KanalAlSat.com - Full Online Kanal Alış-veriş Platformu [Videoyap Güvencesiyle]

Hocam bir sigara iç bi hava al ne diyorsun bende anlamadım :( Hocam işin aslı şöyle 10 kadar kanalı açarken videoyapa ekledim. Kanalalsata satış yapacağımda nasıl olduysa onlarıda eklemişim exele.. Normalde bu kanalları kendime ayırmıştım ama nasıl olduysa satmışım. Yani bu kanalların bir kısmı birinde bir kısmı diğerinde hesabı 10 kanal 3 kişiye dağilmiş halde.. Ben 3 kanala yükleme yapınca haberim oldu bir baktım başka videolar var ulan nasıl olur bu dedim sonra kanalalsat geldi aklıma satmış olabilirmiyim diye linklerden bulabildim kime sattığımı yoksa bulamayacaktım. Anlayacağın yanlışlıkla satmışım. Kanalların çoğu iki arkadaşta onlarla görüştük zaten sıkıntımız yok.Hatta onlardan kanalı da istemedim Ama biri kanaldaki videolar kimin diye sormadan kanala sahip çıkmış birde adsenseye bağlamış. Videoyap hesabımda 19. kanal loglarına da bakarsanız yüklemeleri ben yaptım :) Ben ona kızıyorum insan bir sorar hocam kanalıma kim yükleme yapıyor diye ama adam gitmiş adsenseye bağlamış kanala kapak resmi profil resmi eklemiş :) Umarım anlamışsındır hocam

Duş aldım, sigarayıda şuanda tüttürüyorum:)
Anladım olayı o kadar çok çalışırsan satarsın böyle kendi kanalını bile:) sen kanalı kurtardın satın alan kanalalsatdaki arkadaş ise bu kanalı ben aldım içi dolu banane diyor anladıgım kadarıyla. Hocam hak hukuk var. Eğer sen yüklemişsen videoları buda videoyap hesabında varsa en iyisi pm at sabah erkenden ben arkadaş senden ona 10 tl kredi hediye edeyim. Yanlışlıkla kullandıgı hesabı satmış. Buda ekran görüntüsü videoları kendisi videoyap sistemimizden yüklemiş diye log göndereyim anlayışla karşılıycaktır. Sen eğer videoları ben attım diyorsan bilgilerini değiş kendine al kanalı. Sabah halletcem hocam

Anladım olayı o kadar çok çalışırsan satarsın böyle kendi kanalını bile:) sen kanalı kurtardın satın alan kanalalsatdaki arkadaş ise bu kanalı ben aldım içi dolu banane diyor anladıgım kadarıyla. Hocam hak hukuk var. Eğer sen yüklemişsen videoları buda videoyap hesabında varsa en iyisi pm at sabah erkenden ben arkadaş senden ona 10 tl kredi hediye edeyim. Yanlışlıkla kullandıgı hesabı satmış. Buda ekran görüntüsü videoları kendisi videoyap sistemimizden yüklemiş diye log göndereyim anlayışla karşılıycaktır. Sen eğer videoları ben attım diyorsan bilgilerini değiş kendine al kanalı. Sabah halletcem hocam

Hocam o değilde kanalı bağlayana kadar sorsaydı iyiydi... Dikkat ettim benden sonra da kanala yüklemeye devam ediyor o yüzden kanalı artık istemiyorum hocam. Ama videoyapta 19.kanalım logları duruyor bakabilirsiniz. Hatta eşleşen verenlerin bir kaçınıda silmiş galiba... Adam hem kanalı hem kategoriyi parsellemiş :) Dediğin doğru gece gündüz çalışırsak böyle olur bu işler ben en iyisi birkaç gün dinleneyim.

Hocam adam bir özür bile dilemedi Hala bir geri dönüş yok..... Bende kendi yüklediğim videoları videoyap üzerinden siliyorum şimdi.. Kaç gün geçmiş mesajlarımı okuduğu halde cevap vermemiş o kanala biraz daha yükleme yapayım madem öyle benim yüklediklerime sahip çıkıyor. Buna da sahip çıksın.. Kanalı alacaktım şifreyi değiştirmiş kurtarma telefonu falan eklemiş kendini akıllı zannediyor..

Son düzenleme:
Evet bende de gelmedi bayım şuna bir bakarsanız iyi olur.

[MENTION=25072]sorunumvar[/MENTION] bu forumda böyle bir üye varmı? Kanalalsatta olur olmadık yazıyor hala.. Adamın anlaması kıt herhalde yyanlışlıkla satmışım kendi kanalımı diyorum anlamıyor.. Tabi ses çıkarmasaydık kanala sahip çıkacaktı o da olmayınca şimdi çamur at izi kalsın hesabı yapıyor... Başkalarından da aldığı kanallarda güya token çıkıyormuş falan filan... Kanalı alıyor içerisinine 3 gün boyunca yükleme yapılıyor bunu görüyor. Hiç sormuyor satın aldığı adama bu nedir diye adsensesine bağlıyor. Adama mesaj yazıyorum mesajımı okuyor cevap vermiyor kanala videoyu basınca ağlayıp duruyor... Buradaki nick de [MENTION=25072]sorunumvar[/MENTION] mış.. Mesajda öyle yazmış..

Son düzenleme:
@Web_Scripti dünkü ödemeler yapılmamış bugün mü yapacaksınız. Bugünkülerle birlikte yaparsanız iyi olur.

Dün ödemem gereken tutarları bugünkü bakiyelere göre yaptım. x.xxx tutarında ödemeyide almak için çabandan dolayı teşekkürler.

Kısa süre içinde haftada 3 gün ödmee günü belirleşmiştim. pazartesi, çarşamba ve cuma olarak. bunu kısa sürede salı ve cuma günü olarak değiştireceğim. çok yoruyor haftada 3 ödeme günü gerçekten.

Merhaba Arkadaşlar,

Üstteki mesajımda ödeme günlerini haftada 3 günden haftada 2 güne indireceğimi belirtmiştim.

Dün bekleyen ödemeleri yapmadım. Bugün ödemelerin hepsini yaptım. Yani bu tarifeye girdik arkadaşlar.

Bundan sonra kanalalsat.com içerisinde kanal satan arkadaşlar ödemelerini her salı ve cuma günü alacaktır. tek günlük resmi tatil gelirse ödeme bir önceki gün yapılacaktır.

Not: Kanal satıcıları için doğrulama kodu gitmiyordu. Doğrulama kodu gönderimini ayarladım.

Bayım neden bilmiyorum ama ;

UCtarDQ5bEw2EwdbNJ9-PBfQ kanalızın mail ve şifresi uyuşmuyor. Eğer şifreniz doğruysa ve garip karakterler içermiyorsa. Kanalınıza giriş yaptıktan sonra buraya tıklayarak etkinleştiri seçip kayıt edin. Son olarakda burayada tıklayarak yetkiyi veriniz. Sonra tekrardan kanalı satışa çıkarınız. Sistem kanal şifresini türkiye iplerle sadece doğrumu diye kontrol yapıyor. Fakat farklı ülkeden kanalı açtıysanız bu durumu yaşayabilirsiniz. Kanalını açtığınız anda bu işlemleri yaparsanız sonra geri dönüp bu işlemleri yapmanıza hiç gerek kalmaz.

Tarzı bi uyarı alıyor ve sisteme kanal ekleme yapamıyorum.Oysa bütün etkinleştirmeleri kanala yapmıştım sorun nedir ?
Desteğe de yazdım bu arada...

Bayım neden bilmiyorum ama ;

UCtarDQ5bEw2EwdbNJ9-PBfQ kanalızın mail ve şifresi uyuşmuyor. Eğer şifreniz doğruysa ve garip karakterler içermiyorsa. Kanalınıza giriş yaptıktan sonra buraya tıklayarak etkinleştiri seçip kayıt edin. Son olarakda burayada tıklayarak yetkiyi veriniz. Sonra tekrardan kanalı satışa çıkarınız. Sistem kanal şifresini türkiye iplerle sadece doğrumu diye kontrol yapıyor. Fakat farklı ülkeden kanalı açtıysanız bu durumu yaşayabilirsiniz. Kanalını açtığınız anda bu işlemleri yaparsanız sonra geri dönüp bu işlemleri yapmanıza hiç gerek kalmaz.

Tarzı bi uyarı alıyor ve sisteme kanal ekleme yapamıyorum.Oysa bütün etkinleştirmeleri kanala yapmıştım sorun nedir ?
Desteğe de yazdım bu arada...
Kanala yetki vermemişsin kanalsat bölümünde yazıyor zaten sorununla alakalı durum..

Dün "mail creator" isimli kişiden 5 adet onaylı kanal aldım kanalalsattan, bugün bütün kanallar kapandı sitede kanal kapandıyı secince spamdan dolayı kapanmamıştır iade yok deniyor.. parasında değilim ama neden kapandı ozaman bu kanallar 4 tanesine yükleme yapmıştım 1 tanesi daha boştu hepsi kapandı.. arkadasa mesaj attım cevapda yok.. kanal almak isteyenler "mail creator" dan alıcaksa iyice düşünsünler derim...

Dün "mail creator" isimli kişiden 5 adet onaylı kanal aldım kanalalsattan, bugün bütün kanallar kapandı sitede kanal kapandıyı secince spamdan dolayı kapanmamıştır iade yok deniyor.. parasında değilim ama neden kapandı ozaman bu kanallar 4 tanesine yükleme yapmıştım 1 tanesi daha boştu hepsi kapandı.. arkadasa mesaj attım cevapda yok.. kanal almak isteyenler "mail creator" dan alıcaksa iyice düşünsünler derim...

Sanırım bi yerlerde bi sorun var. Aynı sorunu dün ben de bi başka arkadaşta yaşadım. Kendisine mesaj attım. Sağolsun dönüş yaptı.

Aynen sistemde bir sıkıntı var [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam.. 29.12.2014 tarihinde eklediğim tüm hesaplar 138 hesap kapanmış.. Yetki vermeyi unuttuğum ve sisteme satamadığım 5 kanal hala ayakta... Çok büyük zarar ettim. Google artık sizin sistemi fixlemiş olabilir mi? 29 undan önce eklediğim hesaplar hala ayakta sisteminizde satışı bekliyor..

---------- Spam Engelliyici 05:19 ---------- Önceki Mesaj 05:15 ----------

O Kanallar topluluktan kapandığı için spam harici kapanma diye gözüküyor hocam.. Aynısı başıma geldi malesef ama sistemle alakalı bir sorun ya da ayın 29 unda aşırı mail açıldıysa google alayını kapattı diyeceğimde olabilir mi şüpheliyim :)

Nasıl benim hangi durumda bilgi vermem gerekiyor anlıyamadım hocam.

düne baktığım zamanda 3 üyeme ait kanallarda topluluk nedeniyle kapanma görülmüştür. 300'den fazla şuana kadar satış yapmış üye mevcuttur.

Youtube neye göre bu 3 arkadaşın kanallarını yakaladı bilmiyorum. Ama bizle alakalı olmuş olsaydı bu arkadaşların tüm kanalları değilde farklı farklı üyelerden tüm kanalları kapatırdı hocam.

Nasıl benim hangi durumda bilgi vermem gerekiyor anlıyamadım hocam.

düne baktığım zamanda 3 üyeme ait kanallarda topluluk nedeniyle kapanma görülmüştür. 300'den fazla şuana kadar satış yapmış üye mevcuttur.

Youtube neye göre bu 3 arkadaşın kanallarını yakaladı bilmiyorum. Ama bizle alakalı olmuş olsaydı bu arkadaşların tüm kanalları değilde farklı farklı üyelerden tüm kanalları kapatırdı hocam.

Hocam yanlız o gün kanalalsata ekleyemediğimiz kanallar açık.. Eklediklerimiz kapanmış. Mesele olurya o an o dakikada birçok kişi kanal eklediyse bu kadar yoğunluğu google normal görmeyip kapatmış olma ihtimali olabilir. Ya da başka nedenlerle.. 5 Kanal ekleyeninde kapanmış benim gibi 138 kanal ekleyeninde

Hocam yanlız o gün kanalalsata ekleyemediğimiz kanallar açık.. Eklediklerimiz kapanmış. Mesele olurya o an o dakikada birçok kişi kanal eklediyse bu kadar yoğunluğu google normal görmeyip kapatmış olma ihtimali olabilir. Ya da başka nedenlerle.. 5 Kanal ekleyeninde kapanmış benim gibi 138 kanal ekleyeninde

Hocam,

son 1 haftayı sadece baz alarak baktım. 39 farklı arkadaş kanal eklemiş. 3 arkadaşın kanalları toplulukdan kapanmış. bu 2 arkadaş ise aynı ödeme adresine ödeme istediği için. 2 si aynı kişiymiş. yani 2 farklı arkadaşın kanalları topluluk nedeniyle kapanmış. Sence sistemde bir sıkıntı olsa 39 arkadaşdan neden 2 tanesinin kanalları toplulukdan kapanma yerine 39 unkide kapanmaz hocam?

batuhannoyan hocam dışında son 1 haftada satmadığı halde toplulukdan kapanan arkadaş var mı acaba?
[MENTION=14611]Batuhan[/MENTION]oyan hocam, önerim bilgisayarınızdaki javayı silip tekrar kurmanızdır.

Bol kazançlar

Hocam,

son 1 haftayı sadece baz alarak baktım. 39 farklı arkadaş kanal eklemiş. 3 arkadaşın kanalları toplulukdan kapanmış. bu 2 arkadaş ise aynı ödeme adresine ödeme istediği için. 2 si aynı kişiymiş. yani 2 farklı arkadaşın kanalları topluluk nedeniyle kapanmış. Sence sistemde bir sıkıntı olsa 39 arkadaşdan neden 2 tanesinin kanalları toplulukdan kapanma yerine 39 unkide kapanmaz hocam?

batuhannoyan hocam dışında son 1 haftada satmadığı halde toplulukdan kapanan arkadaş var mı acaba?

[MENTION=14611]Batuhan[/MENTION]oyan hocam, önerim bilgisayarınızdaki javayı silip tekrar kurmanızdır.

Bol kazançlar

Bilgisayarımda java yok hocam sadece ie yüklü.. Son bir haftadan bahsetmiyorum hocam sadece 29.12.2014 bu tarihte yaşandı. Bu tarihten öncede ekleme yaptım ama sıkıntı yok. Bugün deneme amaçlı 4 hesap ekledim şimdilik kapanmadı ama diğer hesabımda hala ekli mailler var onlarda sağlam.. Yani ne olduysa o gün oldu. İlla kanalalsattan oldu da demiyorum belki google kıyım yapmıştır diyeceğim de o gün açıp eklemediklerim sağlam zaten beni düşündüren de bu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri