Kanal Kapanmaları Sonamı Erdi ?

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
1xx bırakıyor kapanıyor tam adsenseden silip başka kanal bağlıyorum bu defa o gidiyor :)

hala çalışan arkadaşlara bir onerim olcak kanala aynı kapanan kanaldaki. videoyu atın adsenseyede baglayin fakat video ismini Advhgfddhh gibi birşey yapın bekleyin kapaniyorsa adsense sıkıntılıdır kapanmiyorsa yazarsiniz

10 k aktif aboneli 1 milyon izlenimli(günde) kanalım var önerilen videolar sayesinde milleti oraya yönlendiriyorum bayağı para bırakıyor isimleri anlamsız yapıyorum tag vs yok max 2 gün dayanıyor :D

Şu Birkaç gün içinde Sıfır Adsense açıp kanal bağlayanlarda DURUM NEDİR ???

videoyu yükledikten sonra kaç günde kapanıyor?
2 gün ama şöyle mesela bir kanal tam kapanacakken buda 40 saat sonra oluyor o kanalın videosunu siliyorum ve başka hesap açıp adsenseye bağlıyorum yeni kanalda tam eski kanalın 2 günlük süresine denk gelince kapanıyor :D ama olsun iyi para bırakıyor, artık kapanmaya yakın kanalı adsenseden çıkartıp bir gün bekliyicem bakallım ozaman ne :confused:olacak

Vİdeoyu silince o parayı nasıl almayı düşünüyorsun ??.. Sanırım kesinleşmez o Para..

2 gün ama şöyle mesela bir kanal tam kapanacakken buda 40 saat sonra oluyor o kanalın videosunu siliyorum ve başka hesap açıp adsenseye bağlıyorum yeni kanalda tam eski kanalın 2 günlük süresine denk gelince kapanıyor :D ama olsun iyi para bırakıyor, artık kapanmaya yakın kanalı adsenseden çıkartıp bir gün bekliyicem bakallım ozaman ne :confused:olacak

demek istediğim kanala izlenim çekme. izlenmesin kanal sadece video atıp adsense bagla bakalım sıkıntı adsensede mı YouTube da mi

arkadaşlar soruna odaklanmayın çözüme odaklanalım, hep beraber çözeriz kapanmayan adsenselerinize kanallarına bakın ona göre bir yol çizin

Son düzenleme:
arkadaşlar soruna odaklanmayın çözüme odaklanalım, hep beraber çözeriz kapanmayan adsenselerinize kanallarına bakın ona göre bir yol çizin ( soner 55 arkadşın ytsinden yazıyorum şu an 2 yıldır yt çalışıyorum davetiye bölümünde soner 55 kabul eden olursa teşekkür ederim )

edit..

Son düzenleme:
teliften gitmesi paranın yansıması konusunda spamdan kapanmasına göre daha mı iyi ? Çeşitli spekülasyonlar var hocam bu konuda :)

O konuda bilgim yok hocam. Zaten Kanal adsenseye bagli degildi :) bu kapanmanin hakli bir sebebi var o yuzden dedim yani teliften kapanmasi normal. Ama durup dururken spamdan kapanmasi sinir ediyor insani. Arkadasin ozgun kanali vardi oda spamdan kapandi. Pek mantik yok yani.

ya ne güzel çalışıyorduk nerden çıktı şu kanal kapanması kaç gündür yt çalışamıyorum canım sıkılıyor. Yt para kazanmanın yanıdna hobi oldu benim için para olsada olmasada yt ile uğraşmaktan zevk alıyorum parası da üstüne tatlısı oluyor. Adsense vallaha yeter artık düzelt şu sistemi yaaa

Günlük kazanç 4 haneye ulaştığı an kanallar gidiyor arkadaş nasıl iş bu :(

muhtemelen çalışma stilimizden kaynaklı kanallar gidiyor. çünkü bazı arkadaşlar daha hiç sorun yaşamamışlar bu konuda artık nasıl çalışıyorlar bilmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri