Kanal kapanmama yöntemi alınacak

cagatayak

Kayıtlı Üye
Hala bir yöntem bulamadım özgün attım telefonla çektiğim resimleri profil yaptım başka yöntemlerde denedim max 3 hafta dayandırabildim kanalları yine kapanıyor. Bilen sır gibi saklıyor. Muhabbetimiz olan insanlar bile işi düşünce yazıyor sorunca cevap vermiyor.

Kanallarının günlük kazancı yüksek olupta kapanma yaşamayan spam çalışan varsa ne istiyorsa ücreti lütfen skypetan eklesin konuşalım. İllallah geldi artık. Ya bir yöntem bulacağım yada komple bırakacağım sonunda. Boşuna kürek çeker olduk.

Ozgun attım dedıgınız kanal yuksek kazanc saglamıyordur sanırım hocam.yt de kac mılyar dolarlık fırma yatırım sızın attıgınız vıdeoyu anlar bırının ozgun dıgerlerının spam oldugunu.
Taktık varmıdır bılmıyorum belkı vardır ama sanırım yuksek kazanmaya baslaynca tandıkları veya calısanı oldukları yerlı partnere sokuyorlar

Ozgun attım dedıgınız kanal yuksek kazanc saglamıyordur sanırım hocam.yt de kac mılyar dolarlık fırma yatırım sızın attıgınız vıdeoyu anlar bırının ozgun dıgerlerının spam oldugunu.
Taktık varmıdır bılmıyorum belkı vardır ama sanırım yuksek kazanmaya baslaynca tandıkları veya calısanı oldukları yerlı partnere sokuyorlar

Partnerdede kanallar kapanıyor artık. Elimde partnerde var. Önceden google sadece adsenseye dokunurdu şimdi partnerede bağlasan kapanıyor.

Partnerdede kanallar kapanıyor artık. Elimde partnerde var. Önceden google sadece adsenseye dokunurdu şimdi partnerede bağlasan kapanıyor.

Fıkrım oyonde hocam.adamlar bangır bangır spam almıyoruz dıyor konusu ytparada acılmıs yerlıpartnere adamlar spam kanal eklıyorlar hemde asla spam almıyoruz baslıklı konuları takıp eden 3-5gun ıcınde.
Ayrıca sdece fırkrımı soledım.ınsallah bulursunuz hocam malum gunlık kazanc arttıkca kapandıgındakı acı da artıyor cok yasadım bıktım son guncellemelerle zaten ekmek yedıgım içerklerde reklam cıkmıyor.baska ıcerıklrdende kazanc dusuk ben bırktm sayılır daha huzurluyum ama cebimde yt den gelen kısım cok fazla eksıklık var tabı

Fıkrım oyonde hocam.adamlar bangır bangır spam almıyoruz dıyor konusu ytparada acılmıs yerlıpartnere adamlar spam kanal eklıyorlar hemde asla spam almıyoruz baslıklı konuları takıp eden 3-5gun ıcınde.
Ayrıca sdece fırkrımı soledım.ınsallah bulursunuz hocam malum gunlık kazanc arttıkca kapandıgındakı acı da artıyor cok yasadım bıktım son guncellemelerle zaten ekmek yedıgım içerklerde reklam cıkmıyor.baska ıcerıklrdende kazanc dusuk ben bırktm sayılır daha huzurluyum ama cebimde yt den gelen kısım cok fazla eksıklık var tabı

Reklam konusunda çok sıkıntım yok hocam reklam çıkıyor bir şekilde. Partnerler aslında spam kanal alıyordu bir şekilde ama artık dahada zorlaştı. Ben yine sokuyorum partnere ama sıkıntı şurdaki önceki gibi partnere ayrıcalık yok her türlü kapanıyor.

Bu devirde kanal kapanmama yöntemi olan satmaz hocam. Satıyorum diyende yalan söyler dikkat edin dolandırılmayın.

İşini bilenler kendileri deneme yanılmayla bir şekilde yöntemini buluyor zaten. Artık satmak ve söylemek saçma oldu çünkü ne kadar bilinirse o kadar çabuk düzeltiliyor ve kazanabileceğinden fazlasını kaybediyorsun. Zira satış yapanların arasında dolandırıcılar çok fazla, fakat dolandırılıp bunu gururuna yediremeyen, sağda solda yazamayan daha da çok fazla... O yüzden youtube ün temizlenmesini youtube den bile fazla istiyor şu dönemde spam yapıp kazanabilenler.

Son düzenleme:
Piyasa ve sektorler boşalmışken, satmak yerine, taktiğini kullanmak daha mantıklı ve geliri daha iyi. Bu bakımdan taktikler artık satılmaz kanısındayım, satan kişi olayın yayılması ile kayba uğrayan kişi olur birden.

şahsen ben + hiç bir şey yapmıyorum hocam

atıyom geçiyom kapanan falan da yok

vds kullanıyorum sadece botlardan olabilir senin bu kapanmalar

Piyasa ve sektorler boşalmışken, satmak yerine, taktiğini kullanmak daha mantıklı ve geliri daha iyi. Bu bakımdan taktikler artık satılmaz kanısındayım, satan kişi olayın yayılması ile kayba uğrayan kişi olur birden.
Hocam 2014 senesinden beri bu forumdayım tanıyanda az çok tanıyor. Zamanında sağlam spam yapan kişilerdendim. Sağlam spam dediysemde bot kullanarak günde 100 kanal basmadım. Kendim render aldım yükledim bu zamana kadar. Sorun olayın yayılması ise belirli bir kaç kişiyle bunu paylaşmanın ben bir sıkıntısı olucağını sanmıyorum. Tabiki gelip eskisi gibi forumda bunu yayınlarsanız fixlenir zamanında örneklerini gördük. Ama bunu 3-5 kişi bilse bir sorun olacağını sanmıyorum açıkçası.
şahsen ben + hiç bir şey yapmıyorum hocam

atıyom geçiyom kapanan falan da yok

vds kullanıyorum sadece botlardan olabilir senin bu kapanmalar
Ben 10 vds kullanırım her kanala mozilla portable yaparım normalde bende kapanma yaşamam ünlem sorunu bile yaşamadım. Para kazanma açtıktan sonra zaten sorunlar başlıyor ondan öncesinde google ellemiyor.

deneyin bulunuyor bir süre sonra kimse söylemez bu saatten sonra yöntem ;)

Güncel ne denediysem olmuyor. Para kazanma açıldıktan sonra kanallar kapanıyor. Yok mu bi çaresi? Çerçeveli içerktendir diye tam ekran yada cropla geçilmiş içerik denedim onlarda kapanıyor.

Güncel ne denediysem olmuyor. Para kazanma açıldıktan sonra kanallar kapanıyor. Yok mu bi çaresi? Çerçeveli içerktendir diye tam ekran yada cropla geçilmiş içerik denedim onlarda kapanıyor.

Kanal kalitesi. Kanal satıcını değiştir veya kendin açıyorsan farklı yollar dene.
İçerik değiştir.

Video ortalarını artık ben açmamaya karar verdim bence bunu bi dene hocam işe yarayacağını düşünüyorum

Mesaj attım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri