KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

Merhaba arkadaşlar Kanalalsat ta 30 kuruştan ve 40 kuruştan onaysız kanal satişi yapıyorum kapanan kanallarin telafisi olur HEPSİ FARKLI IP den açilmiştir açilirken Windows Kullanilmiştir android degildir Güvenlikten kontrol edebilirsiniz bilginize :)
sistem ücretlendirmesi
30 kuruş = 38 kuruş
40 kuruş = 50 kuruş
Satici:
siegoreaza

Son düzenleme:
1130 kanal ekledim :) herkese bol kazanclar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba Arkadaşlar,

Açık konuşmak gerekirse ben bugünü çarşamba sanıyordum. Ödemeleri çıkarmayı unuttum. Yarın sabah saat 9 da satıcı arkadaşların ücretleri hesabınızda yatırılmış olacaktır. Bugünlerde videoyapa efsane bir özellik getirmekle meşgül olduğum için günler önemini yitirdi. Kusura bakmayınız, iyi çalışmalar

Merhaba Arkadaşlar,

Açık konuşmak gerekirse ben bugünü çarşamba sanıyordum. Ödemeleri çıkarmayı unuttum. Yarın sabah saat 9 da satıcı arkadaşların ücretleri hesabınızda yatırılmış olacaktır. Bugünlerde videoyapa efsane bir özellik getirmekle meşgül olduğum için günler önemini yitirdi. Kusura bakmayınız, iyi çalışmalar

uzun suracekmi stabil çalışması videoyapın hocam

kanal spamdan kapanmış fakat sadece son bi haftayı alabilirsiniz diyor hocam ama ben zaten iki gün önce satın aldım ?

kanal spamdan kapanmış fakat sadece son bi haftayı alabilirsiniz diyor hocam ama ben zaten iki gün önce satın aldım ?
Videoyap yönetici desteğine kanalalsat mailini ve sıkıntıyı yaşadığın kanalın mail adresini yazarmısın. İmkansız demek doğru olmaz ama kontrol etmek isterim.(imkansız diye birşey yok, kontrol etmek en doğrusudur)

Merhaba Arkadaşlar,

Heyecanla bekliyoruz.

merhabalar dun havale yolu ıle 10 tl lı khesabıma kredı yukledı mama hala sızı beklemekteyım ne zman hesabıma parayı yollayacaksınız acıl bakarmısınız?
[email protected]

---------- Spam Engelliyici 11:46 ---------- Önceki Mesaj 10:05 ----------

merhabalar dun havale yolu ıle 10 tl lı khesabıma kredı yukledı mama hala sızı beklemekteyım ne zman hesabıma parayı yollayacaksınız acıl bakarmısınız?
[email protected]

dostum ne zaman cvp vericeksin? skype kullanmıyorsan burdan biran önce cvpla

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dün aldığım kanallar bugün kapanmış uyaru şu şekilde:
Kanal kapanmış, fakat sadece spamden kapanan kanalların iadesini alabilirsiniz.

kanallar spamdan kapandı bu hatayı veriyor para iadeside yapmadı sistem.

Bende de aynı şekilde 4-5 kanalın Parasını iade etmedi

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam beni rahatsız eden bir durum var Benimle hızlıca iletişim kurabilirmisiniz aciliyeti vardır

kanallarımızı artık kanalalsat üzerinden de alabilirsiniz. üye adı: selcukakkus58

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 1.Sabah Token verdigim Tüm kanallar eklenmedi Sabahın 7 sindeki tüm emegim boşa gitti yani anlamadım neyse dedim aldım tekrar denedim uyarı vermedi yeni belirlediginiz token yerini sabah 2.kere degişmişsiniz zaten token vermiştiniz hatası vermedi tek tek ip degiş çerez sil baştan vermek zorunda kaldım
2.Sistemde eklenmiş kanalı Kimse almassa kapanmıyor ne zaman sisteminizden video yüklemeye başladıgında anormal şekilde Tüm token satıcılarındaki kapanma oranı artıyor
3.Buychanells kullanmak için alınmış ama kullanılmadan kapanmıştır diyor 0 para yazıyor tıklıyorum kanal açık
4.adam aldıgı maillere ip degişmeden 30 hesaba girip isim degişip kapatıyor başta spamdan degildir işaretli iken sonradan kapanmışa çeviriyor sisteminiz istatik kötü olarak eklendigi gibi 2 tl olanı 1.40 çevirmiş oldu
5.zaten haftada 2 gün ödeme gününüz neden biz haftada 1 kere ödeme isteginde bulunalımki yani örnekle salı ben ödeme isteginde bulundum ödediniz cuma olmadan 2.istekde bulunmalıyım
6.Bu kanal kapanma olayının Sistemden kapandıgını duyurdunuz bakıyorum 20 kanal kapanmış siz bizden kaynaklı olarak işaretlediginiz 3 4 tane

Büyük hakkaniyet var hem satan için hem alan için Adam kapanacak tokenli kanalı niye alsın 3 4 kişi ile konustum hepsi aynı durumdan muzdarip normal ekledigimiz kanallar hep açık istatisklere bakın inceleyin 1 aydır ekledigim 90 kanal aynı sekilde duruyor

2 hesaptan acil olarak destekten yazdım biz bot kullanıcısı degilizki hepi topu token satan 10 12 kişi yeni bir panel ayarlamalısınzı oraya kanalı seçip nasıl kanalı alan kişi kapandı diye işaretliyorsa bizde hayır bu kanal açık işte bu kanal spamdan gitmemiş alan kişi kullanmış diyebilelim
Ordaki madde açık yüzde 50 kapanma olursa parayı unut açık olanıda 21 gün sonra alırsın ödemeyi almak için kaç gündür kanal ekliyorumki haftam dolsun sisteminizin kapattıgı kanalların 1.40da olsa ücretini alabilmek için

Şimdi bakıyorum o kapandı dediginiz kanal adam 10 dakika önce video yüklemiş :/ Hızlı kontak kurabilecegimiz biri olmalı

Şuan Toplu kanal eklemede bozuldu eklenmiyor

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Senin gibi bir adama yakismayacak hareketler yarin Şikayet konuma ssleri eklerim hatta videoda cekebilirim Şikayet konuma yazarsin resmen magdur ediyorsun senin sisteminin hatasini bana kesiyorsun bunun baska aciklamasi yok 2 gun ònce 2 hesaptan videoyap destek yazdim 1 tanesine cevap atmadin yuzde 35 oldu yuzde 50 kapanmayi gecicek token satanlarin hepsi yakindir

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri