KanalD Youtube Kanalı GERÇEKTİR !

J
  • Kullanıcı Jiraslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: KanalD Youtube Kanalı Sahtedir ! Konuyu Okuyun .

kardeşim sen sürekli forumda dolaşacagına biraz youtube la ilgilen. sence senin benim gibi adamlarmı ihtar yolluyor yoksa resmi kurumlarmı ihtar yolluyor. adamlar ihtar yolluyorsa demekki resmi kurum. dikkat et 3. taraf demiyorum.

Ama ihtar yollamak için resmi kurum olmakmı gerekiyor ? Bende hayır resmi kurum olmadanda yollanıyor yollanır bence

Beyler bu sorun yorumum olucak %100 sahte olduğuna kanaat getirip şikayetlere başlarsak konuyu takip edip bende hatrı sayılır sayıda şikayette bulunucağım.Bence kanal artık %100 değil %1.000.000 sahte neden mi ?

1-)çoğu arkadaşlar kanalın 2006'da açıldığını söylemiş ama dikkatli incelerseniz kanal 2006'da açılmış ama kanal d videoları 7 ay önce eklenmiş.Kanal bu kanalı 2006'da açıp neden videoları 2013'de eklesin ? (Muhtemelen bu kanal başka bir isimde yayın yapıyorda daha sonra bu uyanık arkadaş! kanal d yi sahiplenip millete sahte telif atarak videolarının izlenme sayılarını arttırmaya çalıştı ve bizler sessiz kaldığımız içinde bu konuda çok başarılı oldu.)

2-) Kanal D'nin resmi sitesinde facebook ve twitter adresleri varken en büyük 3.sosyal ağ olan youtube nedense yok.Kaldı ki kanal D'nin resmi facebook kanalına baktığımızda ordada twitter ve instagram hesaplarına kadar eklenmesine rağmen youtube kanalı yer almıyor neden facebook ve twitter varken bu kadar yoğun paylaşım yapılan youtube kanalının hiç bir şekilde adresi yok ?

3-)Bu KanalD Sahini [MENTION=1549]Jiraslan[/MENTION] adlı arkadaşıma özel mesajtan küfür içerikli mesaj yollamış.Hangi resmi kanal yöneticisi bunu yapar ?

4-) Kanal Kanal D dizilerinin %80'i mevcut değil 2-3 dizinin tek parçaları mevcut onlarda çok değil neden ? Çünkü kanal dnin gerçek telif atan medya uzmanları var o sebeple eklememiş kanal full fragman ağırlıklı ee bildiğimiz üzerede fragmanlara telif gelmiyor gibi bir şey.Bir diğer düşüncemde bu arkadaş kanal d dizilerinin tek parçalarını yayınlayıp ertesi gün telif gelmeden kaldırıyor da olabilir.Bu da bir varsayım

Bence biraz empati yapalım kendimizi bu arkadaşın yerine koyalım ve bir şeyler yapalım.Herkese Hayırlı forumlar kafa şişirdiysem affola

---------- Mesaj saat 21:03:27 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:02:23 civarında gönderildi. ----------

kardeşim sen sürekli forumda dolaşacagına biraz youtube la ilgilen. sence senin benim gibi adamlarmı ihtar yolluyor yoksa resmi kurumlarmı ihtar yolluyor. adamlar ihtar yolluyorsa demekki resmi kurum. dikkat et 3. taraf demiyorum.

Kardeşim bu işlerde yeni olduğun belli kalbini kırmak istemem istersen ver bir kanalını anında ihtar ve telif yolluyayım bilmiyorsan milleti yanlış yola sürükleme

editt.......

kardeş resmi kurum dediğim youtube ile anlaşmalı kişiler yada kurumlar bu farketmez. eğer bir kişinin yada kurumun videosunu izinsiz alırsanız izinsiz aldıgınız kurum yada kişi ihtar yollayabilir. fakat konuda bahsedildiği gibi sahte kişi yada kurumlar ihtar yollayamaz. çünkü videoların asıl hak sahibi kanald tv yada doğan yayın kuruluşudur.

---------- Mesaj saat 21:07:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:04:59 civarında gönderildi. ----------

kardeşim güldürme beni. bende sana ait bir video falan olmadığı sürece bana hangi hakla ihtar yollayacaksın. öyle olsa herkes kafasına estiğine ihtar yollar. youtube da kanal kalmaz.

bak kardeşim adamlar öyle bi yol bulmuşlarki ihtar yollayabiliyorlar

kardeş resmi kurum dediğim youtube ile anlaşmalı kişiler yada kurumlar bu farketmez. eğer bir kişinin yada kurumun videosunu izinsiz alırsanız izinsiz aldıgınız kurum yada kişi ihtar yollayabilir. fakat konuda bahsedildiği gibi sahte kişi yada kurumlar ihtar yollayamaz. çünkü videoların asıl hak sahibi kanald tv yada doğan yayın kuruluşudur.

---------- Mesaj saat 21:07:18 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:04:59 civarında gönderildi. ----------

kardeşim güldürme beni. bende sana ait bir video falan olmadığı sürece bana hangi hakla ihtar yollayacaksın. öyle olsa herkes kafasına estiğine ihtar yollar. youtube da kanal kalmaz.

Millet Sahte telif diye bos yere mi agliyor yani? :D Bilmedigin halde bu kadar emin konusman bayagi gulunc olmus acikcasi.

edit....

kardeş siz telifle - ihtarı ayırt edin sonra gelin isterseniz.

Anlat bakalim merak ettim neymis ihtar? Yeniyor mu o? Telif hakki ihtarindan bahsetmiyorsun yani oyle mi? Bunun disinda ihtar adli baska bisey var yani?

edit........

anlatılmaz yaşanır. başına gelince öğrenirsin büyük ihtimal. o senin dediğin sahte telifler videolara atılır. ihtar ise kanala atılır. öğrenirsin zamanla.

Sen videona telif yediginde kanalin ondan etkilenmiyor mu yani? Biz farkli youtubelar mi kullaniyoruz napiyoruz? Neyin kafasini yasiyorsun sen :D Isteyen herkes ihtar/telif gonderebilir. Onun icin resmi kurulus olmaya gerek yok.

Konu fazla uzadı kilitliyorum :D

edit............

hakkaten çok kafa ağrıttı bu konu. boş boş konuşmaya gerek yok

kanal

bu kanala ihtar yollasana bi. videoya sahte telif demiyorum bak. ihtar yolla nasıl yollanıyomuş bizde bi görelim. konuşmayla olmuyor.

Arkadas ihtar dedigin sey Telif Hakki "IHTARI" dir zaten. Bak kocaman yazdim oraya belki gorursun diye. Sahte telif yollama ihtar yolla diyor ya.

Kanal ayarlarina gir orada yazan 3 seyi iyi oku.

Topluluk Kurallari
Telif Hakki IHTARLARI
Content ID Hak Talepleri

Olmayan biseyi yollamami istemen zaten abes olmus. Ya mesaj atar uyarirsin bunun adina kendin ihtar dersin. Yada Telif Hakki IHTARI gonderirsin.

1) kanal sahtedir
2) kanal hakkında bakıldıgı zaman yapmacık olduğu görülmektedir.
3) video yükleme tarihi kanıttır.
4) Ya kanal forumdan saglam birinin kanalıdır (ki olma ihtimali yüksek bence) kanal gercektir denilmektedir..
5) atılan mesaj göstermektedir.
6) kanald sitesinde böyle bir ibare yok ayrıca aranıldıgı zamanda solenilmemektedir.
7) gelen uyarıla kanal D'den Dogantv diye gelir oda eslesen olaraktır.
8) bence sikayet edilmelidir.
9) kanal ismi ve Fragmanı zaten yeterınce acıklıyor.. Ayrıca kanal dizaynına bakarsanız da yapmacık oldugu ortada!

edit............

kardeş laf anlatamıyorum tamam pess ettim. sen hiç ihtar yememişsin belliki. akşam akşam nerden mesaj yazdım bu konuya lanet olsun .. hem herkes yollar diyosunuz hemde olmayan bişeyi yollamamı bekleme diyosunuz. nasıl bir ruh haliniz var anlamadım. yollayabiliyosanız yollayın kardeşim. yokmu forumda yollayabilecek bi babayiğit. yollayamayan boşu boşuna cvp yazmasın.

Arkadas hastamisin sen? Simdi kendin sahte telif yollamayin ihtar yollayin demedin mi? Bi kanala yollanilabilecek tek sey sahte teliftir ne gonderilmesini bekliyorsun baska? Yirtik dondan cikar gibi ekraninin ortasinda bi anda ihtar mi belirsin istiyosun ne istiyosun?

edit............

Sen videona telif yediginde kanalin ondan etkilenmiyor mu yani? Biz farkli youtubelar mi kullaniyoruz napiyoruz? Neyin kafasini yasiyorsun sen :D Isteyen herkes ihtar/telif gonderebilir. Onun icin resmi kurulus olmaya gerek yok.

bu yukarıdakilerin ikiside senin mesajın. konuşmayı öğrende gel hadi abim. hadi canım hadi amcasının gülü hadi....

Arkadas tekrar soruyorum hastamisin sen? Ihtar dedigin sey Sahte TELIF IHTARIDIR diyorum. Telif/ihtar ayni seydir yani. Sen diyorsunki ihtar ve telif farkli seyler. Sonrada sahte telif degil ihtar gonderin diyosun ve benim yazdigim seyleri gosteriyosun :D Kafan cidden guzelmis, gule gule kullan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri