KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

Merhaba Arkadaşlar,

Kimse uyarmadı demesin. Bazen sistem spamden kanal kapansada normal kapanmış gibi gösterip satıcıdan kesinti yapmamış. Alıcıda tabiki kesintisini almamış. Bu satıcınında % sini spam harici kapandığı için düşürmemiş. Bugece manuel olarak spam harici kapanan kanalları tarayacağım. Taramada spam diye kapanmışsa son 1 ay içerisinde hem istatistiğinize etki edecek hemde satışınızdan kesinti olacaktır. Bu bir uyarıdır, bunda yanlış olan birşey yoktur. Zaten kurallar gereği spamden kapanan kanallar alıcıya %30 u iade, + satan kişinin % istatistiğini düşürür. Fakat bazı arkadaşlar beni uyardı. Spamden kapanıyor iademi alamıyorum dedi. Bu nedenle son 1 aydaki SADECE spam harici kapanan kanalları tarayacağımı bildiririm.

Videoyap yöneti desteğine bu durumu yaşadığınız kanalların linklerini atarsanız gereğini yaparım. Kişide mn ye bağlı kanalları eminim ki o fiyata satmak istemezdi. Bir yanlış yapmıştır. Ben stoğu varsa düzgün 3 kanalını verir. mnlerini iptal eder kişiye iade ederim. teşekkürler
desteğe yazdım hocam Üyelik Id : 12754

Merhaba Arkadaşlar,

Kimse uyarmadı demesin. Bazen sistem spamden kanal kapansada normal kapanmış gibi gösterip satıcıdan kesinti yapmamış. Alıcıda tabiki kesintisini almamış. Bu satıcınında % sini spam harici kapandığı için düşürmemiş. Bugece manuel olarak spam harici kapanan kanalları tarayacağım. Taramada spam diye kapanmışsa son 1 ay içerisinde hem istatistiğinize etki edecek hemde satışınızdan kesinti olacaktır. Bu bir uyarıdır, bunda yanlış olan birşey yoktur. Zaten kurallar gereği spamden kapanan kanallar alıcıya %30 u iade, + satan kişinin % istatistiğini düşürür. Fakat bazı arkadaşlar beni uyardı. Spamden kapanıyor iademi alamıyorum dedi. Bu nedenle son 1 aydaki SADECE spam harici kapanan kanalları tarayacağımı bildiririm.

Videoyap yöneti desteğine bu durumu yaşadığınız kanalların linklerini atarsanız gereğini yaparım. Kişide mn ye bağlı kanalları eminim ki o fiyata satmak istemezdi. Bir yanlış yapmıştır. Ben stoğu varsa düzgün 3 kanalını verir. mnlerini iptal eder kişiye iade ederim. teşekkürler

hocam otomatik alım için sınır 200 diye belirtilmiş. 200 kanalı attıktan sonra normal üyelere 300 kanal satmam gerektiği uyarısı çıkıyor.
300 den sonra 400 e çıkacakmı acaba ?

Arkadaşlar,

hepinizden çok özür dilerim. her hafta salı ve cuma günü ödeme çıkarma günüm. Bugün ilk defa ödeme gününü unuttum. Hatta baktım arkadaşlar cumaya gidiyor. Cumaya apor topar yetiştim. Günleri karıştırmışım. Cumaya giderken gelince hemen ödemeleri yapyım dedim fakat oruç başıma vurmuş. Şimdi bir arkadaşın destek mesajıyla ayıktım. Garanti bankası hesabı olanlara şimdi havale geçtim. Fakat diğer bankalar kaldı arkadaşlar. Gece paypallarıda yapıcam. Eğer acil nakite ihtiyacınız varsa paypalla değişebilirsiniz yoksa pazartesi sabah 9 da yapıcam. Sonra normal döngü yani salı ve cuma ile devam edicez. Herkes kusura bakmasın, en içten dileklerimle kanal satıcılarından özrümü kabul etmelerini temenni ediyorum. Bilerek yapmadığım bilinsin isterim.

300 video ile deniyeyim dedim 44 video atıp bıraktı kanala :(

Edit : Ups buyfullchannel a yazdım sandım :(

RE

Arkadaşlar,

hepinizden çok özür dilerim. her hafta salı ve cuma günü ödeme çıkarma günüm. Bugün ilk defa ödeme gününü unuttum. Hatta baktım arkadaşlar cumaya gidiyor. Cumaya apor topar yetiştim. Günleri karıştırmışım. Cumaya giderken gelince hemen ödemeleri yapyım dedim fakat oruç başıma vurmuş. Şimdi bir arkadaşın destek mesajıyla ayıktım. Garanti bankası hesabı olanlara şimdi havale geçtim. Fakat diğer bankalar kaldı arkadaşlar. Gece paypallarıda yapıcam. Eğer acil nakite ihtiyacınız varsa paypalla değişebilirsiniz yoksa pazartesi sabah 9 da yapıcam. Sonra normal döngü yani salı ve cuma ile devam edicez. Herkes kusura bakmasın, en içten dileklerimle kanal satıcılarından özrümü kabul etmelerini temenni ediyorum. Bilerek yapmadığım bilinsin isterim.

sizden kimsenin güven sıkıntısı çekeceğini zannetmiyorum hocam. iyi forumlar

Mail açan arkadaşlar sisteme toplu mail satarsa güzel olur, buyfullchannel'da günlerdir kanal oluşturamıyoruz yeterli kanal olmadığı için. Ayrıca kredi yükleyeceğim, kanal olmadığı için kredi yüklemeye bile izin vermiyor. Zaten havale ile yapılan ödemelerin onaylanması da 1 günün üzerinde sürüyor. İyice zaman kaybediyoruz bu problem sebebiyle.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Buyfullchannel'ın çok daha efektif kullanılabilmesi için 1-2 gününü ayırabilirsen sevinirim hocam. Videoyap ve kanalalsat'ın çok gerisinde kalıyor ve ilgilenilmiyor gibi geliyor bana. Bu şekilde devam edecekse kredi yüklemenin de anlamı kalmayacak zaten

Daha önce yazmıştım tekrar yazayım benim için aciliyeti olan konular;

Kanallarım sekmesinde bir düzenlemeye gidilmeli. Kanal sayısı arttıkça bu sayfanın kullanılabilirliği azalıyor. Kapanmış kanalları, adsense bağlı kanalları, partnere bağlı kanalları ayrı ayrı görebileceğimiz bir sistem olabilir. Kendimiz ayırabiliriz listelemek istediğimiz kanalları.

Şu anki sistemde 200 kanal varsa 180. kanalın istatistik butonuna bastığımda, istatistikleri görmek için en üste çıkıyorum. 179. kanala bakmak istediğimde tekrar aşağı inip yukarı çıkmam gerekiyor. Bu istatistikleri hemen yan tarafta görsek çok daha kullanışlı olacak.

Şu an yaşadığımız kanal olmadığı için yükleme yapamama sorununu yaşamamak adına elimizdeki kanallara direk yükleme yapma özelliği getirebiliriz. Yani kanal bilgilerini biz girebiliriz. Kanalalsat üzerinden kanal yüklemek istiyorum ama "200 adet kanalı normal üyelere satış yaptıktan sonra tokenlı otomatik satış yapabilirsiniz." uyarısıyla karşılaştığım için bunu da yapamıyorum.

Açıkçası stabil çalıştığında çok işime yarayan bir sistem buyfullchannel ama bu şekilde pek bir işe yaramıyor. Umarım kısa sürede yazdıklarıma bir çözüm getirebilirsin hocam, bu şekilde devam edecekse yerine farklı bir yöntem aramak durumunda kalacağım çünkü.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] satın alınan kanallarda şu uyarı çıkmaya başladı sebebi nedir? Google yeni bir güncellememi yaptı yoksa..

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] merhaba hocam kanalalsatta ödeme isteği yapmıştım 22.06.2015 09:00 tarihli isteğinizde 32.57 TL ödenmiş yazıyor ancak hesabıma herhangi bir para yatmadı, tekrar ödeme isteği de yapamıyorum yardımcı olur musunuz, pm atmayı denedim ancak posta kutunuz dolu olduğu için buraya yazıyorum

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] merhaba hocam kanalalsatta ödeme isteği yapmıştım 22.06.2015 09:00 tarihli isteğinizde 32.57 TL ödenmiş yazıyor ancak hesabıma herhangi bir para yatmadı, tekrar ödeme isteği de yapamıyorum yardımcı olur musunuz, pm atmayı denedim ancak posta kutunuz dolu olduğu için buraya yazıyorum

Bende seni arıyordum. Dün banka hesabıma ad soyad uyuşmazlığı diye geri gönderdi. Dekontuyla birlikte yazıcaktım fakat kişi bana ulaşırsa daha kolay olur malum cok kişiye ödeme yapıyorum. Videoyap desteğine kanalalsat.com üyelik mailini ve 32.57 yi yazarsan ve kanalalsat.com a düzgün iban girersen sevinirim. Sana iade dekontunuda göndereyim hocam

Bende seni arıyordum. Dün banka hesabıma ad soyad uyuşmazlığı diye geri gönderdi. Dekontuyla birlikte yazıcaktım fakat kişi bana ulaşırsa daha kolay olur malum cok kişiye ödeme yapıyorum. Videoyap desteğine kanalalsat.com üyelik mailini ve 32.57 yi yazarsan ve kanalalsat.com a düzgün iban girersen sevinirim. Sana iade dekontunuda göndereyim hocam

Destekten yazdım hocam maili vs. teşekkürler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] aci ıs bank ıle odeme yaptım yanlıslıkla 200 yollucayagıma 150 yolladım sonradan 50 tl daha attım toplam 200 tl havale gectım kredı yuklermısın sana zahmet

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Abi kanalalsat.com sitesine videoyapdaki gibi destek bölümü ekler misiniz? 3-5 tane de başına benim gibi işsiz eleman koyarsın çalışırım :D

1 ay onceden alip bekletiyorum kanallari . hep oyle yapardim

simdi dun grdigimde 90% kanallar etkinlik var diyor ve hepsi telefon onayi istiyor :( bir bir onayliyorum. yapcak yok.

sistemden kaynaklaniyor qaliba :(

cevap bile verilmemis

tum eski kanallarimda ayni durum. yeni kanal almadim daha. test etmedim . eskileri bitirseydim bi daha almam. sitenin destegi bile yok

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam , hesabımda 9.40 kurus para kaldı rica etsem onu alabilir miyim mail satışını neredeyse ozel siparişler hariç bitirdim sayılır.bilgileri özel mesaj olarak gonderdim tarafınıza kanalalsattan , üyelik maili [email protected]

Kanalalsat tan haric forum uzerinde konu acipta tokenli kanal satabilirmiyiz hocam forumda yasak yada degil diye bilgiye ulasamadim size sormak istedim [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri