Kanal kopyalayan varmı

Şu zamana kadar rendersiz hiç bir video atmadım daha çok adsense çalıştım zaten render yapmayanların kanalları hemen patlıyor ya da bir şekilde kapanıyor.

Bende yeni başlicam inş spama öğrenmek şart oldu. Özgün iyide bi kanalım var 100-200k arası izlenen günlük ama aldığıma deymiyor işte malesef

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben kopyayla uğraşmam. Bakarım torrentten çekerim renderlerim yüklerim. Kesinlikle özgün olmuyoruz ama orjinalinden kesilen 1 saniye bile farklılık yaratıyor sonuçta. Kopyalayanda kopyalasın kaymağını ben yedikten sonra sorun yok.

Herşeyin bi şerefi vardır kanal kopyalamak bana ters alırım kendi renderimı

Yazanların çoğu youtube ustası zaten :) Ama sorsan öğlen yemeğinde gevrek ayran combosu yapıyor. Neyse sizde takılın hayal dünyanızda ;)

Orjinal kaynak amerika disinda yayin yapmiyor bu nedenle youtube de kanali yok. Ben ip degistirip videoyu indiriyorum sonra 2 fakli programla renderden geciriyorum. Icerik yapimcisi benim kadar ozen gostermiyordur :) sonra birileri benim videolarimi kopyaliyor ve sitemin reklamini yapiyor. Olay bundan ibaret.

Forumda kanal kopyalayan var mı ya. Yaklaşık 3 yıldır forumdayım öyle bişeye denk gelmedim. Hem kanal kopyalamak neymiş ki. Forum olarak yabancıyız bu cümleye :)

bol bol adsense banı yemeni rabbimden temenni ediyorum o halde :)

neden hocam ? sen yapımcıların filmi çekerken çatur çutur kazan.Render yapınca video seninmi oluyor ? Rabbim başkasının kazancına göz dikenin kapısını aralamaz inşallah...

Kanallar eskiden yüzlerce kez kopyalanıyordu doğrudur, ama artık kanal kopyalansada Dünya engeli, Eşleşen, ıvır zıvır geliyor kanallara.
Yani kopyalayanlar %50 şansla kopyalıyor, büyük ihtimal engel gelme şansı var.

Şanslıysa kopyalayan kişi belki engele takılmaz.

kanal kpyalamayan yoktur ama renderleyip atar ,o kopyalanan kanal sahibi zatı muhterem kopyalandığını görür ve flag gönderme aptallığına düşerse, kendi kanalıda gümler bu böyle dir

neden hocam ? sen yapımcıların filmi çekerken çatur çutur kazan.Render yapınca video seninmi oluyor ? Rabbim başkasının kazancına göz dikenin kapısını aralamaz inşallah...

başkasının yapımlarını hepimiz kopyalıyoruz konuya o bakımdan bakmasan daha iyi hocam... eğer uğraşabilirim diosan kendi randerını yapıcaksın randerları kopyalayıp bide üstüne flag atarsan o kategoriyi darma duman edersin. çalışma etiği ile alakalı tamamen.. zaten başımıza bu güne kadar ne geldiyse arsız pervasızca flaglamalardan ve copyright notice webkontrol5 gibi saçma salak sahte teliflerden geldi. göz dikmek değil benim amacım ciddi ciddi bu işi prensip edinip kendi emeği ile çalışanlar bu saatten sonra ekmek yiğebilecek. Yt en güzelini getirdi yt to yt 2 aya kalmaz tamamen bitecektir. ondan sonra görelim ak koyun kara koyunu :)

Son düzenleme:
başkasının yapımlarını hepimiz kopyalıyoruz konuya o bakımdan bakmasan daha iyi hocam... eğer uğraşabilirim diosan kendi randerını yapıcaksın randerları kopyalayıp bide üstüne flag atarsan o kategoriyi darma duman edersin. çalışma etiği ile alakalı tamamen.. zaten başımıza bu güne kadar ne geldiyse arsız pervasızca flaglamalardan ve copyright notice webkontrol5 gibi saçma salak sahte teliflerden geldi. göz dikmek değil benim amacım ciddi ciddi bu işi prensip edinip kendi emeği ile çalışanlar bu saatten sonra ekmek yiğebilecek. Yt en güzelini getirdi yt to yt 2 aya kalmaz tamamen bitecektir. ondan sonra görelim ak koyun kara koyunu :)

Hiç farketmez hocam kimseye inşallah bol bol banlanırsın sözü beni rahatsız etti.ben kendim render yaparım.bit haftalık emek sonucu elde Kocaman 0 olsa bile sürekli.Ama gel gör ki yapacak birşey yok.hiçbirimiz doğruyu yapmazken o laf bana ağır gibi geldi hepsi bu

Bilmiyorum bu işleri [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamızın botunu denedim. 10-15 tane video çektim. Sonra gelen mailin haddi hesabı yok :D Telif telif telif. Çıktım sonra botun sitesinden. Daha da uğraşmadım. Vaktim yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri