Kanal Kapanmaların Çözüm!

• Kullanıcı velixyz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Yaklaşık 2 yıldır aylık 200'den private proxy kullanıyorum.Bu ay hepsini kapatıp yenilemeyeceğim.Ben de işe yaramıyor artık.Umarım siz başarılı olursunuz.

Yaklaşık 2 yıldır aylık 200'den private proxy kullanıyorum.Bu ay hepsini kapatıp yenilemeyeceğim.Ben de işe yaramıyor artık.Umarım siz başarılı olursunuz.

Olay sadece Proxy değil hocam. Belirttim. Pcden de yakalıyor. Formatlanmış bir bilgisayar veya vdste 1 kanal dedim.

bende yeni ssd siparişi verdim, bide gta satın aldım, ssd geldiğinde pcye format çakıp kendime temiz bir sayfa açıcam özgün için, umarım sorun yaşamam

yaklaşık 100 pc var işyerinde kullandığım.Size kolay gelsin,
umarım başarırsınız.

Kanalları Proxy'den açmak lazım. Sizin mesajlarınıza baktım kanal satın alıyorsunuz. Normalde alıntılamam ama buradaki insanların şevkini kırılmasına izin vermek istemediğim için cevap veriyorum.
4P5jQL.png

Son düzenleme:
Evet hoşuma giden kanalları alıyorum.sorun nedir?Herkes istediği gibi çalışır.Ben görüşlerimi yazdım.

8MJao7.png

Son düzenleme:
Elinde sağlam kategorisi olan arkadaşlar. Evinde 1 kaç pc varsa veya bir kaç tane vds alıp dediğim şekilde çalışabilir. Yani anlayacağınız 1000 kanal devri kapandı. Yani o kanallar adsense'e bağlayınca kapanacaktır. Bakmayın 1000 tane kanalı olanlara..

Peki ...

qbrdnR.png

M0rV4g.png

Maşallah hocam 5k kanal hepsi adsense mi bağlı? Sizde püf noktaları paylaşsanız keşke :)

5k adsenseye baglı değil son zamanlarda pin sorunum olduğu için adsenseye baglamadım aralarında farklı yerlere baglı olanlar var adsensede var izlenen boşta duran kanal bayağı var :D ben zaten elimden geldikçe bir şeyler paylaştım fakat kimse üzerine bir şeyler koyup başarılı olamadı maalesef bu hayatta armut piş ağzıma düş olmuyor...

5k adsenseye baglı değil son zamanlarda pin sorunum olduğu için adsenseye baglamadım aralarında farklı yerlere baglı olanlar var adsensede var izlenen boşta duran kanal bayağı var :D ben zaten elimden geldikçe bir şeyler paylaştım fakat kimse üzerine bir şeyler koyup başarılı olamadı maalesef bu hayatta armut piş ağzıma düş olmuyor...

Günlük 100 dolar getiren adsense kaç kanal bağlı anladıgm kadarıyla kapanma yaşamadan cok kanal çalışıyorsunuz vds mi çok sayıda kullanıyorsunuz?

Günlük 100 dolar getiren adsense kaç kanal bağlı anladıgm kadarıyla kapanma yaşamadan cok kanal çalışıyorsunuz vds mi çok sayıda kullanıyorsunuz?

2 veya 3 kanal baglıdır hocam yeni başvurulanlardan da koymak isterdim ama arkadaşın tezini tamamen çürütmek olmaz emek vermiş o kadar yazmış sonuçta :D hepsini tr ip den kendi bilgisayarımdan işlem yapıyorum vds kullanmıyorum

spam bitti ama şu 'tek kanal, tek IP, tek pc' hurafeleri bi bitemedi..

Aynı şekilde "spam bitti" geyiği de bi bitemedi :D
Foruma üye olduğumdan beri hadi abartmayayım yaklaşık 2 senedir görüyorum bu ifadeyi. Spam bitti spam bitti spam bitti

Ama bak delgech kardeş dumanını attırmış ortalığın :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri