Kanal Takip Programı (bio33) Hk.

• Kullanıcı bio33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Özel Yazılım Satış
kanal takip programına videoyap için aldığımız apiyi yazsak olurmu yoksa nasıl alalım bilgilendirirseniz seviniriz hocam hoş geldiniz tekrar

kanal takip programına videoyap için aldığımız apiyi yazsak olurmu yoksa nasıl alalım bilgilendirirseniz seviniriz hocam hoş geldiniz tekrar

Ben denedım 1senedır oluyordu son 1haftdır program guncelle dedııgm gıbı yanıt vermyıorda kaldı sımdı yenı api aldım zarzor gene aynı kesemedım bana gelıcen program çalışmıo 1hfatdır

Ben denedım 1senedır oluyordu son 1haftdır program guncelle dedııgm gıbı yanıt vermyıorda kaldı sımdı yenı api aldım zarzor gene aynı kesemedım bana gelıcen program çalışmıo 1hfatdır

Bu konudaki proğramımı indirdiniz yoksa eskimi eski ise konudaki proğramı indirip deneyin bende sorunsuz çalışıyor..

Bu konudaki proğramımı indirdiniz yoksa eskimi eski ise konudaki proğramı indirip deneyin bende sorunsuz çalışıyor..

Hocam yeni programı zaten indirdim Sıkıntı Api çalışmıyor eski api çalışmıyor yeni api lamaya çalışıyrum sistem değişmiş alıyoz ama yanlış alıyoruz baska pcde denedım guncel programı yenı api ile gene aynı Yanır vermıyor dıyor kanalları taramıyor yani sıkıntı Api almada :( [MENTION=12575]bio33[/MENTION]

Hocam yeni programı zaten indirdim Sıkıntı Api çalışmıyor eski api çalışmıyor yeni api lamaya çalışıyrum sistem değişmiş alıyoz ama yanlış alıyoruz baska pcde denedım guncel programı yenı api ile gene aynı Yanır vermıyor dıyor kanalları taramıyor yani sıkıntı Api almada :( @bio33

Hocam kendi yaptığımı yazayım hatırladığım kadarı ile
maile giriş yaparak belirtilen adrese giriyoruz create project basıyoruz
create basıyoruz proje oluşturulduktan sonra youtube data api basıyoruz
yukarıdan enable ye basıyoruz.enableye basınca aşağısında sarı ünlem işareti çıkıyor onun yanında bi uyarı olacak ona basıyoruz.
sonra gelen sayfadaki doldurulacak alanları doldurup (orayı tam hatırlamıyom şimdi) alttaki seçeneğe tıklıyoruz ve apiyi veriyor.
doğru yanlış bilmem böyle yaptım oldu.

nası anlattım amma.:D

Hocam kendi yaptığımı yazayım hatırladığım kadarı ile
maile giriş yaparak belirtilen adrese giriyoruz create project basıyoruz
create basıyoruz proje oluşturulduktan sonra youtube data api basıyoruz
yukarıdan enable ye basıyoruz.enableye basınca aşağısında sarı ünlem işareti çıkıyor onun yanında bi uyarı olacak ona basıyoruz.
sonra gelen sayfadaki doldurulacak alanları doldurup (orayı tam hatırlamıyom şimdi) alttaki seçeneğe tıklıyoruz ve apiyi veriyor.
doğru yanlış bilmem böyle yaptım oldu.

nası anlattım amma.:D

Süper anlattın o şekılde api alıyorum zaten :D ama olmuyor işte hocacım yanı sistem değişmiş sanırım

Hoşbulduk hocam. Ben de aynı şekilde videoyaptaki apiyi kullanıyorum. Sıkıntı yok hocam.

Birazdan api almayla ilgili görseller ekleyeceğim konuya

Süper anlattın o şekılde api alıyorum zaten :D ama olmuyor işte hocacım yanı sistem değişmiş sanırım

Bende niye oluyor ozaman madem aynı şekilde alıyoruz.
Sıkıntı sende.:D api almada sorun yok daha dün gece aldım sıkıntı yok şu an.

[MENTION=12575]bio33[/MENTION] hoşgeldin hocam. Bi ara skype da önüme gelen herkesi siz sanıyordum. O derece takıntı yapmıştınız. :D

Api giriyorum ancak güncellemiyor

Guncelle dediğin zaman Uste Yanıt vermiyor yazıyor dimi hocam? Veya öyle kalıyor güncellenmiyor yalnız değilsin sen ben scrollock var 5 10kısı daha var anlamadım bızde nıye boyle guncellemıyor durudk yere oldu bıde 1haftadır boyle

yt kanal bulma ne zaman güncellenir hocam

Hocam 2.4.3 son versiyon linki konunun başında mevcuttur.

---------- Spam Engelliyici 14:26 ---------- Önceki Mesaj 14:25 ----------

elinize sağlık hocam videoyapa girdiğimiz apiyi direk bunada girsek aynı apinin farklı şeyler tarafından kullanılması bi sıkıntı çıkarmaz sanırım

Sorun olmaz hocam. Aynı apiyi hem kanal takipte hem kanal bulmada hem de videoyapta kullanıyorum. sıkıntı yok.

Hocam 2.4.3 son versiyon linki konunun başında mevcuttur.

---------- Spam Engelliyici 14:26 ---------- Önceki Mesaj 14:25 ----------

Sorun olmaz hocam. Aynı apiyi hem kanal takipte hem kanal bulmada hem de videoyapta kullanıyorum. sıkıntı yok.

abi yıllar önce bende almıştım kanal bulma programından lakin lisans anahtarı yoktu sanırım o zamanlar yanlış hatırlamıyorsam yada vardı kaybettim ben nasıl kullanabilirim şimdi onu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri