KanalD Youtube Kanalı GERÇEKTİR !

J
  • Kullanıcı Jiraslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: KanalD Youtube Kanalı Sahtedir ! Konuyu Okuyun .

beyler 2006 dan beri diyorsunuz da o kanalın youtube giriş tarihi videolar seçeneğinden en eskiyi incelerseniz 7 ay ibaresini göreceksiniz yani kanal 7 aya kadar farklı bir isimde ve yayındadır ondan sonra kanal ismine geçip yayınlara ve sahte teliflere başlamış biraz uyanık bakarsanız bu olaya anlarsınız daha demin %90 eminim demiştim şimdi %99,9 diyorum.Bir düşünün kanal d neden 2006 kanal açıp 2013'te videolarını yayınlamaya başlasın ki ? büyük ihtimalla kanalın adı 6 sene boyunca farklıydı daha sonra bu uyanık youtubeden para kazanmak için adını KanalD olarak değiştirim millete sahte telif attı arkadaşda mesajda küfür etmiş artık bir şeyler yapalım diyorum sessiz durmak olmaz

---------- Mesaj saat 20:28:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:27:44 civarında gönderildi. ----------

Bu dusunce de cok yanlis. Kopya icerik calisanlarin bu kanalin sahibinden farki ne ? Sahte telif mi atti ? Baska tesebbuslerimi oldu ? Bu kanala gicik kapan kac kisi LEGAL calisiyor ? Meydani bu tip insalara birakmamak deyimi kullanilacaksa forumuzumudakilerin %80ini youtube uzerinden temizlememiz lazim.

Ben ne dedim sen ne anladın.Bu arkadaş zaten doğru dürüst iş yapsa kalkıp kimse bir şey demez sahte telif atıyor diyoruz sahte telif atmasa benim kalkıp bu arkadaşa bir şey demeye ne hakkım var bende kopya çalışıyorum ama resmi bir kurumun adına milete telif atmıyorum

Bu dusunce de cok yanlis. Kopya icerik calisanlarin bu kanalin sahibinden farki ne ? Sahte telif mi atti ? Baska tesebbuslerimi oldu ? Bu kanala gicik kapan kac kisi LEGAL calisiyor ? Meydani bu tip insalara birakmamak deyimi kullanilacaksa forumuzumudakilerin %80ini youtube uzerinden temizlememiz lazim.

tabikide hepimiz Kopya içerik yüklüyoruz , Yt.com/Kanald Kanalıda Çok profesyonel Gözüküyor helal olsun kimseye dokunmasa istedigi gibi para kazansın ama benim kanalımı çalmaya çalıştı siz konuyu tam okumamışsınız ve kanalımı kapattırdı olay bu sadece . Sizinde dediginiz Teşebbüsler evet malesef teşebbüsü var onun derdindeyiz bizde

kanald nin sitesinde dolandım da youtube ait en ufak bi link göremedim olsaydı illa ki koyarlardı.. zaten dizileri falan kendi sitelerinde yayınlıyo adamlar..

Google'a "kanald youtube " yazınca facebook ve twitter adresleri çıkıyor.
https://twitter.com/kanald_youtube
https://www.facebook.com/kanaldyoutube

twitter'da hakkında kısmında "youtube.com/pervinmov" yazıyor (kanal kapanmış)

google'a "pervinmov" yazında da tw adresi çıkıyor
https://twitter.com/pervinmov
tw daki ismi "İsrafil Şahverdiyev"
İsrafil Şahverdiyev azeri birisi. Yani bu kanalı yöneten kişi büyük ihtimal azeri, küçük ı yazmasının nedeni de azerbaycandaki ingilizc eğitiminin kötü olmasından :D :P

Sherlock Holmes :D

Sahte oldugundan eminim. Ben.. Profesyonelce gelmedi hemde hiç. Ticari mantikla ypailmiş kisa kisa videolarda siritiyor.. Adama kanald resmi şikayet etse adami hoplatirlar.. O bakimdan bu adam türkiyede ikamet eden biri olamaz. Tirsar ve korkar... Yabanc bir ulkeden bu işi organize eden biri ki millete küfür dai edip korkmadan üzerine gidebiliyor...
Yabanci ip yabanci ulke yabanci turkiye harici bir yerden bu işleri organize ediyo... Yoksa illaki tirsar korkar resmi işlemlerden işlerden reel hayattaki teliflerden vb...

