- Web sitesi
- www.ytpara.com
Cevap: KanalD Youtube Kanalı Sahtedir ! Konuyu Okuyun .
Bu kanalın sahte olduğunu düşünmüyorum
Bu kanalın sahte olduğunu düşünmüyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beyler ben şu an müsait değilim kanald yi arayıp iki dakika soracak birileri var mı ? Bunu bir teyit edelim arkadaşların dediği gibi sahteyse bu arkadaş milletin ekmeğine mani oluyor o yüzden kapattırmamız şarttır.
[MENTION=3673]trinity[/MENTION]- [MENTION=3488]kiltuy[/MENTION]- [MENTION=1549]Jiraslan[/MENTION]- [MENTION=931]bacanak[/MENTION]
Beyler ben şu an müsait değilim kanald yi arayıp iki dakika soracak birileri var mı ? Bunu bir teyit edelim arkadaşların dediği gibi sahteyse bu arkadaş milletin ekmeğine mani oluyor o yüzden kapattırmamız şarttır.
[MENTION=3673]trinity[/MENTION]- [MENTION=3488]kiltuy[/MENTION]- [MENTION=1549]Jiraslan[/MENTION]- [MENTION=931]bacanak[/MENTION]
Şimdi Aradım Kanal D'yi (0212 478 00 88) numarasını ve Youtube kanallarıyla ilgili bilgisinin olmadıgını söyleyip - (0212 413 5111) numarasını aramamı söylediler. Bu numarayı Aradıgımdada Kısa ve Net Yanıt aldım . 'HAYIR' yt kanalımız yok kayıtlarımızda denildi.
O zaman burda örgütlenip bu kanalı şikayet ederek kapattıralım onlarca belkide yüzlerce kişiye telif atarak ekmek paralarına belkide göz dikti bu herif !! Kesin eminiz değil mi ona göre bir ayar çekip başlıyalım
KanalD - YouTube Bu kanalın açılış tarihi 2006 hocam bana pek inandırıcı gelmedi sahte olma ihtimali.Kanal D'ye bu konu hakkında mail attım bakalım ne zaman dönüş yapacaklar
Kanal D yani Dogan yayin grubu youtube ve diger paylasim sitelerinde iceriklerinin yayinlanmasini engellemek icin cok yogun calisiyorlar. Zira kanald uzerindeki yayinlari paylasanlarne demek istedigimi anlarlar.
Ben kanalD nin youtube uzerinde tek parca dizi paylasacagini sanmiyorum. Ustelik kendilerine ait sitelerinde bu videolari yayinlarken.
Beni cok ilgilendirmiyor sahte mi degil mi bu kanal diye fakat fikrimi sorar iseniz Benim bildigim KANAL D tek parca videolari paylasmaz youtube uzerinde.......
Hocam büyük ihtimalle resmi değil zaten, beni de ilgilendirmiyor türkçe içerikte tbm düşük olduğu için yabancı çalışıyorum fakat bu resmen haysiyetsizlik birçok kişinin canını yakıyor kapattırmamız en azından kapattırmaya çalışmamız lazım bu tip insanlara meydanı boş bırakmayalım
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.