Kanalı açtıktan 10 dakika sonra kapanıyor.

• Kullanıcı YtOguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
вєякαη;528260' Alıntı:
Benim atarlanmam senin seviyesizce, alakasızca yorumundan dolayıdır

alakasız yoruma alakasız cevap veririm [MENTION=15171]Katip[/MENTION] burda fikirlerini söylemiş bot sahibi gelip paraylamı satın alındın demiş bende bu konuda en çok savunan sendin diye seni örnek verdim ne var bunda boşa olta attık dolu çıktı var demek bir şeyler :rolleyes:

alakasız yoruma alakasız cevap veririm [MENTION=15171]Katip[/MENTION] burda fikirlerini söylemiş bot sahibi gelip paraylamı satın alındın demiş bende bu konuda en çok savunan sendin diye seni örnek verdim ne var bunda boşa olta attık dolu çıktı var demek bir şeyler :rolleyes:

Tamam biraz sakin ol rahatla... Yüzde yüz haklısın

Son düzenleme:
Bakın arkadaşlar,

benim yorum yazdıgım kişi Katipdir. O her yerde ne şekilde mesajlar yazdıgını hiçkimse bilmiyor. Bu olay bu konudan ibadet değildir. Beni tanıyan zaten tanıyor.

Biraz daha sizler için detaya gireyim. Kişi botdan iadesini istedi.

http://www.ytpara.com/510236-post13752.html

bu mesajından da görüldüğü gibi. Tabiki sistemde 3 aydır yazıyor. Bu süreden sonra yapılacak ödemelerde iade imkanı bulunmuyor diye. Bende o süreden sonra ödediği için iade olmayacağını söyledim. İşte olayda ondan sonra başladı. İsmini vermeyeyim başka bota güzel sözler, forum içerisinde her yerde benim bota kötü sözler. Parayla satılma olayınıda o nedenle yazdım. Ama benim botum hakkında kurdugu her cümlesi çok ağırdır. Her yerde botumu kötülüyor. Buda artık benim için dayanılmayacak noktaya geldi. Bunu daha önce 2 kişi daha yapmıştı. 2 side zamanla forumdan kendi kendiliğine banlandı. Hiç sesimi dahi çıkarmamıştım. Fakat bu arkadaşın ki onların çok daha üstündedir.

alakasız yoruma alakasız cevap veririm @Katip burda fikirlerini söylemiş bot sahibi gelip paraylamı satın alındın demiş bende bu konuda en çok savunan sendin diye seni örnek verdim ne var bunda boşa olta attık dolu çıktı var demek bir şeyler :rolleyes:

adam fikrini söylememiş kasıtlı girmiş, kırmızı kartlık yani kesin olarak videoyap yüzünden kapandı demiş emeğe saygısızlık var eğer kullanamıyorsan kullanmayacaksın zorla kullandırmıyor videoyap'ın sahibi baltalamanın bir anlamı yok ayrıca konu videoyap konusu değilken direk baltalamaya çalışmış ben haksızlığa göz yumamam, bende çıktım kendi fikirlerimi söyledim ve söylediklerimin arkasındayım bununla alakalı her türlü ispatıda yapabilirim

Bakın arkadaşlar,

benim yorum yazdıgım kişi Katipdir. O her yerde ne şekilde mesajlar yazdıgını hiçkimse bilmiyor. Bu olay bu konudan ibadet değildir. Beni tanıyan zaten tanıyor.

Biraz daha sizler için detaya gireyim. Kişi botdan iadesini istedi.

http://www.ytpara.com/510236-post13752.html

bu mesajından da görüldüğü gibi. Tabiki sistemde 3 aydır yazıyor. Bu süreden sonra yapılacak ödemelerde iade imkanı bulunmuyor diye. Bende o süreden sonra ödediği için iade olmayacağını söyledim. İşte olayda ondan sonra başladı. İsmini vermeyeyim başka bota güzel sözler, forum içerisinde her yerde benim bota kötü sözler. Parayla satılma olayınıda o nedenle yazdım. Ama benim botum hakkında kurdugu her cümlesi çok ağırdır. Her yerde botumu kötülüyor. Buda artık benim için dayanılmayacak noktaya geldi. Bunu daha önce 2 kişi daha yapmıştı. 2 side zamanla forumdan kendi kendiliğine banlandı. Hiç sesimi dahi çıkarmamıştım. Fakat bu arkadaşın ki onların çok daha üstündedir.

Hocam muhakkak çekemeyen bir kaç densiz çıkacaktır siz bunlara takmayın bu oyunu zaten biliyorsunuz beni çekemeyen de bir kaç kişi var ben takmıyorum artık kendi halinde bırakıyorum. Size başlı başına bir tuzak oldugu gayet ortada ama o kişi ve kişiler kendisi kaybeder sadece

вєякαη;528297' Alıntı:
Hocam muhakkak çekemeyen bir kaç densiz çıkacaktır siz bunlara takmayın bu oyunu zaten biliyorsunuz beni çekemeyen de bir kaç kişi var ben takmıyorum artık kendi halinde bırakıyorum. Size başlı başına bir tuzak oldugu gayet ortada ama o kişi ve kişiler kendisi kaybeder sadece

Konu zaten nerden nerelere geldi hocam. 15 Mayıs, 29 Mayıs tarihlerinde kıyım olduğunda en çok videoyap etkilendi. Bunu zaten hep kabullendim. Sonra gittim tüm sistemi token a çevirdim. Ve hiç sıkıntı kalmadı. Fakat hala o dönemde kalanlar mevcut. O dönemdede kalmamışsa kanalyap.com'un eski kanallar için olduğunu ve yeni kanallarda büyük sıkıntı çıkardığını bile bile gidip kanalı bağlıyor. tamam riski kabullendin. Sonra niye gelip basbas videoyap kanal kapatıyor yazıyorsun ki. Videoyap değil kanalyap kapatıyor. Kullanma o bölümü seni uyarmışlar. Neyse zaten artık yeni kanal eklemeyi o bölüme yapamıyor kimse. Sadece eskiden kalan kanallar kullanabilsine öğleden sonra çevirmiştim.

Siz ne diyosunuz ya dalga mi geciyosunuz yeter artik. Ben bot iaedsi istedim olmaz dedin bitti. Benim senin botuju kotuledigim bi mesaji gostersene? Bana erkeklik yapmayin haddinizi bilin. Laf olsun diye size soylenen laflarin altinda kalmamak icin beni kullanmayin.berkan sende yasina basina bakmadan densiz gibi paflar diyerek ne oldugunu zannediyosun? Senin videoyapin maasli elemani olduunu herkes biliyor! Modlar bu web scriptin bu kadar asagilayici mesajlarina mesajlarina sisarak ne kadar tarafli yonetim seriledigni gayet aciktir! Yaziklar olsun bu laflari bana dedirtenlere!

Siz ne diyosunuz ya dalga mi geciyosunuz yeter artik. Ben bot iaedsi istedim olmaz dedin bitti. Benim senin botuju kotuledigim bi mesaji gostersene? Bana erkeklik yapmayin haddinizi bilin. Laf olsun diye size soylenen laflarin altinda kalmamak icin beni kullanmayin.berkan sende yasina basina bakmadan densiz gibi paflar diyerek ne oldugunu zannediyosun? Senin videoyapin maasli elemani olduunu herkes biliyor! Modlar bu web scriptin bu kadar asagilayici mesajlarina mesajlarina sisarak ne kadar tarafli yonetim seriledigni gayet aciktir! Yaziklar olsun bu laflari bana dedirtenlere!

Seni kendi halinde bırakıyorum report etmiyorum kardeşim bence biraz dinlen hava al kendine gel sonra sakin kafayla yorumlarını yazarsın videoyap'ın maaşlı elemanıymışım :D Bence maaşlı olan sensin sen :) botu kullanamıyorsun ve riskleri göze alıp kullanmaya çalışıyorsun ve para iadesinin olmadığını bile bile botu satın alıyorsun :) sonra kötülüyorsun peki benim kanallarım neden kapanmıyor bunu söylermisin ? Google bana torpil mi geçiyor acaba ?? bende şu anda videoyap kullanıyorum ve en az 40 tane kanalım var neden kapanmıyor ve bunun ispatınıda yaparım her kanalımda en kötü 800 video var bunu gerek moderatöre gerekse teamdan bağlanıp bir yetkiliye gösterebilirim bizde yalan olmaz adama aşalağıyacı mesajları diyorsun ama kendin başta kanıtı olmayan baltalayıcı yazılar yazıyorsun sonrada böyle konuşuyorsun. Bak nickin katip miş ne güzelde adalet mülkün temelidir yazmışsın oraya kardeşim ne güzel beğendim .

Son düzenleme:

http://www.ytpara.com/510061-post13746.html

http://www.ytpara.com/510083-post13748.html

http://www.ytpara.com/510106-post9.html

Buradaki konuda yazdığın ilk mesaj, üstte linkde geçen mesajların. az önce verdiğim linkdeki mesaj. Herşeyi gösteriyor zaten. 1 saat kullanmışsın. 1 saatten neler neler çıkarmışsın.

bulaşmayın bota diyorsun. Düşün ben sana birşey bile dememişim fakat bu mesajlarını evdeki pcimde kayıt altına almışım. Şirketteki pcde neler kayıtlıdır bilemem.

"sana şunun garantisini de verebilirim 10 gün boyunca kapanmayan ve içinde 500 video yüklediğim ve her gün güncellediğim kanalım videoyapa bağlandıktan 1 saat sonra kapandı.. eğer imkanın varsa kesinlikle kullanma.. kimse bana videoyap ı savunamaz artık.. her söylenen olumlu yorum benim için yalandır.. "

bugünkü bu mesajın senin kişiğini ortaya koyuyor. 1 saat üyelik kullanmışsın ve iade istemişsin hemen. Yapılmayıncada olaylar başlamış. Bu tarz yazıları yazmaya hakkın yok. Bir şeyi baltalayamazsın. Sana girip kullanma riski var denen kanalyap.com u kullanırsan riskinide kabullenirsin. Fakat gidipde videoyap.com a birşey söyleyemezsin. oranın adı kanalyap.com dur.

KONU HAKKINDA SON MESAJIMDIR.

bu konuyu incele ondan sonra derdin kalmaz..
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...9749-cozum-surekli-kanal-kapanmasina-son.html

sana şunun garantisini de verebilirim 10 gün boyunca kapanmayan ve içinde 500 video yüklediğim ve her gün güncellediğim kanalım videoyapa bağlandıktan 1 saat sonra kapandı.. eğer imkanın varsa kesinlikle kullanma.. kimse bana videoyap ı savunamaz artık.. her söylenen olumlu yorum benim için yalandır.. aylardır kullanan kişiydim ama artık devri bitti

Aynı şekilde bende 1 aydır biriktirdiğim ve 1 tane bile kapanmayan kanallarımı videoyaptan 2 video attım 50 tanesi güm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri