KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

Hocam bence sistemde ekli tüm kanallar saatlik olarak kontrol edilsin eğer video yüklendiyse o kanal 1 hafta içerisin de kapansa dahi %30'u geri verilmesin çünkü artık kanalın kapanma nedeni video yüklemeden kaynaklanıyor eğer spamdan kapanıyor olsaydı açıldıktan kısa bir süre sonra kapanırdı eminim ki satıcılar kanal açıldıktan hemen sonra sisteme eklemiyordur şahsen ben öyle yapıyorum en az 1 gün bekliyorum.

Yahu şu mail işi yapanlar biraz mail açalım dedik 3cx de çoğu numara kullanılmış çıkıyor bu sorunu aşan var mı? Ya da 3cx gibi kullanımı kolay bir alternatif var mı ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam birde Su kanalları tek tek satma işini yani alt kanal satmayı halledersen çok iyi olur

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam bence sistemde ekli tüm kanallar saatlik olarak kontrol edilsin eğer video yüklendiyse o kanal 1 hafta içerisin de kapansa dahi %30'u geri verilmesin çünkü artık kanalın kapanma nedeni video yüklemeden kaynaklanıyor eğer spamdan kapanıyor olsaydı açıldıktan kısa bir süre sonra kapanırdı eminim ki satıcılar kanal açıldıktan hemen sonra sisteme eklemiyordur şahsen ben öyle yapıyorum en az 1 gün bekliyorum.

Gmaillerin sağlamlığı video yüklendikten sonra tartılır asıl, öyle gmail satacak ki satıcı video yüklendiğinde patlamayacak, yoksa zaten boşken kolay kolay kapanmıyor.

Edit // hediyeymiş sağolun :)

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 10 tl kredi yükleyip 4.5 tlsini harcadım biraz önce girdiğimde 5.50 tl olması gereken bakiyemin 7 tl olduğunu farkettim sistemde bir sıkıntı mı var ? ilgilenirseniz sevinirim kanallarada baktım linklerden ama kapanmamış ben mi birşey kaçırdım

Hocam bazı üyelere 1.5 tl kredi hediye edildi.

http://www.ytpara.com/492333-post208.html

1.5 tl hediye kredi gelmiş teşekkürler :)

Teşekkürler

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bana da 1.5 tl hediye gelmiş.hediyeden ziyade umarım bu sistemle kanal kapanmalarının önüne geçeriz pek inanmamakla birlikte tabi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam aynı IP'den açılan kanalları sistem kabul ediyo mu ?

Ben bu hediyeyi kanal alacak birine hediye etmek istiyorum mesela nasıl yapabilirim böyle birşey yoktur heralde sistemde :)

tel onayı yapacağım fakat sms gelmedi.

not: turkcell numaraya bekliyorum sms'i 2 kez istedim gelmedi.

sattıgım 1 kanal kapanmış fakat 2 kanal olarak gösteriyor

Son düzenleme:
tel onayı yapacağım fakat sms gelmedi.

not: turkcell numaraya bekliyorum sms'i 2 kez istedim gelmedi.

Merhaba hocam,

Bizde hizmeti turkcelin sahibi olduğu cmfcell den alıyoruz. Hattınız reklama kapalı bir hat olabilir

sattıgım 1 kanal kapanmış fakat 2 kanal olarak gösteriyor

Merhaba hocam,

sistem hatası olabilir bu durumda. Yani sattıklarım bölümünde 1 kanal kapanmış ama istatistikde 2 tane gösteriyorsa galiba kişi 2 farklı sekme açıp 2 sindede aynı saniyede basmış olabilir. Tatilden dönünce icabıma bakabilicem k bakmayınız

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam öğlen havale yapmıştım ilgilenirmisiniz
Merhaba hocam,

Geç onayladım hocam k bakma. Kredi kartı ve paypal otomatik. Fakat banka olayı benim onayımda. Gecikme nedenim: yıllık yaz tatilime çıktım. Kısmetse salı günü türkiyedeyim.

32DLg9.png

Sitedeki en yüksek kanal satışını yapıpda en düşük kapanma oranına sahip olarak fiyatları 0.20 TL arttırmaya karar verdim 0.80 TL alıyordum 1 TL yaptım.komisyonuda hesaba katarsak şuanki güncel fiyat 1.25 TL

Son düzenleme:
32DLg9.png

Sitedeki en yüksek kanal satışını yapıpda en düşük kapanma oranına sahip olarak fiyatları 20 kuruş arttırmaya karar verdim 0.80 alıyordum 1 TL yaptım.komisyonuda hesaba katarsak şuanki güncel fiyat 1.25

geçende dikkatimi çekti senin sattığın kanallar niye kapanmıyor yahu hikmeti nedir :D Çelik zırh felanmı var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri