Kanal Kopyalama Ama İzlenememe Sorunu

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
yaklaşık 1 aydır, kanal kopyalama işine yöneldim.

Ancak eski yöntemlerime göre kanalları kopyalayarak daha az izlenim alıyorum, kanallarımın her türlü ayarını en ince detayına kadar yapıyor olmama rağmen.

Misal 1 kanal kopyaladım, 1 hafta sonra açıyorum izlenimler hala 1-2-3 . o kanalı direk çöp kanallara atıyorum.

Şuana kadar 6-7 kanal kopyaladım, hepsinde izlenim genelde az oldu.

Kanalları kopyalarken aniden atmamak da lazım videoları parça parça atıp, abone çeke çeke kopyalamak en iyisi böylece izlenim az da olsa geliyor, ben de böyle yapıyorum.

Ama şundan memnun değilim, kanalları kopyalayarak aldığım izlenim nedense çok düşük oluyor.

Ben bunun kanal kategorilerinden kaynaklandığını düşünüyorum.

sizin tecrübe, görüş, fikir ve önerilerinizi merak ediyorum, saygılar.

ben kanal çekeceğim zaman videoların istatistiklerine bakıyorum izlenmeler istikrarlı ise çekiyorum videolar izlenmeye doymuşsa o kanalla ilgilenmiyorum

Bence kategori ile alakası var .Bende kanal kopylama ile devam ediyorum bazen kanalaı açar açmaz 500-700 video atıyorum.Zaten kanal tutucağı izlenim alıp almayacağı video yeterli sayıya geldikten sonra belli oluyor.
He tamam baktım kanal izlenme almaya devam ediyor o zaman güncel kalsın ve abone sayısı artsın diye günlük az miktarda video atarım.
Ama en önemlisi kategori.Bunu da deneyerek bulucaksınız başka çaresi yok.

Boşa kürek çekmekten başka bir şey değil. En verimli olan şey YouTube dışından kaynak bulup sayfadaki videoları çekmeniz.

Bkz: Muselera06'nın en büyük taktiği olan farklı siteden video çekmek.

Boşa kürek çekmekten başka bir şey değil. En verimli olan şey YouTube dışından kaynak bulup sayfadaki videoları çekmeniz.

Musleranın en büyük taktiğinin yt to yt oldugunu sanıyordum? Hep övdüğü, kopyalayın kanalı atın kendi kanalınıza dediği ideolojiye ne oldu?

genelde kopyaladığım kanalları özenle seçerim.

izlenimleri istikrarlı ve iyi olan telifsiz kanalları kopyalıyorum.

ama sonuç yine aynı izlenim çok az geliyor.

---------- Mesaj saat 03:46:44 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:45:44 civarında gönderildi. ----------

Serkan abi bize kanal kopyalamayı önerdi, kendisi de %80 youtube to youtube çalıştığını söyledi, biz de onu yapıyoruz ama siz bambaşka bir yönden fikir verdiniz şuanda : )

Serkan Abi bu işi genel olarak YouTube - YouTube olarak çalışıyor olsada asıl büyük taktik farklı video sitelerinden ilk yükleyen olmaktır. Bir de böyle deneyin. Ne zararınız olacak ki? Kazancınızın ciddi olarak artacağına emin olabilirsiniz.

Bazı kopyaladığım kanallar izlenim alıyor az da olsa o az izlenime bile razı oluyor insan.

benim düşünceme göre kopyalanan kanaldan izlenim alma kategoriye bağlı bir durum.

araştırıp şansa iyi kategori bulmak lazım işte.

Serkan Abi bu işi genel olarak YouTube - YouTube olarak çalışıyor olsada asıl büyük taktik farklı video sitelerinden ilk yükleyen olmaktır. Bir de böyle deneyin. Ne zararınız olacak ki? Kazancınızın ciddi olarak artacağına emin olabilirsiniz.

Geçen serkan abi yazmıştı.İdm ile grabber kısmından 30k video indirdiğini bir konuda yazmıştı.Bende idm ile denicem.Bu grabber kısmını kullanmasını bilen varmı?

bu bir sorun değil sadece şanssızlık

ben de böyle düşünüyorum, aslında yılmadan kanal kopyalamaya devam etmek lazım, elbet tutan kanallar olacaktır.

videolar 1-2-3 izlenimde kalmasın en az 10-15 falan olsun o kanallara sabretmeye hazırım ben.

ama 1-2-3 izlenimde kalan kanalları direk çöpe atıyorum.

---------- Mesaj saat 03:55:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:54:50 civarında gönderildi. ----------

Geçen serkan abi yazmıştı.İdm ile grabber kısmından 30k video indirdiğini bir konuda yazmıştı.Bende idm ile denicem.Bu grabber kısmını kullanmasını bilen varmı?

onu ben de merak ettim graber kısmı neymiş, bunu öğrenmemiz lazım malum server var her türlü indiririz bol bol video

youtubeden kanal kopyalayıp 100lerce $ kazanmak hayal bence böyle birşey yok bende hergün 5 üzeri kanal kopyalıyorum ama amaç bu kanalların 1$ 10$ arası aylık getirmesi fazlası degil
sürümden kazanmak,tabi ayrı sitelerden youtubede olmayan videolar,güncel haber,exstra
birkaçtane önem verdiginiz kaliteli videolar paylaştıgınız tek katogori kanallarınız olacak.
bu kopyalama kanallardan iş çıkarmı bazen emek verirseniz birazda şansınız olursa uzun vadede izlenim ve kazanç saglama şansınız olabilir tabi.sabır devamlı araştırma ve boş durmamak önemli bu işte,heleki iyi meblalar kazanma hayallerin varsa,devamlı faal olmak gerek kanal kopyala ama, tamam işim bitti degil
çok yönlü olacaksın ve gerçekten emek verecek ve yorulacaksın,tabi bu benim nacizane fikrim katılan olur katılmayan olur.

youtubeden kanal kopyalayıp 100lerce $ kazanmak hayal bence böyle birşey yok bende hergün 5 üzeri kanal kopyalıyorum ama amaç bu kanalların 1$ 10$ arası aylık getirmesi fazlası degil
sürümden kazanmak,tabi ayrı sitelerden youtubede olmayan videolar,güncel haber,exstra
birkaçtane önem verdiginiz kaliteli videolar paylaştıgınız tek katogori kanallarınız olacak.
bu kopyalama kanallardan iş çıkarmı bazen emek verirseniz birazda şansınız olursa uzun vadede izlenim ve kazanç saglama şansınız olabilir tabi.sabır devamlı araştırma ve boş durmamak önemli bu işte,heleki iyi meblalar kazanma hayallerin varsa,devamlı faal olmak gerek kanal kopyala ama, tamam işim bitti degil
çok yönlü olacaksın ve gerçekten emek verecek ve yorulacaksın,tabi bu benim nacizane fikrim katılan olur katılmayan olur.

her söylediğine katılıyorum, çok yönlü çalışmak gerek, kanal kopyalamanın yanında farklı yöntemlerle de video yüklemek lazım, zaten ben de öyle yapıyorum.

dediğin gibi kopyaladığım kanal günlük bana 1 euro getirse razıyım, çünkü sürümden kazanma mantığı ile çalışıyoruz.

Ama işte bazı kopyaladığımız kanallar, aslında çoğu çok az izlenim alıyor, yani 1 euro getirecek izlenim alamıyoruz.

Bir de kopyalanan kanalların biraz yaş alması da lazım sanırım her kanal gibi, 5-10 gün içinde pek izlenim gelmiyor.

günlük kazancımızı 50 euro ya çıkarabilsek başka birşey istemem doğrusu :D

Arkadaşlar merak ettim İdm Grabber ile video çekince videoların adları da geliyor mu? Yoksa

54sd2tt8j5t6eh5rh.mp4

Gibi adlarla mı geliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri