KanalD Youtube Kanalı GERÇEKTİR !

J
  • Kullanıcı Jiraslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: KanalD Youtube Kanalı Sahtedir ! Konuyu Okuyun .

nasıl şikayet edebiliriz bunu kanalının kapanması için

Bu kanıya nerden vardınız.

Katıldığı Tarih 18 Eyl 2006 ?

nasıl şikayet edebiliriz bunu kanalının kapanması için

Kanala gir hakkında kısmına tıkla ordaki bayrak işaretine tıklayıp şikayet et.

Bu sahte ise gerçek kanal d nasıl buna telif atmıyor orayı tam kestiremedim

hocam yanlis biliyosun gercek kanal :) yoksa nasil yukleye bilir diziler??

Sahte ise bu fragman ve diziler ile bu kadar ayakta kalabilmesi mucize, tebrik etmek lazım aslında adamı :D

Hayır yani neye göre böyle sahte diye damga verebiliyosunuz anlamıyorum , Kanal Gerçek oldugu için linki kaldırmadım , sahte olmasının nedeni logolu videolar paylaşması mı ? İstedigi yerden paylaşır bu kimseyi baglamaz .

Geçen Yıl bir Beyaz Show Kanalım Vardı , Çogunuz Görmüşsünüzdür , 55-60 Bin aboneli vs . .
Bu kanal sahibi benimle iletişime geçerek Beyaz Show Kanalımı Çalmaya çalıştı Bana attıkları mesajlar var birazdan ekliyorum .

Geçen Yıl bir Beyaz Show Kanalım Vardı , Çogunuz Görmüşsünüzdür , 55-60 Bin aboneli vs . .
Bu kanal sahibi benimle iletişime geçerek Beyaz Show Kanalımı Çalmaya çalıştı Bana attıkları mesajlar var birazdan ekliyorum .

Ekleyin.

Benim KanalD ile ne Problemim Olabilir , Ön yargı ile yaklaşan arkadaşlara söylüyorum , benim başıma geldi Dikkatli olun diye söylüyorum . bu olay 3-4 ay önce gerçekleşti bugün yine bir videomun engellendigini görünce paylaşmak istedim.

önce İletişime geçti mesajla bu şekilde yt üzerinden 3-5 mesajlaştık

daha sonra ben davayı anlayınca

Resim Küfür içerdiginden dolayı kaldırılmıştır .

ve bu

Benim KanalD ile ne Problemim Olabilir , Ön yargı ile yaklaşan arkadaşlara söylüyorum , benim başıma geldi Dikkatli olun diye söylüyorum .

önce İletişime geçti mesajla bu şekilde yt üzerinden 3-5 mesajlaştık

daha sonra ben davayı anlayınca

ve bu

Şimdi bu size mesaj atan kanal ile KanalD'nin kanalının arasında nasıl bi alaka var anlayamadım . Official KanalD yazıyor , Google Plus kanalı açın sizde Official KanalD yazın . Kullanıcı adları aynı mı ?

:) güldürme beni bu kanal gerçek orjinal daha geçen gün bana attıkları telifi çektiler yogun rica ettikten sonra ama zaten adamlar kanalımdaki tüm para kazanan videoların kaxanmasını kapattı bunu normal bir fake kullanıcı yapamaz ayrıca git kanald sitesine sor bakayım orjinal youtube kanalınız nedir diye sana 2-3 gün içinde yazarlar sende görürüsün gerçek oldugunu

ve videolarına benim Kullandıgım Etiket taktiginin aynısını Koyuyor , yani bu kanalın KanalD ile alakası olmadıgına eminim ve biliyorum.

---------- Mesaj saat 19:37:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:35:42 civarında gönderildi. ----------

:) güldürme beni bu kanal gerçek orjinal daha geçen gün bana attıkları telifi çektiler yogun rica ettikten sonra ama zaten adamlar kanalımdaki tüm para kazanan videoların kaxanmasını kapattı bunu normal bir fake kullanıcı yapamaz ayrıca git kanald sitesine sor bakayım orjinal youtube kanalınız nedir diye sana 2-3 gün içinde yazarlar sende görürüsün gerçek oldugunu

Ben Merak Etmiyorum gerçek olup olmadıgını , Zaten biliyorum fake bir kanal oldugunu . Çok meraktraysanız siz mail atın Kanald ye ve ögrenin . herkeze iyi çalışmalar iyi geceler benden bu kadar . yardımcı olmak istemiştim ama gerek yokmuş , burdaki Mod'lar herşeyi iyi biliyor

ve videolarına benim Kullandıgım Etiket taktiginin aynısını Koyuyor , yani bu kanalın KanalD ile alakası olmadıgına eminim ve biliyorum.

Lütfen yanlış bilgi verme kanal orjinaldir daha 2-3 gün önce zorla zor telifi çektirdim... Şüphen varsa at mail kanaldnin sitesine ondan sonra buraya yazmanızı dilerim...

Hocam bilgisizliginize vurup sinirlenmiyorum ama adamı hasta etmeyin , Bu kanalı bi robot yönetmiyor , Senin benim gibi bi herifi pc başına koymuşlar , ahanda bu videoları atcan diyo , Adam niye etiketlere bişi girmesin iyi misiniz ? Etikete ne girmesi gerekiyor " Biz resmi kanalız ha " mı yazsın etiketlere . Ben dahada yazmam bu konuya .

Bide abone ol açıklamasını koydu diye sahte mi oluyor ? onun resmini niye çekip koydun ? Sabır Allahım Sabır.

вαттυѕαу;118632' Alıntı:
Şimdi bu size mesaj atan kanal ile KanalD'nin kanalının arasında nasıl bi alaka var anlayamadım . Official KanalD yazıyor , Google Plus kanalı açın sizde Official KanalD yazın . Kullanıcı adları aynı mı ?

Mesajlaşmaların üzerindeki Tarihlere Baktıysanız Tarih 20 Mayıstan Kalma ozman öyleydi isim olarak .

Şimdi bu kanal resmi mi, değil mi bilmiyorum ama resmi bi kanal nasıl olur da İngilizce'de var olmayan " ı " harfini kullanır kanal adında?

" Offıcıal KanalD " kısmı bu tip ulusal bi kanal için es geçilebilecek bi hata değil. Böyle büyük bi kurumun değil şahısa ait bi kişinin yapabileceği bi hata bence bu.

Sırf bu sebepten dolayı resmi olmayabileceğini düşünüyorum bu Yt kanalının.

Benim KanalD ile ne Problemim Olabilir Arkadaş , Biliyorum ki Fake Oldugunu Paylaşmak istedim , Tartışma Açılcak bir konu degildi Uzatmanın anlamı yok . ben diyorumki sahte haberiniz olsun diyorum . herneyse

http://www.ytpara.com/118628-post10.html

bu yazıdaki resim o kanal sahibi tarafından gönderildiyse resmi olmadığını kanıtlamak için bence yeterlidir.

resmi kanallar bu şekilde uğraşmaz. direk telif ihtarı gönderir, videoyu kaldırtır.

вαттυѕαу;118643' Alıntı:
Hocam bilgisizliginize vurup sinirlenmiyorum ama adamı hasta etmeyin , Bu kanalı bi robot yönetmiyor , Senin benim gibi bi herifi pc başına koymuşlar , ahanda bu videoları atcan diyo , Adam niye etiketlere bişi girmesin iyi misiniz ? Etikete ne girmesi gerekiyor " Biz resmi kanalız ha " mı yazsın etiketlere . Ben dahada yazmam bu konuya .

Bide abone ol açıklamasını koydu diye sahte mi oluyor ? onun resmini niye çekip koydun ? Sabır Allahım Sabır.

Hocam Abone Ol Açıklaması Benim Kullandıgım Bir sistemdi , Altındaki renge kadar aynı bende kırmızı üzerine Beyaz yazı ile aynı şekilde yapıyordum. Yani beni takip ediyodu bu şahıs KanalD ile Alakası yok .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri