Kanal Takip Programı (bio33) Hk.

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Hayır öyle demiyorum şuanki konuda ki programa link ekleyebilirsin, önceki sürümler için diyorum ister kanal ekle ister ekleme trojan olan dosyayı bir kere açtıysan hiçbişeyin güvende olmucaktır zaten ;)

Bi an dedim pc ye format atacağım korktum :D :D daha yeni indirdim hocam daha önce hiç kullanmadım ki bilgi için teşekkürler :)

Buradaki mesajdan sanırım programı dağıtan bio33 değil durumu tam olarak bilmiyorum bazı programlarda kodlamadan dolayı virus algılabiliyor ancak üyelerin attığı her sürüm farklı trojan olarak gosteriyor umarım bio33 detaylı bir açıklama yapar, kendim başka bir kanal takip programı kullanıyorum bende sorun yaşamadım.
ben biodan aldım keyi falan kendi team ile bağlandı destek bile verdi paypal ile ödeme yapmıştım parası pulu önemli değil helalihoş olsun kazanmadık desem yalan olur hatta bana demişti isterseniz paranızı iade edeyim demişti sorun varsa ... ama ayrıntılı bir acıklama yapılması lazım acık kaynak kodlarını yönetime vermiş ama o ilk zamanlardı ozaman programda api yoktu.siz hangi takip programını kullanıyorsunuz hocam eğer özel değilse söylermisiniz.

Arkadaş kaynak kodlarını paylaşsa daha iyi olur gibi herkesin kafasındaki soru işaretleride kalkmış olur.

Kanalları güncellemedi ilk önce yanıt vermiyora düşüyor sonra bekleyince de güncellemiyor, bu sıkıntıyı çekenler var mı ? api key girdim

Kanalları güncellemedi ilk önce yanıt vermiyora düşüyor sonra bekleyince de güncellemiyor, bu sıkıntıyı çekenler var mı ? api key girdim

Hocam eğer api keyi doğru girmişseniz güncelleme yapması gerekiyor. Kanal linklerini toplu olarak mı eklemiştiniz. Eğer öyleyse excelden direkt mi kopyalamıştınız.

programın önceki sürümlerini forum dışından veya forum içi başka bir kişiden bi şekilde alıp indirip trojan yedim diyenler bence sorun sizde

Hocam eğer api keyi doğru girmişseniz güncelleme yapması gerekiyor. Kanal linklerini toplu olarak mı eklemiştiniz. Eğer öyleyse excelden direkt mi kopyalamıştınız.

Program içerisinden not ve url girdim hocam 2 adet kanal için aldım, tekrar api keyi değiştirip deneyeceğim

Hangi versiyonlarda trojan vardı, açık açık yazında, ona göre format atalım. [MENTION=12575]bio33[/MENTION] ün verdiği linklerde sorun yoksa boşa formatla uğraşmıyalım.

Hangi versiyonlarda trojan vardı, açık açık yazında, ona göre format atalım. @bio33 ün verdiği linklerde sorun yoksa boşa formatla uğraşmıyalım.

Şimdi ki programda sıkıntı yok ama eski sürümler var eskiden biri satıyordu keyleri o kişiden alanlar format atmalı

f464e36de6c14923a4510efa331de49a.png

bu hata nedendir acaba hocam?

Hocam notebook değiştirdim, lisansı etkinleştiremiyorum, skype ye gelmiyorsunuz lütfen yeni lisansı verin de artık kurayım şu programı :(

setup linkini atarsanız kurayım bitirelim şu işi.

özelden mail hesabımı atıyorum.

f464e36de6c14923a4510efa331de49a.png

bu hata nedendir acaba hocam?

Hocam veritabanında bi sıkıntı olabilir. Kanal bilgilerinizin yedeği varsa programı konudaki linkten yeniden indirip kanalları yeniden ekleyebilir misiniz.

---------- Spam Engelliyici 22:25 ---------- Önceki Mesaj 22:23 ----------

Hocam notebook değiştirdim, lisansı etkinleştiremiyorum, skype ye gelmiyorsunuz lütfen yeni lisansı verin de artık kurayım şu programı :(

setup linkini atarsanız kurayım bitirelim şu işi.

özelden mail hesabımı atıyorum.

Hocam kanal takipten bahsediyorsanız konuda ücretsiz linkini verdim. Kanal bulma programının ise son versiyonunu atacağım. Onun için lisans numarası isterseniz çıkan kodu gönderin.

Kanal bulma : eski konunuzdan ındırdım actım ancak aramıyor bulmuyor nedendır acaba

Son düzenleme:
[MENTION=12575]bio33[/MENTION] kanal bulma programını bende 1 yıldır kullanamıyorum bakım sonrası bilgisayara bile yüklememiştim calısmıyor diye. lisansı tekrar alabilirsem sevinirim.

kanal takip sürümüm 2.7.4 hep hardiskdeki setuptan yükledim sorun yoktur değil mi bi kere siz yoksunuz diye salih.okuyan skype lı bi arkadaştan lisanslamıştım
forumdan biri onun baktığını söylemişti sizin yerinize :/

Adamı zorla getirdim siteye.. :) hoşgeldin Murat usta [MENTION=12575]bio33[/MENTION]

@bio33 kanal bulma programını bende 1 yıldır kullanamıyorum bakım sonrası bilgisayara bile yüklememiştim calısmıyor diye. lisansı tekrar alabilirsem sevinirim.

kanal takip sürümüm 2.7.4 hep hardiskdeki setuptan yükledim sorun yoktur değil mi bi kere siz yoksunuz diye salih.okuyan skype lı bi arkadaştan lisanslamıştım
forumdan biri onun baktığını söylemişti sizin yerinize :/

Hocam kanal bulmanın 2.4.3 versiyonunu birazdan ekleyeceğim konuya. Siz çıkan kodu gönderin. Lisansınızı tekrardan göndereyim. Kanal Takip Programında lisans olayını iptal ettim. Konudaki linkten indirirseniz her pc de kullanabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 22:42 ---------- Önceki Mesaj 22:39 ----------

Adamı zorla getirdim siteye.. :) hoşgeldin Murat usta @bio33

Eyvallah hocam. Hoşbulduk. Valla uzun süredir özel nedenlerden dolayı girememiştim. Son bir haftadır da senle görüştükten sonra girecektim ama tedirginlik vardı. Nasıl bir tepkiyle karşışalacağım konusunda. Ama arkadaşlar ne dese haklıdır. İnşallah bundan sonra yt işine ve programlara tekrardan başlayıp devam edeceğim. Allahtan bi mani gelmezse. :)

Hocam kanal bulmanın 2.4.3 versiyonunu birazdan ekleyeceğim konuya. Siz çıkan kodu gönderin. Lisansınızı tekrardan göndereyim. Kanal Takip Programında lisans olayını iptal ettim. Konudaki linkten indirirseniz her pc de kullanabilirsiniz.

---------- Spam Engelliyici 22:42 ---------- Önceki Mesaj 22:39 ----------

Eyvallah hocam. Hoşbulduk. Valla uzun süredir özel nedenlerden dolayı girememiştim. Son bir haftadır da senle görüştükten sonra girecektim ama tedirginlik vardı. Nasıl bir tepkiyle karşışalacağım konusunda. Ama arkadaşlar ne dese haklıdır. İnşallah bundan sonra yt işine ve programlara tekrardan başlayıp devam edeceğim. Allahtan bi mani gelmezse. :)

bundan sonra burdaysan cok iyi hocam ....

Bu programin mail adresinin sifresini bilen oldugunu duymustum zamaninda.girip icerik ogreniyolarmis

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri