benim 2 yıldır kullandığımdada 4 tane virüs var, bayadır haberim var trojenlerden,
şuan konuda paylaşılan sürümdede birtane virüs var,
şuan konuda paylaşılan sürümdede birtane virüs var,
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bende şöyle bir konu buldum
[C#] Virüs bulma sorunu - GTATurk - GTA Türkiye
---------- Spam Engelliyici 20:55 ---------- Önceki Mesaj 20:55 ----------
skype kapalımı senin
---------- Spam Engelliyici 20:56 ---------- Önceki Mesaj 20:55 ----------
hocam 2.9x versiyonda ne yenilik var acaba _ ?
bizdeki2.7x
ne eklicem yaw
lazımsa sen beni ekle
ben öyle herkesi eklemiyom
şaka la ekledim hacı abi![]()
Merhabalar;
Uzun zamandır yt işine ve yazılımlara ara vermek zorunda kaldım. Programların satışını yaptım ama destek veremedim. Bu konuda ne deseniz haklısınız. Kanal Takip Programı nı aşağıdaki linkten ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Bağış yapmak isteyen olursa programda sağ aşağıdan bağış yap linkini tıklayabilir. Umarım anlayışla karşılarsınız.
https://yadi.sk/d/uqklfwD2yTDCf
Not: programın çalışabilmesi için programa api key girilmelidir. Ayrıca indirdiğiniz Rar dosyasını bir klasöre çıkartmalısınız.
kendimi kaptırmış okurken yersiz gülme tuttu hocambenim 2.7.4 müş hocam demek ki güncelleme geldikçe virüs sayıları azalıyor![]()
Şuan konudaki link temiz görünüyor, ancak üyelerin yazdıklarına göre önceki sürümlerde çoğu kişi Trojan yemiş durumda bu zaman zarfında muhtemelen çoğu kişi kanallarından vs. bilgilerinden olmuştur ne yazık kı, Bir program yazıp satışını yapıp, güncellemesini güvenliğini boş bırakıpda ve bazı kötü niyetleri insanlara ekmek çıkartmayın kimseye bu zararı vermeye hakkınız yok. Umarım bundan sonra herhangi bir sorun yaşanmaz @bio33
İyi forumlar.
Hocam şimdi ben bir kanal ekledim programa ama öyle boşta işe yaramayan yani kanallarımızı eklemedikçe sıkıntı çıkmaz diyorsunuz doğru mu ?
Şuan konudaki link temiz görünüyor, ancak üyelerin yazdıklarına göre önceki sürümlerde çoğu kişi Trojan yemiş durumda bu zaman zarfında muhtemelen çoğu kişi kanallarından vs. bilgilerinden olmuştur ne yazık kı, Bir program yazıp satışını yapıp, güncellemesini güvenliğini boş bırakıpda ve bazı kötü niyetleri insanlara ekmek çıkartmayın kimseye bu zararı vermeye hakkınız yok. Umarım bundan sonra herhangi bir sorun yaşanmaz [MENTION=12575]bio33[/MENTION]
İyi forumlar.
Şuan konudaki link temiz görünüyor, ancak üyelerin yazdıklarına göre önceki sürümlerde çoğu kişi Trojan yemiş durumda bu zaman zarfında muhtemelen çoğu kişi kanallarından vs. bilgilerinden olmuştur ne yazık kı, Bir program yazıp satışını yapıp, güncellemesini güvenliğini boş bırakıpda ve bazı kötü niyetleri insanlara ekmek çıkartmayın kimseye bu zararı vermeye hakkınız yok. Umarım bundan sonra herhangi bir sorun yaşanmaz @bio33
İyi forumlar.
İyi forumlar.
bu trojenleri neden açıklamıyor arkadaş ne olduğunu yada neden bulaştığını ? herkezden bir laf cıkıyor biri diyor keyloger atmış adamların hesaplarını çalmış ... yani nedir bu şuan herkez bir açıklama bekliyor. [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] da hiç böyle olmadı adam desteğinide süper veriyor .
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.