Kanal Takip Programı (bio33) Hk.

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
Hocam sizdeki eski versiyonsa muhtemelen net.reactor ile sıkıştırma yaptığımdandır. Kodları gizlemek için.

Hocam yukarıdaki açıklama sizin için de geçerli. Yokluğumda programı kırıp key dağıtanlar olmuş hocam. Ben birtek nicki fat0.... ile başlayan bi arkadaşa yetki vermiştim. Diğerleri kırıp keyleri satmış hocam. Program şu anda sorunsuz çalışıyor hocam.

http://bit.ly/2fNnlTA

bu arkadaş mı hocam ? biz de satın almıştık bu arkadaştan, gerçekse telaş yapmayalım.

Merhabalar;
Uzun zamandır yt işine ve yazılımlara ara vermek zorunda kaldım. Programların satışını yaptım ama destek veremedim. Bu konuda ne deseniz haklısınız. Kanal Takip Programı nı aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bağış yapmak isteyen olursa programda sağ aşağıdan bağış yap linkini tıklayabilir. Umarım anlayışla karşılarsınız.

https://yadi.sk/d/uqklfwD2yTDCf

Kanal Bulma Programının 2.4.3 versiyon linki aşağıdadır. Eski programlar için aldığınız lisans numaraları geçerlidir.

https://yadi.sk/d/Wnyx_eD3yUtkd

Not: Programların çalışabilmesi için programlara api key girilmelidir. Ayrıca indirdiğiniz Rar dosyasını bir klasöre çıkartmalısınız.
Hocam kanal bulma ücretli mi şimdi.

Kanal bulmayı ücretsiz yapmadım hocam. Daha önceden satın alan arkadaşlara lisanslarını vereceğim.

Hocam kanal takip programının lisanslama işini iptal ettim. Ücretsiz.

Eski versiyonu serialle kullanmak mümkün olmayacak mı hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] üstadım öncelikle hoşgeldiniz.Programlar için teşekkürler.Kanal takip programınıza Dailymotion kanal takibi entegre edilebilir mi acaba? Günlük izlenim ve kazançları gösterecek şekilde ?

@bio33 üstadım öncelikle hoşgeldiniz.Programlar için teşekkürler.Kanal takip programınıza Dailymotion kanal takibi entegre edilebilir mi acaba? Günlük izlenim ve kazançları gösterecek şekilde ?

Hoşbulduk hocam. YT kanal takibi biraz değiştirerek dm kanal takip yaptım. Sadece günlük izlenimleri saydırıyorum. yine videolar silinince uyarı veriyor. fakat kazanç gösterme ile uğraşamadım. şimdilik kendim kullanıyorum. belki ilerleyen zamanlarda genel kullanım için kodlayabilirim.

Hoşbulduk hocam. YT kanal takibi biraz değiştirerek dm kanal takip yaptım. Sadece günlük izlenimleri saydırıyorum. yine videolar silinince uyarı veriyor. fakat kazanç gösterme ile uğraşamadım. şimdilik kendim kullanıyorum. belki ilerleyen zamanlarda genel kullanım için kodlayabilirim.

murat hocam tekrar hoşgeldin foruma..

umarım bi daha gitmezsin :)

Api alamıyoruz api sitesi değişmiş eskı api ile yapıyorum olmuyor Program yanıt vermıyor a dusuyor hocam

---------- Spam Engelliyici 12:16 ---------- Önceki Mesaj 12:12 ----------

allahını seven üstüme api fırlatsın olmuyor api alamıyorum site komple yenilenmiş

Program bende ve 1 2 kişide aynı sıkıntı var 1senedır kullanıyorum normalde 1senedır aynı api ama 1haftadır Guncelle dedımmı YANIT VERMIYOR hatası veriyor guncel programla denedım slowhandın yenı api alma sistemini yaptım http://www.ytpara.com/1449831-post1713.html Yeni api aldım gene aynı şekilde Yanıt Vermıyor hatası verıyor yardımcı olabilcek varmı

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri