KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

Konu dışı mesajlar atılmasın lütfen. Gereksiz tartışmaya girmeyin.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Hayırlıs olsun :) Güzel bir proje.
Size söylemek isterimi şu anda ile iki siteyede erişim yok :) Alltaki hatayı alıyorum:
Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2)

Merhaba Arkadaşlar,

Toplu kapanma yaşayanları en büyük ilacı. Normalde birisinden gidip 50 kanal alınıyorsunuz 50 side toplu kapanıp diğer kanallarınıza birşey olmuyor. işte bu olayıda bu sistem çözmüş oluyor. Gidip 50 kanalı isterseniz 50 farklı kişiden 1 dk da online alabilirsiniz. Biri kapanınca diğeri aynı anda kapanmaz. Riski 50 ye bölmüş olursunuz.

Evet sağolsunlar hayırlı olsun için biraz saldırı hediye ettiler. Şuanda açık serverlar.

Güvenilir sağlam mail satıcılarını pazara bekliyoruz ki alalım

Partner kanal satan yok mu hiç arkadaş ) 1-2 tane lazım oldu bulamıyorum yahu. YTR'ye başvurdum ondan da 4-5 saattir haber yok )

Merhaba Arkadaşlar,

Toplu kapanma yaşayanları en büyük ilacı. Normalde birisinden gidip 50 kanal alınıyorsunuz 50 side toplu kapanıp diğer kanallarınıza birşey olmuyor. işte bu olayıda bu sistem çözmüş oluyor. Gidip 50 kanalı isterseniz 50 farklı kişiden 1 dk da online alabilirsiniz. Biri kapanınca diğeri aynı anda kapanmaz. Riski 50 ye bölmüş olursunuz.

Evet sağolsunlar hayırlı olsun için biraz saldırı hediye ettiler. Şuanda açık serverlar.

partner kanallar için ayrı bir kategori olursa sevinirim. o sektörde iyi para var hem aranan bir sektör:)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam

kanal satacam ama. Ben 20 TL 'ye satacam sistem olmuyor.

9.99 TL olarak kabul ediyor en son :)

sanırım sadece boş kanal satışı için ayarlanmış bi sistem,en azından şimdilik.gelirli,partner vb yani 10tl üzeri satış olmuyor anladıgım kadarıyla.tabi bu da güzel,en azından saglam kanal satanlardan alırız kanalları.sürekli olarak,hemen hemen bildigim tüm partnerlere kanal baglayıp satıyorum ben normalde.ama bu aralar bırakı satmayı,kendimiz kullanmak için dahi kanal bulunduramıyoruz.çünkü aldıgımız hesaplar henüz biz 1 kez giriş dahi yapmadan kapanıyor genelde.buda sanırım mail açan kişiyle,açma şekliyle filan alakalı bişey.bunun önüne geçebilecek bi çalışma olmuş bence bu,umarım diledigimiz gibi olur :)

projenin en önemli özelliği; en sağlam kanal satıcılarını zirveye taşıyacak olmasıdır. artık " çerezler silindi, her mail ayrı tel onayıyla yapıldı " yalanlarını sıkıp hiç bi işlem yapmadan patır patır kanal açtıktan sonra kanalı patlayanlar suçu kullanıcıya yükleyemicek. işini sağlam yapanlarsa projede hep zirvede olup daimi müşteriye sahip olcak. bu açıdan sağlıklı bir iş, tebrikler.

bakalım sistemi denemek için 1 kanal koydum ucuzundan:D

edit: kaldırdım. belki arkadaşımı bu işe sokabilirim ha. adamın paraya ihtiyacı var.

Son düzenleme:
Sistemi inceleme fırsatım oldu, gayet güzel bir sistem kendimce iyi ve kötü yanlarını listeledim.

İyi yanları

• Online olarak istediğiniz anda kimseyle muhattap olmadan satış / alış yapıyorsunuz.
  • Toplu kıyım olduğunda veya hesabınız kapatıldığında alacağınız %30luk oranın farkında olacaksınız ve bu yüzden verdin vermedin gereksiz tartışmaları çıkmayacak hem alıcının hem de satıcının kafası rahat olacak :) .

Kötü yanları

• Satıcı açısından kanala video yüklenip de kapatıldığında %30'luk bir kayıp söz konusu
  • Alıcı açısından kıyım değil de normal zamanlarda satıcının hatasından gerçekleşen kapanmalarda kanal iadesi değil de %30 almakla yetiniyorsunuz.
  • Yani anlayacağınız kıyım açısından düşünüldüğünde %30 luk oran hem alıcı hem satıcı için oldukça iyi bir oran, ancak normal kanal kapanmalarında hem alıcı hem de satıcı mağdur olabilir.

Neler yapılabilir ?

• Sistemin kanallara video atılmış mı atılmamış mı kontrol etmesi sağlanabilir bu sayede mağduriyet en aza indirilecektir.

hocam birde kanallar eklendikten sonra düzenleme yapabilecegmiz bir secenek olsa cok iyi olacak en azından pahalıya koydugunuz kanallar satılmassa sonrada fiyatını düşürebilme imkanımız olur

Kanal url olmadan satis bekleniyor :)

Discovery cihazımdan gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri