Kanal kapanmadan ödeme talep etsem...

sequieros

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.seqununseyahatnamesi.com
Merhaba arkadaşlar,

Güne kara haberle uyandım ve içinde, en son baktığımda 550 $ olan lanet olası Awesomeness partnerli kanalım YT politikalarını ihlal ettiği iddiasıyla kapanmış. Bütün emeklerime yazık oldu gözüm gibi baktığım kanaldı. Halbuki son 2 aydır müthiş bir ivme kazanmıştı ve sadece 1 ihtar vardı. Şimdi size sorum şu : Bundan yaklaşık 2-3 gün önce Awesomeness formunu doldurup ödeme talep etmiştim. Tabi haliyle ne cevap geldi ne bir şey. Sizce para ödenir mi ya da bu şekilde ödeme alan var mı? ÖZellikle Awesomeness'ten ödeme alan arkadaşlar yorum yaparsa daha sağlıklı olur benim için. Şimdiden teşekkürler.

Valla ben ayin 2 de odeme talebi ettim kanal hala acik, para kazanma sekmesi gitti :)

acik kanaldan alamiyorum ki kapanandan zor gibi :) fakat soyle diyorlar..

bu ay odeme taleo ettiysen sonraki ayin sonuna alirsin gibi bir dedi kodu var.
birakin su awesomeness diyorum hala ona katiliyorsunuz :) adamlar sartsiz surtsuz kabul ediyor diye iyi birsey oldugunu saniyorsunuz bu partnerligi kokusu sonradan cikacak ama hadi hayirlisi, insallah alirsin paani ve insallah kimsenin emegi hic olmaz

Boş kanalı bile kabul eden den hayırmı çıkar milletin parasının üstüne yatacak gibi duruyor inşallah yanılıyorumdur

bende bugün farkettim.
1 adet telif var ve para kazanma kapatılmış durumda. Paramızı alalım da kurtulalım şu partnerden.

Valla ben ayin 2 de odeme talebi ettim kanal hala acik, para kazanma sekmesi gitti :)

acik kanaldan alamiyorum ki kapanandan zor gibi :) fakat soyle diyorlar..

bu ay odeme taleo ettiysen sonraki ayin sonuna alirsin gibi bir dedi kodu var.
birakin su awesomeness diyorum hala ona katiliyorsunuz :) adamlar sartsiz surtsuz kabul ediyor diye iyi birsey oldugunu saniyorsunuz bu partnerligi kokusu sonradan cikacak ama hadi hayirlisi, insallah alirsin paani ve insallah kimsenin emegi hic olmaz

yok ya yeni üye olmamıştım. Şu ödemeyi alsam daha da başvurmam zaten o partnere. Forum adminlerinden De Te Fabula Narratur büyük ihtimalle alabileceğimi söyledi. Aynı olay onun da başına gelmiş.

geçen benim 1 kanalımdada aynı durum vardı ödeme formunu doldurdum ama hala cevap yok bu ay sonu yatırmaları lazım normalde yatırırlarsa bildirim konusu açarım

Ben agustosdan beri para alamiyorum bu networkten. Kac defa cikma talebinde bulundum ona da cevap vermiyorlar. Ticket acitiginda otomail ile cevap geliyor.

Ben agustosdan beri para alamiyorum bu networkten. Kac defa cikma talebinde bulundum ona da cevap vermiyorlar. Ticket acitiginda otomail ile cevap geliyor.

zaten dediğim gibi bundan sonra hiçbir partner network'üne girmicem. Lanet olsun hepsine. Bari içerideki para yanmasa. Paradan da ziyade aslında adamlar bir cevap verse o da yeter. En sonunda Jackie'ye ana avrat sövücem :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri