alt kanal çalışacaklar ana kanal kurmasın
Gmail'e ana kanal açmadan alt kanal açılıyor mu ki ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
alt kanal çalışacaklar ana kanal kurmasın
Merhaba,
Öncelikle, benim kapanmıyor hell yeaa !!, taktiğini bilecen goççumm, 200 TL'ye söylerim vs. ego tatmini yapan arkadaşlar konudan uzaklaşsınlar. Report edilir itinayla.
Arkadaşlar, videoyap kullanarak son 5 günde 20-25 kanal açtım, her kanalın mail adresini itina ile kendim açtım. Çerez silme, her mailde ip resetleme vs. yaptım. Mailleri 1 kanal bitince diğerine geçerek açtım, sıralı açmadım aynı anda. Her kanalıma 50 video attım, abartmadan. Sıralı 3cx no kullanmadım, her kanala ayrı numara aldım, ayrı şehirden.
Nasıl olduysa youtube yine beni yakaladı ve 07:43'de bütün kanallarım aynı anda yine kapandı.
3-5 aylık kanallarımdan kazanıyorum sürekli, bir türlü yeni yatırım kanal yapamadım, hangi kanalı açsam kapanıyor 2-3 aydır.
Denemediğim kombinasyon, versiyon kalmadı diyebilirim.
Çok kanal çalışıp da, tıkır tıkır toplu kapanma yaşamadan ilerleyebilen yardım etmek isteyen arkadaşlar büyük sevap işlemiş olurlar.
Kanallarım kapanmadan ilerleyişi nasıl sağlayacağım, bu konuda fikirleriniz gerekiyor.
Teşekkürler.
Gmail'e ana kanal açmadan alt kanal açılıyor mu ki ?
3cx dışında birşey denemedim, ama birçok kişi kullanıyor 3cx, herkesin kapanırdı ondan olsa.
Kanal kapanmanın önüne geçmek istiyorsanız ana kanal fetişliğinizden vazgeçin derim forumda alt kanallara karşı bi önyargı var ama en rahatı alt kanal neden ana kanal açarak takipi zorlaştırıyorsunuzki kanallara gelen bütün uyarılar,mesajlar ana gmaile düşüyor takibide bu sayede kolay oluyor kolay kolay kapanmıyorda alt kanal açın derim. Bide sunucu yandex kaldırmıyor ama eğer kontrolleri kendi pc nizden yapacaksınız yandexte her mail için ayrı bi kullanıcı oluşturun fazla göze batmazsınız kontrollü gidin günlük 20-25 kanal açacam diye uğraşmayın 1 hafta önce 4 sunucuda 2 şer mail her maile 2 ser alt kanal açtım hala ayaktalar doğrulamaları 3cx ile yapıyorum bende
bu açacağınız maillerde ana kanalı açmayın sakın girip yapıp youtube.com/channel_switcher bölümünden alt kanallarınızı ana kanal oluşturmadan açabilirsiniz
Ben haftada on kanal açıyorum.Haftanın her gününe bir kanal genelde
Bir kanala youploder ile max 1000 video basıyorum.
Bir daha video atmıyorum ne getirirse.
Videoyap ünlemgeç patlamasında 15 kanalımım falan ***ürdü bir daha bulaşmıyorum ona
Kullandığım bir dns programı var onunla dns değiştiriyorum iki kanalda bir hepsi bu
adsense mantığı gibi adsenseyi açtığımız ana kanala nasıl video yüklemiyorsak alt kanal açtığımız ana kanala video yüklemicez
3cx den kapanmaz
Birde opera safari yada mozilla kullan chrome kurma bile
Bot kaynaklı olduğuna inanmak istemiyorum, ama öyleyse başka yollar deneyeceğiz artık. Ben kanallara max 100 video atarım, etkili videolar spamlıyorum. Gmaillerini nasıl sağlıyorsun ?
Hep Mozilla kullanıyorum zaten.
[MENTION=9020]Alex[/MENTION] videoyapda farklı developers oluşturup onunla yürümeyi dene.belki developerin kara listeye düşmüştür
Sen videoyap ile çok iyi ilerliyorsun sanırım.
Çok kanal mı çalışıyorsun?
Gmaili nasıl açıyorsun?
Senin neden kapanmıyor kısacası, Allah korusun.
Dediğini de yapayım tamam.
Hocam bir vds de youploder ile at
Opera kullan birde öyle dene
alex yaklasık bir aydır halini görüyorum. yalnız vds denedin ama.bence vds ile deneme aşamanda ki aldığın mailler patlaktır.kategori +18 olmadğı sürece.vds ile yaptığın yükleme kapanmaması lazm. ben vds ile yükeleme yapıyorum her kanala 850+ video atıyorum çoğuna 1350 oluyo hatta. ve bu videolar hep uzun 1saat+. şuana kadar hiç kapanma yaşamadım. dilersen sana 1 adet mail vereyim.o mail i al. git TR LOKASYON bi vds den.600+ video yükle. emin ol ki kapanmayacaktır.
edit: üstelik 1 aydır bu şekilde günlük 2+ kanal yapıyorum ve ip adresimide hiç değiştirmiyorum. 1 kapanma dahi olmadı.
bu yöntemi dene kardeş. kpss sınavından sonra bende deneyecem çok mantıklı. mesajım bulunsunben tr lokasyon çalışıyorum mailleri bazen satın alıyorum. bazen kendim açıyorum. sana vereceğim mail kendi açtığım mail dir. mail 2 aylık o yüzden mail den yana sıkıntı olmaz.için rahat olsun.bence TR LOKASYON olmalı. çünkü Adsense tr gidip ingiltereden yükleme yapmak bana pek mantıklı gelmio. mailleri nasıl açtığıma gelince. farklı bişey yapmıyorum herkes gibi
yabancı soyisim
karmaşık şifre
her mailde çerez temizle ip resetle
hepsi bu kadar. yalnız açtığım maillerin hepsi kapanmıyo diye bişeyde yok.
bundan 2 ay önce yaklasık 2 günde.125 tane mail açtım. ve o mailleri bi köşeye attım. 2 aydır bekliyorlardı.şimdi kullanmaya başladım.çünkü tecrübe ile sabittir. boş maili bekletiyorum. bazen 17 güne kadar kapanabiliyor. yani mailin patlak olduğunu ilk 17 gün bile anlayamayabiliyorsun. o yüzden
1.TR LOKASYON (o kadar çok etkisi yoktur ama.yinede garanti olsun)
2.En Az 1 ay bekletilmis mail
Tek seferde 1k ya kadar video at. kapanırsa gel beni bul
forumda bazı arkadaşlar bana kızıyor. sakınanın malına nazar değermiş zaten diye. ben modeme bile 15 günde 1 reset atıyorumvds in ip sini 1.5 aydır hiç değiştirmedim.yükleme yaparken hep google chrome kullanıyorm. 3 kanala birden giriyorm. 2 kanala birden yükleme yapıyorm
yinede bişey olmuyo valla.
biraz uzun ve karmasık oldu. hakkını helal et![]()
Sen videoyap ile çok iyi ilerliyorsun sanırım.
Çok kanal mı çalışıyorsun?
Gmaili nasıl açıyorsun?
Senin neden kapanmıyor kısacası, Allah korusun.
Dediğini de yapayım tamam.
hocam ilk kıyımı hatırlarsınız videoyap çok kötülendi binlerce kanal kapandı kıyım konusu ilk açıldığı o kıyımda benimde 25 kanalım kapandı ardından 1-2 hafta sonra tekrar bi kıyım oldu ordada 25 kanalım kapandı.enson o zaman kapandı benim kanallarım yani zarar 50 kanal.şimdi şöyle açıklıyım 1.5 aydır 1 kanalım kapandı nedenini bilmiyorum ama çok üstüne düşmemiştim sanırım botla 2200 videoyu kaldıramadıkanallarımın hepsini kendim açmıştım 31.05.2014 de açmıştım yaklaşık 200 kanalı.twilio ile onaylamıştım.gerçekten o kanallar kıyımdan etkilenmedi.ister inanın ister inanmayın 2 büyük kıyım atlatan 149 kanalım var.ve hala ayaktalar kaç video atarsam atıyım ne kadar çerezleri temizlemessem temizlemiyim aynı ıp den girersem gireyim kapanmayan kanallar.peki neden bunlar kapanmıyo ? tahminlerim tabiki var ;
1-kurtarma maili hepsinin farklı hotmail ama alınmayan yani boşta olan hotmailler.
2-şifreleri random 11 haneli
3-internet explorer ile açılmıştı.
4-kanallara 1 ay girilmemişti.
5-para kazanmaları açık değildi 1 ay sonra açmıştım.yani kullanırken
6-kanalları kullanırken modeme reset atar mozilla gizli sekmeden girerim kanala videoları attıkdan sonra manuel para kazanmaları açarım ondan sonra mozillayı kapatır modeme res atarım.
şuanda kapanan kanalım yok sadece kanalları ben siliyorum.onunda nedeni videolar hit almıyor , indexlenmiyor veya ünleme çok video düşüyorsa kanalı uçuruyorum. benim çalışma sistemim böyle.vds var ama vds ile video yüklemiyorum.farklı işlerde kullanıyorum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.