KanalD Youtube Kanalı GERÇEKTİR !

J
  • Kullanıcı Jiraslan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: KanalD Youtube Kanalı Sahtedir ! Konuyu Okuyun .

Kanalın resmi sitesinde youtube ile ilgili hiç bi linkleri olmaması düşündürücü:

Ana Sayfa / Kanal D

Bu olaya çözmenin çok basit bi yolu var. Sitede bulunan [email protected] adresinden direk kanalla iletişime geçilip bu Yt kanalının kendilerine mi ait olduğu yoksa sahte mi olduğu hemen anlaşılabilir.

Bu tip şikayet, telif vs gibi konulara karşı olsam da, bu kanalın sahte olma ihtimali ve bizler gibi bu işten para kazanmaya çalışan bu insanın diğer insanların kazanç sağlamasına engel olmaya çalışması beni sinirlendirdi.

Arkadaşlar kısaca şu mail adresinden kanal resmi mi, değil mi öğrenmekte fayda var:

[email protected]

orjinal dir hocam ...
yeni sistem sayesinde istediğimiz ismi alabilmekteyiz..
fake olan size mesaj atandır :D

Beyler ben şu an müsait değilim kanald yi arayıp iki dakika soracak birileri var mı ? Bunu bir teyit edelim arkadaşların dediği gibi sahteyse bu arkadaş milletin ekmeğine mani oluyor o yüzden kapattırmamız şarttır.
[MENTION=3673]trinity[/MENTION]- [MENTION=3488]kiltuy[/MENTION]- [MENTION=1549]Jiraslan[/MENTION]- [MENTION=931]bacanak[/MENTION]

Beyler ben şu an müsait değilim kanald yi arayıp iki dakika soracak birileri var mı ? Bunu bir teyit edelim arkadaşların dediği gibi sahteyse bu arkadaş milletin ekmeğine mani oluyor o yüzden kapattırmamız şarttır.
[MENTION=3673]trinity[/MENTION]- [MENTION=3488]kiltuy[/MENTION]- [MENTION=1549]Jiraslan[/MENTION]- [MENTION=931]bacanak[/MENTION]

Ben mail attım. Cevap gelirse paylaşırım. Ayrıca o Yt hesabında ki şahsa da bi mesaj attım KanalD'nin resmi sitesi ile iletişime geçtiğime dair.

Bekleyip görelim.

Şimdi Aradım Kanal D'yi (0212 478 00 88) numarasını ve Youtube kanallarıyla ilgili bilgisinin olmadıgını söyleyip - (0212 413 5111) numarasını aramamı söylediler. Bu numarayı Aradıgımdada Kısa ve Net Yanıt aldım . 'HAYIR' yt kanalımız yok kayıtlarımızda denildi.

Adam videoları siteden nasıl indirebiliyorki, idm ile indirilmiyor.

Şimdi Aradım Kanal D'yi (0212 478 00 88) numarasını ve Youtube kanallarıyla ilgili bilgisinin olmadıgını söyleyip - (0212 413 5111) numarasını aramamı söylediler. Bu numarayı Aradıgımdada Kısa ve Net Yanıt aldım . 'HAYIR' yt kanalımız yok kayıtlarımızda denildi.

O zaman burda örgütlenip bu kanalı şikayet ederek kapattıralım onlarca belkide yüzlerce kişiye telif atarak ekmek paralarına belkide göz dikti bu herif !! Kesin eminiz değil mi ona göre bir ayar çekip başlıyalım

KanalD - YouTube Bu kanalın açılış tarihi 2006 hocam bana pek inandırıcı gelmedi sahte olma ihtimali.Kanal D'ye bu konu hakkında mail attım bakalım ne zaman dönüş yapacaklar

O zaman burda örgütlenip bu kanalı şikayet ederek kapattıralım onlarca belkide yüzlerce kişiye telif atarak ekmek paralarına belkide göz dikti bu herif !! Kesin eminiz değil mi ona göre bir ayar çekip başlıyalım

Ben arayıp sordum böyle bişeyin olmadıgını söylediler . bir kaç arkadaş daha arasın emin olun . ben eminim zaten.

KanalD - YouTube Bu kanalın açılış tarihi 2006 hocam bana pek inandırıcı gelmedi sahte olma ihtimali.Kanal D'ye bu konu hakkında mail attım bakalım ne zaman dönüş yapacaklar

Hocam mail beklemeyin telefon edin . az önce aradım ben böyle bir yt kanallarının olmadıgını söylediler sizde arayın emin olmak için

10.5 Milyon izlenim almış bu kanaldan en az 11 bin $ kazanmıştır.

Beyler sitesine felan baktım youtube kanalıyla ilgili en ufak bir şey yok.Ayrıca resmi facebook sayfasına bakarsanız instagram hesabına kadar eklemiş nedense youtube kanalını eklememiş ayrıca dikkat ederseniz kanal d'deki dizilerin %80 kanal da yok kanal full fragman fragmanda zaten telif olayı çok az.Resmi olsa bütün dizilerin full ve fragmanlarını yayınlar bunda öyle bir olay yok hatta yayınlayıp çoğu dizileri telif gelmeden kaldırıyorda olabilir ek olarak arkadaş arayıp teyit ettirmiş bende doğru olduğuna inanıyorum eğer %100 emin olabilirsek şikayet edip kaldırtalım bu kişi birçok kişiye sahte telif atıp ekmeğiyle oynuyor ama dediğim küçük bir ihtimalde olsa gerçek olma ihtimali de yok değil.Ama %90 sahte bir kanal

Kanal D yani Dogan yayin grubu youtube ve diger paylasim sitelerinde iceriklerinin yayinlanmasini engellemek icin cok yogun calisiyorlar. Zira kanald uzerindeki yayinlari paylasanlarne demek istedigimi anlarlar.

Ben kanalD nin youtube uzerinde tek parca dizi paylasacagini sanmiyorum. Ustelik kendilerine ait sitelerinde bu videolari yayinlarken.

Beni cok ilgilendirmiyor sahte mi degil mi bu kanal diye fakat fikrimi sorar iseniz Benim bildigim KANAL D tek parca videolari paylasmaz youtube uzerinde.......

Kanal D yani Dogan yayin grubu youtube ve diger paylasim sitelerinde iceriklerinin yayinlanmasini engellemek icin cok yogun calisiyorlar. Zira kanald uzerindeki yayinlari paylasanlarne demek istedigimi anlarlar.

Ben kanalD nin youtube uzerinde tek parca dizi paylasacagini sanmiyorum. Ustelik kendilerine ait sitelerinde bu videolari yayinlarken.

Beni cok ilgilendirmiyor sahte mi degil mi bu kanal diye fakat fikrimi sorar iseniz Benim bildigim KANAL D tek parca videolari paylasmaz youtube uzerinde.......

Hocam büyük ihtimalle resmi değil zaten, beni de ilgilendirmiyor türkçe içerikte tbm düşük olduğu için yabancı çalışıyorum fakat bu resmen haysiyetsizlik birçok kişinin canını yakıyor kapattırmamız en azından kapattırmaya çalışmamız lazım bu tip insanlara meydanı boş bırakmayalım

yahu adam yapmış kazanıyor... kim olsa kazanmak ister aynısını yapar...
adam bu işlere çok erken girmiş belliki..
bu arada resmi kanal deıldır diye düşünmekteyim
çunku tescil R harfi yok. yanı uluslararası telif hakları ibaresi hiç kanalda yok...
bir diğeride iletişim teleofon hattı eklememiş...
atıyorum ben videodan rahatsız oldum açık mustehcen şikayet etmek istiyorum telefon yok, video yu kaldırsın demeye aramaya telefon yok !!!! yabancılarda dikkat edince bu fark var(ARKADAŞLDAR TEL AÇMIŞ KANAL D MÜŞTERİ HİZMETLERE BİLGİ HATTINA KANALINVARLIGINDAN HABERI YOK O KİŞİLERİN ÇOK KOMİKKKK)
2006 yılındaaçılan resmı kanal ise bu bu eksikliklerin olmaması lazım...
%100 SAHTE GERÇEK OLMAYAN r HARFİ OLMAYAN TELEFON NO OLMAYAN, BAZI VİDEOLARIN AMATORCE KALİTESİZ YUKLENDİĞİ BİR SAHTE KANAL...
AMA KIM OLSA BU İŞE DEVAM EDER YANİ :D GÜZEL PARA VURMUŞ ADAM BESBELLİ...

guzel tespit, kanal kesinlikle sahte ve maalesef sahibi buyuk ihtimalle forum icinde, arkadasi tebrik etmek lazim, ilk bastaki tum baskilara terslemelere ragmen dogru bildigini cekinmeden savundugu icin.

Hocam büyük ihtimalle resmi değil zaten, beni de ilgilendirmiyor türkçe içerikte tbm düşük olduğu için yabancı çalışıyorum fakat bu resmen haysiyetsizlik birçok kişinin canını yakıyor kapattırmamız en azından kapattırmaya çalışmamız lazım bu tip insanlara meydanı boş bırakmayalım

Bu dusunce de cok yanlis. Kopya icerik calisanlarin bu kanalin sahibinden farki ne ? Sahte telif mi atti ? Baska tesebbuslerimi oldu ? Bu kanala gicik kapan kac kisi LEGAL calisiyor ? Meydani bu tip insalara birakmamak deyimi kullanilacaksa forumuzumudakilerin %80ini youtube uzerinden temizlememiz lazim.

Google'a "kanald youtube " yazınca facebook ve twitter adresleri çıkıyor.
https://twitter.com/kanald_youtube
https://www.facebook.com/kanaldyoutube

twitter'da hakkında kısmında "youtube.com/pervinmov" yazıyor (kanal kapanmış)

google'a "pervinmov" yazında da tw adresi çıkıyor
https://twitter.com/pervinmov
tw daki ismi "İsrafil Şahverdiyev"
İsrafil Şahverdiyev azeri birisi. Yani bu kanalı yöneten kişi büyük ihtimal azeri, küçük ı yazmasının nedeni de azerbaycandaki ingilizc eğitiminin kötü olmasından :D :P

Gerçekten öğrenmek istiyorsan öyle birşeyi [email protected] mail atarsın yada 90 (212) 413 51 11 numaralı telefonu arar sorarsın Bilgine en doğru onlar verir boş yere macera aramayın.

Bence de sahte arkadaş aramış sormuş eğer doğruysa kanalını kapatmalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri