- Katılım
- 5 Nisan 2013
- Mesajlar
- 3.592
- Tepkime puanı
- 0
- Puan
- 0
- Yaş
- 39
- Konum
- İzmit
- Web sitesi
- www.ytpara.com
bu kadar atarlandığına göre var bir şeyler![]()
Benim atarlanmam senin seviyesizce, alakasızca yorumundan dolayıdır
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bu kadar atarlandığına göre var bir şeyler![]()
вєякαη;528260' Alıntı:Benim atarlanmam senin seviyesizce, alakasızca yorumundan dolayıdır
alakasız yoruma alakasız cevap veririm [MENTION=15171]Katip[/MENTION] burda fikirlerini söylemiş bot sahibi gelip paraylamı satın alındın demiş bende bu konuda en çok savunan sendin diye seni örnek verdim ne var bunda boşa olta attık dolu çıktı var demek bir şeyler![]()
alakasız yoruma alakasız cevap veririm @Katip burda fikirlerini söylemiş bot sahibi gelip paraylamı satın alındın demiş bende bu konuda en çok savunan sendin diye seni örnek verdim ne var bunda boşa olta attık dolu çıktı var demek bir şeyler![]()
Bakın arkadaşlar,
benim yorum yazdıgım kişi Katipdir. O her yerde ne şekilde mesajlar yazdıgını hiçkimse bilmiyor. Bu olay bu konudan ibadet değildir. Beni tanıyan zaten tanıyor.
Biraz daha sizler için detaya gireyim. Kişi botdan iadesini istedi.
http://www.ytpara.com/510236-post13752.html
bu mesajından da görüldüğü gibi. Tabiki sistemde 3 aydır yazıyor. Bu süreden sonra yapılacak ödemelerde iade imkanı bulunmuyor diye. Bende o süreden sonra ödediği için iade olmayacağını söyledim. İşte olayda ondan sonra başladı. İsmini vermeyeyim başka bota güzel sözler, forum içerisinde her yerde benim bota kötü sözler. Parayla satılma olayınıda o nedenle yazdım. Ama benim botum hakkında kurdugu her cümlesi çok ağırdır. Her yerde botumu kötülüyor. Buda artık benim için dayanılmayacak noktaya geldi. Bunu daha önce 2 kişi daha yapmıştı. 2 side zamanla forumdan kendi kendiliğine banlandı. Hiç sesimi dahi çıkarmamıştım. Fakat bu arkadaşın ki onların çok daha üstündedir.
вєякαη;528297' Alıntı:Hocam muhakkak çekemeyen bir kaç densiz çıkacaktır siz bunlara takmayın bu oyunu zaten biliyorsunuz beni çekemeyen de bir kaç kişi var ben takmıyorum artık kendi halinde bırakıyorum. Size başlı başına bir tuzak oldugu gayet ortada ama o kişi ve kişiler kendisi kaybeder sadece
Siz ne diyosunuz ya dalga mi geciyosunuz yeter artik. Ben bot iaedsi istedim olmaz dedin bitti. Benim senin botuju kotuledigim bi mesaji gostersene? Bana erkeklik yapmayin haddinizi bilin. Laf olsun diye size soylenen laflarin altinda kalmamak icin beni kullanmayin.berkan sende yasina basina bakmadan densiz gibi paflar diyerek ne oldugunu zannediyosun? Senin videoyapin maasli elemani olduunu herkes biliyor! Modlar bu web scriptin bu kadar asagilayici mesajlarina mesajlarina sisarak ne kadar tarafli yonetim seriledigni gayet aciktir! Yaziklar olsun bu laflari bana dedirtenlere!
Siz ne diyosunuz ya dalga mi geciyosunuz yeter artik. Ben bot iaedsi istedim olmaz dedin bitti. Benim senin botuju kotuledigim bi mesaji gostersene? Bana erkeklik yapmayin haddinizi bilin. Laf olsun diye size soylenen laflarin altinda kalmamak icin beni kullanmayin.berkan sende yasina basina bakmadan densiz gibi paflar diyerek ne oldugunu zannediyosun? Senin videoyapin maasli elemani olduunu herkes biliyor! Modlar bu web scriptin bu kadar asagilayici mesajlarina mesajlarina sisarak ne kadar tarafli yonetim seriledigni gayet aciktir! Yaziklar olsun bu laflari bana dedirtenlere!
bu konuyu incele ondan sonra derdin kalmaz..
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...9749-cozum-surekli-kanal-kapanmasina-son.html
sana şunun garantisini de verebilirim 10 gün boyunca kapanmayan ve içinde 500 video yüklediğim ve her gün güncellediğim kanalım videoyapa bağlandıktan 1 saat sonra kapandı.. eğer imkanın varsa kesinlikle kullanma.. kimse bana videoyap ı savunamaz artık.. her söylenen olumlu yorum benim için yalandır.. aylardır kullanan kişiydim ama artık devri bitti
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.