Bence de sahte arkadaş aramış sormuş eğer doğruysa kanalını kapatmalıyız

Ben ne dedim sen ne anladın.Bu arkadaş zaten doğru dürüst iş yapsa kalkıp kimse bir şey demez sahte telif atıyor diyoruz sahte telif atmasa benim kalkıp bu arkadaşa bir şey demeye ne hakkım var bende kopya çalışıyorum ama resmi bir kurumun adına milete telif atmıyorum

Telifin resmini buraya koyunuz ....

tabikide hepimiz Kopya içerik yüklüyoruz , Yt.com/Kanald Kanalıda Çok profesyonel Gözüküyor helal olsun kimseye dokunmasa istedigi gibi para kazansın ama benim kanalımı çalmaya çalıştı siz konuyu tam okumamışsınız ve kanalımı kapattırdı olay bu sadece . Sizinde dediginiz Teşebbüsler evet malesef teşebbüsü var onun derdindeyiz bizde

Yapacaginiz sey cok basit . Elinizdeki o mesajlarin dokumlerini youtube'a bildirmek. Kanalinizi kapattirdigini nereden biliyorsunuz ? Telif aldi iseniz telif kimden geldi ? Onun disinda kanali sikayet edin kanal sayfasindan.

Hocam konuyu tam anlayamadınız sanırım. Arkadaş kimseeye dokunmasa hiç bi sorun yok ortada. Ama telif atılmış arkadaşlar var, onların mesajlarını okusanız?

Yani bizim gibi " kopya " içerik ile para kazanan bu arkadaş, diğer arkadaşların kazancının önüne geçmeye çalışmış. Sahte telif atarak.

Tüm bu telefon görüşmeleri, atılan mailler ve yukarıda sayıla ipuçlarında sonra da benim inancım bu kanalı sahte olduğu ve diğer paylaşımda bulunan arkadaşların videolarını da " haksız " bi şekilde telif yollayıp para kazanmalarının önüne geçmiş olduğudur.

Yoksa kimsenin, kimseyi " kopya " içerikli suçladığı yok. Konu bundan ibaret.

Valla şöyle biraz düşündüğüm de bu konunun bana zararı olmadığı halde kendimi bu arkadaşın yerine koydum içim cız etti bu arkadaşın yerinde ben olsaydım ve bu kişi sahte telifi bana atıp kanalımı kapattırsaydı herhalde ancak bu kadar üzülürdüm lütfen duyarlı olalım böyle insanlar bir çok kişinin ekmeğiyle oynuyor aynısı yarın bizim başımıza da gelebilir böyle bir kanal açsın yayın yapsın para kazansın onda kimse bir şey demiyor fakat milletin kazancına göz dikmesi kabul edilemez bir şey !! En büyük kanıt ve mağdurda [MENTION=1549]Jiraslan[/MENTION] adlı arkadaşımızdır ben hepimizi sağ duyuya davet ediyorum birlikten kuvvet doğar elimizden geleni yapalım ben video yüklemeyi bıraktım yükleyecek halde kalmadı nedense kendime dert ettim bu konuyu yarın benim başımada yabancı bir kişi tarafından gelebilir diye belkide...

---------- Mesaj saat 20:37:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 20:35:53 civarında gönderildi. ----------

Telifin resmini buraya koyunuz ....

Yapacaginiz sey cok basit . Elinizdeki o mesajlarin dokumlerini youtube'a bildirmek. Kanalinizi kapattirdigini nereden biliyorsunuz ? Telif aldi iseniz telif kimden geldi ? Onun disinda kanali sikayet edin kanal sayfasindan.

Muhtemelen 3 telif birden atıp kapattırıyordur aynı semtte oturduğum bir kişinin başına gelmişti 3 telif atıp kanalı kapattırdıktan sonra neyin resmini çekiceğiz nasıl çekiceğiz varsa elinde resim olan arkadaşlar konuya eklesinler

kanal yüzde 100 sahte, yoksa kendi sitelerinde link koyarlardı ;)

