5 tane telıf gelmıs,acaba ondanmı,uyarı gıbı bısey mı acaba logonun unlem olusu 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
5 tane telıf gelmıs,acaba ondanmı,uyarı gıbı bısey mı acaba logonun unlem olusu![]()
Aynen bende de oldu ama dursun öyle kapanır mapanır
öyle olduğunda mail geliyormu ? gelmiyorsa tek tek kontrol edelim
unlemse spama dusmus olabılır,renderlesen bıle kurtarmıyo
resmi mi renderlayacaz hocamolay kanala yüklenen videolarda ünleç çıkması degil ki,kanalın profil resminin ünleme dönmesi.
Ünlem şeklinde bırakırsanız izlenim ve abonede epey düşüş oluyor hocam bilginiz olsunAynen bende de oldu ama dursun öyle kapanır mapanır
Belki de gugıl yoklama yapıyordur.. Bu kanalın sahibi videoyu basıp kanalı bağlayıp hiç uğramıyorsa spamcı bu deyip kanalı kapatıyordur belki..kanal profil resimleri böyle ünleme düşebiliyor artık yeni problem bu telefonla doğrulayınca açılıyor bir bekleme süresi varmı bilmiyorum ama mutlaka vardır doğrulama yapılmazzsa kapanıyor aktif değil diye birdahaki ünleme düşen kanalımda doğrulama yapmayıp kaç günde kapanacak kontrol edeceğim
Hocam izlenimde abonede falan epey bi düşüş oluyor sizde de aynı durum varmıydı..ben hiç dogrulama yapmıyorum hepside sagam
Hocam izlenimde abonede falan epey bi düşüş oluyor sizde de aynı durum varmıydı..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.