Kanal Kapanmaları Hakkında Anket (Tüm üyeler)

Tüm üyeler - Kanal Kapanmaları Hakkında

• Bugün Spamden Kanalım Kapanmadı (Videoyap kullanmıyorum)

Oy: 23 22,1%
  • Bugün Spamden Kanalım Kapanmadı (Videoyap kullanıyorum)

Oy: 15 14,4%
  • Bugün Spamden Kanalım Kapandı (Videoyap kullanmıyorum)

Oy: 12 11,5%
  • Bugün Spamden Kanalım Kapandı (Videoyap kullanıyorum)

Oy: 54 51,9%

• Kullanılan toplam oy
    104
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Web_Scripti

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videoyap.com
Merhaba Arkadaşlar,

Lütfen tüm ytpara üyeleri ankete katılabilir mi? Videoyap kullanmayanlarında oranını merak ediyorum.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Acı Şekilde Özet Geçiyorum Sorunu:

Her ne yaparsan yap çözümü görülemeyen, bir türlü netleşmeyen, sinir bozucu bir durum ile karşı karşıyayız.

10 gündür her türlü varyasyon'u denediğimi söyleyebilirim, allah şimdiden yolumuzu açık etsin.

Umarım geçici bir durumdur.

Hiçbir bot ile alakası yok sorunun.

Tüm masaüstü botlarda, manuel yüklemeler de dahi kapanıyor. Ben denedim.

Botlar sorunsuz, sebep onlar değil.

Zaten sebep kolay görülebilecek birşey de değil.

Aklınıza gelecek tüm ilk fikirleri aşıp düşünün bir çözüm arayacaksanız.

Gazamız mübarek olsun :(

lütfen rica ediyorum herkes katılsın beyler

Hocam günlük 2 vidyo yüklenen kanalda kapandı. Hiç beklemiyordum. Hiç bir sorun yoktu. Spamdan kapandı seçeneğini mi işaretlemeliyiz ?

uzun zamandır videoyap kullanıcısı olarak bunun tek nedeninin videoyap olduğu kanaatine vardım ilk defa bunu diyorum çünkü binlerce talimat veriliyor videoyap sayesinde ve bu da youtube un gözünden kaçmadı.. ben kaç gündür videoyap ile sadece kontrol yaptırıyordum.. inşallah sorunun çözümünü buluruz..

13 kanaldan 1 tanesi kapandı videoyap kullanıyorum, sorunun otomatik kontrol kısmında olduğunu düşünüyorum.

Bugün Spamden Kanalım Kapanmadı (Videoyap kullanmıyorum)

yanlışlıkla oy kullandım :D videoyap kullanıyorum :D

bi anket de kategoriler için olmalı? merak ediyorum kategoriyle ne ilgisi olabilr ki kapanmaların.

hocam önce benim karşılaştığım şöyle bir durum var kanala normal girş yaptığınızda mesala türkiyeden giriş yaptınızda adresiniz kayıt altına lınıyor ama script bot kullanırsanız farklı ülkelerden girş yapacağı için kanalınız banlanma riski yüksek şöyle açılayayım: youtube iki adres girişine bakıyor mesela türkiye ve almanya düşünün az önce türkiyeden giriş yaptınız ama yarım saat sonra Almanyadan giriş yaptınız youtube çocuk değil türkiyeden uçakla almanyaya gitseniz atıyorum en az 5 saatten fazladır ve youtube bunu fark ediyor sizin spa yaptığınızı algılıyor o yüzden kanala giriş yaptınığınızda bu süreleri ve hangi ülkeden giriş yaptığınıza bakın umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.
iyi çalışmalar

Bugün Spamden Kanalım Kapanmadı (Videoyap kullanıyorum)

Otomatik gezme felanda hiçbir kanalımda aktif değil .

hocam önce benim karşılaştığım şöyle bir durum var kanala normal girş yaptığınızda mesala türkiyeden giriş yaptınızda adresiniz kayıt altına lınıyor ama script bot kullanırsanız farklı ülkelerden girş yapacağı için kanalınız banlanma riski yüksek şöyle açılayayım: youtube iki adres girişine bakıyor mesela türkiye ve almanya düşünün az önce türkiyeden giriş yaptınız ama yarım saat sonra Almanyadan giriş yaptınız youtube çocuk değil türkiyeden uçakla almanyaya gitseniz atıyorum en az 5 saatten fazladır ve youtube bunu fark ediyor sizin spa yaptığınızı algılıyor o yüzden kanala giriş yaptınığınızda bu süreleri ve hangi ülkeden giriş yaptığınıza bakın umarım sizlere yardımcı olabilmişimdir.
iyi çalışmalar

Vpn kullansak yine anlaşılır ama mesela yurt dısı lokasyonlu vpsden hesapları açarsak sizce sorun çözülür mü? yani videoyapın serverları hangi ülkedeyse o ülkeden mi hesap açmamız gerekir

bence sabit bir ülkeden herzaman giriş yapmak daha güvenlir yoksa yukarıda anlattığım durma düşebilirsiniz çünkü ben düştüm

oto para kazanma acma oto kontrolden kaynaklandıgını düşünüyorum . oto kontrolde olmayan geçen seferki kıyımdan kurtulan kanallarımı oto kontrole almadım bu defada hiç birine bişi olmadı ama yeni açtıgım kanallarım kapandı onları oto kontrole almıştım 24 saatte bir . ama günde 2 defa manuel yapıyordum.

41 kişi oy kullanmış yarına 200ü bulur. toplamda tr de aktif spam yapan kişi saysı 350 yi geçmez. ama günde miyonlarca video yükleniyor. youtube un bunu anlamaması mümkün değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri