Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir kere kopyalıyım dedim attığım videoların hepsi dünya engeli yedi adamınki duruyor yerindeTöbe ettim
![]()
Kanal kopyalamayan var mı ? diye sorsak daha dogru olmaz mı ?
biraz üstünde düşün çözersin![]()
Forumda kanal kopyalayan var mı ya. Yaklaşık 3 yıldır forumdayım öyle bişeye denk gelmedim. Hem kanal kopyalamak neymiş ki. Forum olarak yabancıyız bu cümleye![]()
bol bol adsense banı yemeni rabbimden temenni ediyorum o halde![]()
emek hırsızlığına gırmıyormu bu ?
neden hocam ? sen yapımcıların filmi çekerken çatur çutur kazan.Render yapınca video seninmi oluyor ? Rabbim başkasının kazancına göz dikenin kapısını aralamaz inşallah...
başkasının yapımlarını hepimiz kopyalıyoruz konuya o bakımdan bakmasan daha iyi hocam... eğer uğraşabilirim diosan kendi randerını yapıcaksın randerları kopyalayıp bide üstüne flag atarsan o kategoriyi darma duman edersin. çalışma etiği ile alakalı tamamen.. zaten başımıza bu güne kadar ne geldiyse arsız pervasızca flaglamalardan ve copyright notice webkontrol5 gibi saçma salak sahte teliflerden geldi. göz dikmek değil benim amacım ciddi ciddi bu işi prensip edinip kendi emeği ile çalışanlar bu saatten sonra ekmek yiğebilecek. Yt en güzelini getirdi yt to yt 2 aya kalmaz tamamen bitecektir. ondan sonra görelim ak koyun kara koyunu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.