Kanala sürekli video yüklemek izlenimleri arttırır mı?

mertcan38

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar sorum başlıkta, izlenimleri arttırmak için neler yapmalıyım. Yeni olduğum için soruyorum kusura bakmayın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

düzenli aralıklarla yüklersen faydasını görürsün

bende izlenim sürekli artarken video atınca yerlere düşebiliyor katagori ile alakalı

Gameplay hocam, düzenli aralıklarla video yüklemeye gayret gösteriyorum gibi.

Teşekkür ederim hocam, öyle deneyim.

Sosyal medyada videolarini paylaş düzenli olarak kanalina video yükle

Sosyal medyada ağırlıklı olarak twitter mı yoksa facebookta olur mu hocam? [MENTION=47867]Skyline[/MENTION]

sürekli video atmak topluluk alma olasılığını da artırıyor. yeni eklenen videolar sürekli takip edilir. eğer kanalın oturmuşsa bencce hiç elleme.

[MENTION=54058]yns[/MENTION] hocam yok kanal daha yeni 1 haftalık falan, ama özgün içerik olduğundan sıkıntı olur mu ki?

[MENTION=54058]yns[/MENTION] hocam yok kanal daha yeni 1 haftalık falan, ama özgün içerik olduğundan sıkıntı olur mu ki?

kanal oturmamışsa yani günlük 1000 ve üzeri izlenim yoksa kafana göre takıl kaybedeceğin birşey yok. Özgün kanala topluluk gelir mi diye sorarsan tecrübelerime göre geliyor. Nasıl olduğunu bilmiyorum ama kendi hazırladığım slaytlara bile bazen topluluk geldiği oldu. youtube'ye asla güvenme bazen mal mal işler yapıyor.

Haklısınız hocam fazlada abartmadan yapmak lazım öneriniz için teşekkür ederim.

[MENTION=47867]Skyline[/MENTION] anladım hocam yapayım bakalım nasıl olacak. Teşekkür ederim yardımınız için.

bir ozgun kanali sahibi olarak soyluyorum HERGUN video atmak yuksek aboneydeken cook iyi kazandirir ve hergun duzenli bi sabit abone alirsin ama bence 3 gunde bir yukle vee kanalinda yukselme ( patlama ) yasandiginda hergun at . kanalin bir anda cikar 400-500k aboneye . duzenli hergun yuklemek iyidir ama yarinin videosunu veya 3 gun sonrasinin videosunu bugunden hazir etmen gerekr .

bir ozgun kanali sahibi olarak soyluyorum HERGUN video atmak yuksek aboneydeken cook iyi kazandirir ve hergun duzenli bi sabit abone alirsin ama bence 3 gunde bir yukle vee kanalinda yukselme ( patlama ) yasandiginda hergun at . kanalin bir anda cikar 400-500k aboneye . duzenli hergun yuklemek iyidir ama yarinin videosunu veya 3 gun sonrasinin videosunu bugunden hazir etmen gerekr .

Anladım hocam hazır videolarım var ancak eklemeye devam edeyim en iyisi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri