Kanal logosu unlem olmus?

5 tane telıf gelmıs,acaba ondanmı,uyarı gıbı bısey mı acaba logonun unlem olusu :(

Bazen öylesine doğrulama çıkartıyor korkutuyor. :)

3 gün önce onay yaptığım tüm kanallarım yine ünlem olmuş arkadaşlar, bunun nedeni ne olabilir ?

unlemse spama dusmus olabılır,renderlesen bıle kurtarmıyo

Bende de konu ile ilgili şöyle bir durum var belki bir fikir verebilir, sonuçta forumun amacı ortak akla ulaşmak değil mi? 4-5 tane ünlem logolu kanal var bunların birihariç diğerleri aynı gün hesaba girilip adsenseye bağlanan sonradan girilmedi fakat logolara özenip konu ile ilgili şeyler eklemiştim editlemeden google imajlardan bulduğum gibi. mesele burada biraz aydınlanıyor sanırım öyle ki biri hariç dediğim diğer kanalda neden oldu diye düşünürken o kanala da logoyu önceden yüklemiş olmama rağmen eskileren takipte olmayıp da yeniden bi bakıp takibe aldığım kanalımdı. demekki bir yerlerden birbiri ile bir ilinti kurdu. diğer kanalları da aynı kişiden aldım ve aynı gün açılmış diğer hesaplarda sorun yok.ünlemli hesaplara giriş yapmadım izlenim reklam her şey şimdilik normal görünüyor ben farkedeli iki haftayı da geçti. umarım bu açıklamalarımın da sorunun çözümüne bir nebze de olsa katkısı olur.

10 gün önce bir kanalım aynen öyle oldu, İngiliz numarayla onayladım sorun kalmadı..
Bende telif filan yoktu..

Benim peşpeşe yaptığım bir kaç kanalda var, yani aynı seri mailler aynı tip kategori benzer videolar bilgisayar falan değil sadece o an yaptığım bir hatadan yakalamış üstüste demekki google yeni bir oyuncusunu daha sürüyor piyasaya, hadi youtuberler gösterelim onlara gücümüzü. bu sorun hakkında ortak bir akla varılmış değil henüz sanırım.

arkadaşlar bilmediğimden soruyorum bu profil resmi ünleme düşen videoların kazançları, izlenimleri vs sorunsuz yansıyor mu ?

kanal profil resimleri böyle ünleme düşebiliyor artık yeni problem bu telefonla doğrulayınca açılıyor bir bekleme süresi varmı bilmiyorum ama mutlaka vardır doğrulama yapılmazzsa kapanıyor aktif değil diye birdahaki ünleme düşen kanalımda doğrulama yapmayıp kaç günde kapanacak kontrol edeceğim

kanal profil resimleri böyle ünleme düşebiliyor artık yeni problem bu telefonla doğrulayınca açılıyor bir bekleme süresi varmı bilmiyorum ama mutlaka vardır doğrulama yapılmazzsa kapanıyor aktif değil diye birdahaki ünleme düşen kanalımda doğrulama yapmayıp kaç günde kapanacak kontrol edeceğim
Belki de gugıl yoklama yapıyordur.. Bu kanalın sahibi videoyu basıp kanalı bağlayıp hiç uğramıyorsa spamcı bu deyip kanalı kapatıyordur belki..

ben hiç dogrulama yapmıyorum hepside sagam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri