Kanal Takip Programı (bio33) Hk.

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
benim 2 yıldır kullandığımdada 4 tane virüs var, bayadır haberim var trojenlerden,
şuan konuda paylaşılan sürümdede birtane virüs var,

bende şöyle bir konu buldum

[C#] Virüs bulma sorunu - GTATurk - GTA Türkiye

---------- Spam Engelliyici 20:55 ---------- Önceki Mesaj 20:55 ----------

skype kapalımı senin :D

---------- Spam Engelliyici 20:56 ---------- Önceki Mesaj 20:55 ----------

hocam 2.9x versiyonda ne yenilik var acaba _ ?
bizdeki2.7x

ne eklicem yaw
lazımsa sen beni ekle :D
ben öyle herkesi eklemiyom :D
şaka la ekledim hacı abi :D

Kabul ederim belki bi ara :D

Merhabalar;
Uzun zamandır yt işine ve yazılımlara ara vermek zorunda kaldım. Programların satışını yaptım ama destek veremedim. Bu konuda ne deseniz haklısınız. Kanal Takip Programı nı aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bağış yapmak isteyen olursa programda sağ aşağıdan bağış yap linkini tıklayabilir. Umarım anlayışla karşılarsınız.

https://yadi.sk/d/uqklfwD2yTDCf

Not: programın çalışabilmesi için programa api key girilmelidir. Ayrıca indirdiğiniz Rar dosyasını bir klasöre çıkartmalısınız.

Screenshot by Lightshot

hocam bu hatayı alıyorum toplu link eklerken nedendir

Key dagıtan adam bende ekli ve ytparada'da var,sizin bir trafik kazasında vefat ettiginizi,ve sizin arkadaşı oldugunuzu söylediler,utanmasa programı alana helvanı bile dagıtacaktı, ozaman biz şimdi magdursak pc'mize trojen bulaşmıssa ve siz konuda bi açıklama yapmamıssanız programı kullanan arkadaşların magduriyetini gidermeniz gerekiyor hocam.Hatamız varsa affola

bende de 2.7.4 var sorunsuz calisiyor , virus konusuna gelince , sirf kanal takip icin ayri bi vds m var , o yuzden o konuda cekinmiyorum , 2.7.4 un ucretsiz surumunude yuklermisiniz hocam herkese acik? [MENTION=12575]bio33[/MENTION]

kanal bulmayı paylasacak mısın hocm

Zamanında 25 liraya almıştık, ücretini fazlasıyla çıkardı, özellikle quiz'in son demlerinde quiz kapalı kanalı ödememeye başlayınca telif gelen kanallardaki videoları silip az para kurtarmadım.

Şuan konudaki link temiz görünüyor, ancak üyelerin yazdıklarına göre önceki sürümlerde çoğu kişi Trojan yemiş durumda bu zaman zarfında muhtemelen çoğu kişi kanallarından vs. bilgilerinden olmuştur ne yazık kı, Bir program yazıp satışını yapıp, güncellemesini güvenliğini boş bırakıpda ve bazı kötü niyetleri insanlara ekmek çıkartmayın kimseye bu zararı vermeye hakkınız yok. Umarım bundan sonra herhangi bir sorun yaşanmaz [MENTION=12575]bio33[/MENTION]

İyi forumlar.

Screenshot by Lightshot

hocam bu hatayı alıyorum toplu link eklerken nedendir

Hocam program Net.framework 3.5 desteğiyle yazılmıştı. Belki net framework hatasıdır diye düşünüyorum. Çözmeye çalışacağım. Eğer kanallarınız fazla değilse tek tek ekleyebilirsiniz ana ekrandan şimdilik.

Şuan konudaki link temiz görünüyor, ancak üyelerin yazdıklarına göre önceki sürümlerde çoğu kişi Trojan yemiş durumda bu zaman zarfında muhtemelen çoğu kişi kanallarından vs. bilgilerinden olmuştur ne yazık kı, Bir program yazıp satışını yapıp, güncellemesini güvenliğini boş bırakıpda ve bazı kötü niyetleri insanlara ekmek çıkartmayın kimseye bu zararı vermeye hakkınız yok. Umarım bundan sonra herhangi bir sorun yaşanmaz @bio33

İyi forumlar.

Hocam şimdi ben bir kanal ekledim programa ama öyle boşta işe yaramayan yani kanallarımızı eklemedikçe sıkıntı çıkmaz diyorsunuz doğru mu ?

Hocam şimdi ben bir kanal ekledim programa ama öyle boşta işe yaramayan yani kanallarımızı eklemedikçe sıkıntı çıkmaz diyorsunuz doğru mu ?

Hayır öyle demiyorum şuanki konuda ki programa link ekleyebilirsin, önceki sürümler için diyorum ister kanal ekle ister ekleme trojan olan dosyayı bir kere açtıysan hiçbişeyin güvende olmucaktır zaten ;)

Şuan konudaki link temiz görünüyor, ancak üyelerin yazdıklarına göre önceki sürümlerde çoğu kişi Trojan yemiş durumda bu zaman zarfında muhtemelen çoğu kişi kanallarından vs. bilgilerinden olmuştur ne yazık kı, Bir program yazıp satışını yapıp, güncellemesini güvenliğini boş bırakıpda ve bazı kötü niyetleri insanlara ekmek çıkartmayın kimseye bu zararı vermeye hakkınız yok. Umarım bundan sonra herhangi bir sorun yaşanmaz [MENTION=12575]bio33[/MENTION]

İyi forumlar.

Hocam programı test ettim, şu anda herhangi bir dns adresine baglantı vermiyor,tabi torjen zamanla güncelligini yitirmiş, fakat ilk zamanlarda kullananlar dediğiniz gibi bilgilerinden olmuştur.programa yeni bir güncelleme ve herkeze kendisinin verecegi bir güncelleme ile sorun giderilebilir.

Şuan konudaki link temiz görünüyor, ancak üyelerin yazdıklarına göre önceki sürümlerde çoğu kişi Trojan yemiş durumda bu zaman zarfında muhtemelen çoğu kişi kanallarından vs. bilgilerinden olmuştur ne yazık kı, Bir program yazıp satışını yapıp, güncellemesini güvenliğini boş bırakıpda ve bazı kötü niyetleri insanlara ekmek çıkartmayın kimseye bu zararı vermeye hakkınız yok. Umarım bundan sonra herhangi bir sorun yaşanmaz @bio33

İyi forumlar.

bu trojenleri neden açıklamıyor arkadaş ne olduğunu yada neden bulaştığını ? herkezden bir laf cıkıyor biri diyor keyloger atmış adamların hesaplarını çalmış ... yani nedir bu şuan herkez bir açıklama bekliyor. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] da hiç böyle olmadı adam desteğinide süper veriyor .

İyi forumlar.

Hocam programın kodları çalınmasın diye net.reactor ile sıkıştırdığımdan bazı tarayıcılar virüs olarak algılıyordu. O haldeyken kıranlar olmuş. Şimdiki linkteki dosyada kodları sıkıştırmadım. Uyarınızı dikkate alacağım hocam. Teşekkürler.

bu trojenleri neden açıklamıyor arkadaş ne olduğunu yada neden bulaştığını ? herkezden bir laf cıkıyor biri diyor keyloger atmış adamların hesaplarını çalmış ... yani nedir bu şuan herkez bir açıklama bekliyor. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] da hiç böyle olmadı adam desteğinide süper veriyor .

Buradaki mesajdan sanırım programı dağıtan bio33 değil durumu tam olarak bilmiyorum bazı programlarda kodlamadan dolayı virus algılabiliyor ancak üyelerin attığı her sürüm farklı trojan olarak gosteriyor umarım bio33 detaylı bir açıklama yapar, kendim başka bir kanal takip programı kullanıyorum bende sorun yaşamadım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri