse kesinlikle ingizce açmalısın fakat markalaştırılabilir bir isimde koyabilirsin bir kullanıcı adı gibi mesela "zyzz"
İngilizcem iyi. Aynen öyle bir şey düşünüyorum. Arkadaşımla çalışıcaz. xxxx Bro TV falan nasıl olur diye düşünüyorum.
u mirin ?dostum o zaman ingilizcen iyiyse kesinlikle ingizce açmalısın fakat markalaştırılabilir bir isimde koyabilirsin bir kullanıcı adı gibi mesela "zyzz"
uzun ve sonunda tv yazan kanallar çok amatör durur bence hocam tavsiye etmiyorum.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.