Kanal Kapanmaları Sonamı Erdi ?

• Kullanıcı suat37
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
temiz adsense hesabına deneme amaclı 1 kanal bagladım. kanal 2 haftadır saglamdı adsenseye baglayınca 2.gun kapanmıs. ilk gun 2 tl 2. gun 9 tl kazandırmıs. kapanmayanların ki neye gore kapanmıyor veya bizimkiler neye gore kapanıyor hic birsey anlamadım. bos bos bekliyoruz haftalardır.

Benim Kanalım 2013 te açılmıştı spam filan değildi telif topluluk Hiçbirşey Yoktu içeriklerde bu youtube un saçma kıyımlarında kanalım kapandı 8000 abone vardı youtube itiraz ettim cevap filan yok geri geleceğinide sanmıyorum piyango bize vurdu

ya ne güzel çalışıyorduk nerden çıktı şu kanal kapanması kaç gündür yt çalışamıyorum canım sıkılıyor. Yt para kazanmanın yanıdna hobi oldu benim için para olsada olmasada yt ile uğraşmaktan zevk alıyorum parası da üstüne tatlısı oluyor. Adsense vallaha yeter artık düzelt şu sistemi yaaa

ayni ben parasi bir yana zevk alarak yapiyorum yt isini

özgün adsense bağlı ve uzun zamandır açık kanal kapanmış..

Yıl sonu geldi ya....Ne var ne yok kapatıyorlar. Karlılık seviyelerini maksimuma çıkaracaklar ya.. Hepsini kapatın.. Kapatmazsanız.... Hırsız google işte...Ne olacak.

İyice b..unu çıkardılar. Günlük 1k bile izlenmeyen, tek videolu, 2006 yılından kalma kanalları bile kapatıyolar.

4 adsense bağlı ortalama 20k izleme alan kanalları gümletmişler.

yeni adsensede bağlı 1 kanal spama düştü adsense uçtu.

boş kanalı adsense'e bağladım 3 gün sonra uçtu. Web adsense, sanırım içindeki birikeni alamadan hesabı da gümletecekler.

Şimdi Aralık henüz bitmedi ama gördüğüm kadarıyla çoğu kişinin elinde avcunda hiç bir şey kalmadı. Yüksek gelirli kanallar uçtu. Şimdi Ocak kesinleşmesinde bu ay kazanılan paraların yansıyıp yansımayacağı hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Öyle kanallarım gitti ki, özgün gitse daha az şaşırırdım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri