LoonyTuneS
Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar bu ara yaşayan çoktur ben dahil youtubenin yeni sorunu var. Şu ki hesap açınca "kanal oluştur" deyince isim yazacak yer gelir orası bu aralar beyaz gözüküyor yani isim yazamadıgımız için kanal açılmıyor.
Örnek :

Bunun çaresini buldum. Tamamen kendi çözümümdür.
İlk olarak:
Hesabımıza giriş yapıyoruz. Ardından video yöneticisinden "kanal oluştur" a tıklıyoruz. Ardından yine o ekran gelince çıkıyoruz o ekrandan ve şuna tıklıyoruz : Plus. Ardından sonraki adım diyoruz , youtube hizmetine dön deyip video yöneticisinden kanal oluştur'a tıklayıp tamam diyoruz. İşte çözümü bu. %100 çalışan bir yöntemdir. Deneyenler sonuçları yazarsa sevinirim. Bol kazançlar arkadaşlar.
Resimli anlatım:

Örnek :

Bunun çaresini buldum. Tamamen kendi çözümümdür.
İlk olarak:
Hesabımıza giriş yapıyoruz. Ardından video yöneticisinden "kanal oluştur" a tıklıyoruz. Ardından yine o ekran gelince çıkıyoruz o ekrandan ve şuna tıklıyoruz : Plus. Ardından sonraki adım diyoruz , youtube hizmetine dön deyip video yöneticisinden kanal oluştur'a tıklayıp tamam diyoruz. İşte çözümü bu. %100 çalışan bir yöntemdir. Deneyenler sonuçları yazarsa sevinirim. Bol kazançlar arkadaşlar.
Resimli anlatım: