Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1xx bırakıyor kapanıyor tam adsenseden silip başka kanal bağlıyorum bu defa o gidiyor![]()
hala çalışan arkadaşlara bir onerim olcak kanala aynı kapanan kanaldaki. videoyu atın adsenseyede baglayin fakat video ismini Advhgfddhh gibi birşey yapın bekleyin kapaniyorsa adsense sıkıntılıdır kapanmiyorsa yazarsiniz
2 gün ama şöyle mesela bir kanal tam kapanacakken buda 40 saat sonra oluyor o kanalın videosunu siliyorum ve başka hesap açıp adsenseye bağlıyorum yeni kanalda tam eski kanalın 2 günlük süresine denk gelince kapanıyorvideoyu yükledikten sonra kaç günde kapanıyor?
2 gün ama şöyle mesela bir kanal tam kapanacakken buda 40 saat sonra oluyor o kanalın videosunu siliyorum ve başka hesap açıp adsenseye bağlıyorum yeni kanalda tam eski kanalın 2 günlük süresine denk gelince kapanıyorama olsun iyi para bırakıyor, artık kapanmaya yakın kanalı adsenseden çıkartıp bir gün bekliyicem bakallım ozaman ne
olacak
Vİdeoyu silince o parayı nasıl almayı düşünüyorsun ??.. Sanırım kesinleşmez o Para..
az sonra kanal da gider, bende de aynısı oluyor.Slm arkadaşlarnbenım kanallar kapanmı yor ama içinde videolar siliniyor
arkadaşlar soruna odaklanmayın çözüme odaklanalım, hep beraber çözeriz kapanmayan adsenselerinize kanallarına bakın ona göre bir yol çizin ( soner 55 arkadşın ytsinden yazıyorum şu an 2 yıldır yt çalışıyorum davetiye bölümünde soner 55 kabul eden olursa teşekkür ederim )
sende hocamhocam mesajı editle, yakma arkadaşının başını![]()
teliften gitmesi paranın yansıması konusunda spamdan kapanmasına göre daha mı iyi ? Çeşitli spekülasyonlar var hocam bu konuda![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.