Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sizden bi isteğim var sallıyorum 10 adet para kazanması açık normal kanal ekledim 1-2 saat sonra yine aynı şekilde 10 adet para kazanması açık normal kanal eklediğim zaman 2si birleşse 20 adet olsa nasıl olur ? 2x 10 adet yerine.hem kalabalık olmamış olur
Merhaba Arkadaşlar,
Cep telefonunuza gelen kodu sistem kabul etmediğini yazan arkadaşlar olmuştu. Session yerine gönderilen onay kodunu sqlde tutmaya başladım. Bu nedenle cep telefonu onay kodunda problem kalmamıştır.
Merhaba hocam,
eğer o 20 kanalda birebir aynı özellikler seçilerek açılmışsa birleştirir hocam onları. Ama 1 kurus arasında fark olsun birleştirme yapmaz.
Hayırlı olsun hocam çok güzel bir proje
10 tl yukarısı girilmiyor
hayırlı uğurlu olsun hocam
вєякαη;484440' Alıntı:Hayırlı olsun hocam bu sistemle büyük ölçüde toplu kapanmaların önüne geçileceğine inanıyorum
ne alaka?
вєякαη;484451' Alıntı:Zamanla anlarsın abisi![]()
abisi? ne ara bu kadar samimi olduk bu platin üyelerdeki ego ve ukalalık iyice baydı
вєякαη;484471' Alıntı:Senin anlaşılan bayağı bi zamana ihtiyacın var iyi görmüyorum durumunu![]()
hayırdır banlatacanmı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.