Valla şöyle biraz düşündüğüm de bu konunun bana zararı olmadığı halde kendimi bu arkadaşın yerine koydum içim cız etti bu arkadaşın yerinde ben olsaydım ve bu kişi sahte telifi bana atıp kanalımı kapattırsaydı herhalde ancak bu kadar üzülürdüm lütfen duyarlı olalım böyle insanlar bir çok kişinin ekmeğiyle oynuyor aynısı yarın bizim başımıza da gelebilir böyle bir kanal açsın yayın yapsın para kazansın onda kimse bir şey demiyor fakat milletin kazancına göz dikmesi kabul edilemez bir şey !! En büyük kanıt ve mağdurda [MENTION=1549]Jiraslan[/MENTION] adlı arkadaşımızdır ben hepimizi sağ duyuya davet ediyorum birlikten kuvvet doğar elimizden geleni yapalım ben video yüklemeyi bıraktım yükleyecek halde kalmadı nedense kendime dert ettim bu konuyu yarın benim başımada yabancı bir kişi tarafından gelebilir diye belkide...

Muhtemelen 3 telif birden atıp kapattırıyordur aynı semtte oturduğum bir kişinin başına gelmişti 3 telif atıp kanalı kapattırdıktan sonra neyin resmini çekiceğiz nasıl çekiceğiz varsa elinde resim olan arkadaşlar konuya eklesinler

Beni yanlis anlamayin kanal umrumda degil , silinsin kapansin umursamam . Sadece adil olmaya calisiyorum. Kanal D 'yi simdiye kadar cok kisi telif sahte mi diye aradi . Hepsinin aldigi cevap ayniydi. O teliflerin KanalD den gelmedigine ne kadar emin siniz ?

Zaten Kanal D den uyarı gelmez direkt "Dogan TV - KanalD" den gelir, bende bu kanalın sahte olduğunu düşünüyorum

Açıklıyorum o kanal benim
Arada sırada canım sıkılınca size attığım teliflerden dolayı üzgünüm affedin :p parası sağlam ben napıyım :) ekmek parası 3-5 geliyor kimse kusura bakmasın :)

EDİT : Şaka yapıyom inanmayın sakin :D benim olsa ohoo 3 ayda 3 doları anca gördüm ben :/ kanal sahte olsada banlanmasına karşıyım hepimizin öyle ama kalkıp sislerin ekmeğinede göz dikiyorsa acımayın birde resmi kanal 6-7 yılda 12 bin abonemi yapmış :D

Beni yanlis anlamayin kanal umrumda degil , silinsin kapansin umursamam . Sadece adil olmaya calisiyorum. Kanal D 'yi simdiye kadar cok kisi telif sahte mi diye aradi . Hepsinin aldigi cevap ayniydi. O teliflerin KanalD den gelmedigine ne kadar emin siniz ?

Muhakak vardırda şimdi kalkıp kimsede bunun fotoğrafını çekmemiştir bazı arkadaşlara 3 telif aynı anda geldiği için çekme ihtimali yoktur konu daha yeni bu arkadaş telif attığı eminim onlarca belkide yüzlerce kişi var bunlardan biri gelip pekala ekleyebilir tabi kaç tanesi forumda kaç tanesi online bu tartışılır yada kaç tanesi bu konuyu görecek.Ek olarak arkadaş az evvel mesajları paylaştı orda açık ve net bu kanal sahibi küfür ediyor o zaten %100 bir kanıt hangi resmi kanal mesajdan küfür edebilir bunu kanıt sayıp şikayetlere başlamalıyız bence

edit.........

Arkadaşlar yarın bizzat ilgilenecegim zaman bulabilirsem , arayıp sorar araştırır kim oldugunu buluruz , merak etmeyin Gereken yapılır .

Yorumlarin bir cogunu okudum geneli gercek demis..

arkadaslar gercek olmadiginin kanitlarindan

1. Tasarim
2. Yuklenen videolar
3. Arkadasa yazdigi mail
4. adam aradim kanalimiz yok dediler diyor yalanmi soyluyor neyin tartismasi bu ?

hem sahte hem gercek kararsiz kaldim cun ki

gercek kanal sahipleri yani youtbede kanal acan TV kanallari dizilerinin tam bolumlerini yayinlamiyor fragman yayinliyor bu tam bolumleri yayinlamis

sahte desek kanal d dizileri eslesen veriyor ince ince incelemek lazim bu kanali ama sanirim sahte olmasi daha agir geliyor bana

Alican Ö de bunu yapacak zeka yok ama bakalım altından kim çıkıcak :)

edit........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri