kanal takip programına videoyap için aldığımız apiyi yazsak olurmu yoksa nasıl alalım bilgilendirirseniz seviniriz hocam hoş geldiniz tekrar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanal takip programına videoyap için aldığımız apiyi yazsak olurmu yoksa nasıl alalım bilgilendirirseniz seviniriz hocam hoş geldiniz tekrar
Ben denedım 1senedır oluyordu son 1haftdır program guncelle dedııgm gıbı yanıt vermyıorda kaldı sımdı yenı api aldım zarzor gene aynı kesemedım bana gelıcen program çalışmıo 1hfatdır
Bu konudaki proğramımı indirdiniz yoksa eskimi eski ise konudaki proğramı indirip deneyin bende sorunsuz çalışıyor..
Hocam yeni programı zaten indirdim Sıkıntı Api çalışmıyor eski api çalışmıyor yeni api lamaya çalışıyrum sistem değişmiş alıyoz ama yanlış alıyoruz baska pcde denedım guncel programı yenı api ile gene aynı Yanır vermıyor dıyor kanalları taramıyor yani sıkıntı Api almada@bio33
Hocam kendi yaptığımı yazayım hatırladığım kadarı ile
maile giriş yaparak belirtilen adrese giriyoruz create project basıyoruz
create basıyoruz proje oluşturulduktan sonra youtube data api basıyoruz
yukarıdan enable ye basıyoruz.enableye basınca aşağısında sarı ünlem işareti çıkıyor onun yanında bi uyarı olacak ona basıyoruz.
sonra gelen sayfadaki doldurulacak alanları doldurup (orayı tam hatırlamıyom şimdi) alttaki seçeneğe tıklıyoruz ve apiyi veriyor.
doğru yanlış bilmem böyle yaptım oldu.
nası anlattım amma.![]()
Ben denedım 1senedır oluyordu son 1haftdır program guncelle dedııgm gıbı yanıt vermyıorda kaldı sımdı yenı api aldım zarzor gene aynı kesemedım bana gelıcen program çalışmıo 1hfatdır
Süper anlattın o şekılde api alıyorum zatenama olmuyor işte hocacım yanı sistem değişmiş sanırım
@bio33 hoşgeldin hocam. Bi ara skype da önüme gelen herkesi siz sanıyordum. O derece takıntı yapmıştınız.![]()
Hoşbulduk hocam![]()
Api giriyorum ancak güncellemiyor
Arkadaşlar Api Key Nasıl Alınır? Videodan izleyebilirsiniz...
https://www.youtube.com/watch?v=xJqYvsltExU
@krfz1 [MENTION=27868]ScrollLock[/MENTION]
yt kanal bulma ne zaman güncellenir hocam
elinize sağlık hocam videoyapa girdiğimiz apiyi direk bunada girsek aynı apinin farklı şeyler tarafından kullanılması bi sıkıntı çıkarmaz sanırım
Hocam 2.4.3 son versiyon linki konunun başında mevcuttur.
---------- Spam Engelliyici 14:26 ---------- Önceki Mesaj 14:25 ----------
Sorun olmaz hocam. Aynı apiyi hem kanal takipte hem kanal bulmada hem de videoyapta kullanıyorum. sıkıntı yok.
Api giriyorum ancak güncellemiyor
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.